- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.401
Bencede ya o kadar yol buharda haslanmis brokoliyle yogurt icin tepilmez tursunun salcali makarnanin resierine bakariz nettenAbow bizim burdan orası otobüs ile 6 saat@Sudbanazenin boşver gitmeyelim bize sebze ve yogurt yedirecek
Heeee ben didimBirileri petibörmü dedi.
Ay evet onların resimlerine bakarız yaBencede ya o kadar yol buharda haslanmis brokoliyle yogurt icin tepilmez tursunun salcali makarnanin resierine bakariz netten
Şşşş sakin ol olay pedibor meselesine donecekAy evet onların resimlerine bakarız yaya benim aklım turşu küpünde kaldı
canım menülerimiz aynı sayılırSelamlar bugünkü menüm..
Sabah: çökelekli yumurta, biraz kaşar, beş ceviz...
Akşam: bir tabak ıspanak yemeği, bir kase yoğurtlu biber..
Tamam sakinimŞşşş sakin ol olay pedibor meselesine donecek
Afiyet olsun canım..Kah
canım menülerimiz aynı sayılır
çok iyi canim akşami hafif tutmuşsunselam kızlar
sabah salata ve 2 dilim peynir form çay
öğlen: 2 yaprak sarma 2 de kuru dolma
akşam: salata
acıkırsam bir kase nesfit yerim artık.
kilom 60.4
Çok güzel menü tatlımSelamlar bugünkü menüm..
Çok güzel canimmm afiyet olsunKahvaltıda çökelekli omlet 10 zeytin 1 çay bardağı ceviz adaçayı akşam ise acılı yoğurtlu ıspanak kavurması
Seninkide cok güzel canim afiyet olsunnBende bugun ku menumu yazayim
Sabah :2 haslanmis yumurta bes zeytin 5-6dilim peynir
Ögle:1 kase menemen
Akşam:2 kase mercimek corbasi
Sonradan 5 zeytin
Canım duydun mu artık yemek sohbeti yasak kaptanımız diyorBende bugun ku menumu yazayim
Sabah :2 haslanmis yumurta bes zeytin 5-6dilim peynir
Ögle:1 kase menemen
Akşam:2 kase mercimek corbasi
Sonradan 5 zeytin
Canım yulaf ile doyur Musun ? Merak ettim hiç tüketmedim deSlmm tatlişlaarr yemek sohbeti duymak istemiyorum
Menüm
Sabah: 1 tam 1 yumurta beyazi 2 kaşık yulafla omlet bi kaç peynir çeşidinden az az , 15 zeytin 1 dilim salam az çemen iki banak tahinpekmez şekersiz çay
Ara: 1 havuç
Ara: yarim yeşil elma
Akşam:1 buçuk kase sari mercimek çorbası
Ara: bir kare bitter ve Türk kahvesiEki Görüntüle 1741487
Afiyet olsun ,iyiymisselam kızlar
sabah salata ve 2 dilim peynir form çay
öğlen: 2 yaprak sarma 2 de kuru dolma
akşam: salata
acıkırsam bir kase nesfit yerim artık.
kilom 60.4
Vayyy herkes hafif beslenmis bugun dimi,afiyetler olsun.ekmekte yok..ohhhbSelamlar bugünkü menüm..
Afiyet olsun tatlim.boynun nasil oldu.sporu ne yapiyorsun bu aralarKahvaltıda çökelekli omlet 10 zeytin 1 çay bardağı ceviz adaçayı akşam ise acılı yoğurtlu ıspanak kavurması
Afiyet olsun.selincim senin kahvaltinda keyifli oluyo haa olmak isterdim ordaSlmm tatlişlaarr yemek sohbeti duymak istemiyorum
Menüm
Sabah: 1 tam 1 yumurta beyazi 2 kaşık yulafla omlet bi kaç peynir çeşidinden az az , 15 zeytin 1 dilim salam az çemen iki banak tahinpekmez şekersiz çay
Ara: 1 havuç
Ara: yarim yeşil elma
Akşam:1 buçuk kase sari mercimek çorbası
Ara: bir kare bitter ve Türk kahvesiEki Görüntüle 1741487
Yulaf ezmesi çokk tok tutan bişey canim çavdar ekmeğim kalmamişdi ekmek niyetine yedim yumurtya katip krep tavasina ince yayiyorum pişiriyorum ben çok severim yulaf ezmesini robotta ćekip un haline getiriyorum kendime yumurtayla krep yapıyorum ćok tok tutuyor karatayda izin var mi yulafa bilmiyorumCanım yulaf ile doyur Musun ? Merak ettim hiç tüketmedim de
Enn sevdiğim öğün kahvaltı benim canim öyle bi dilim ekmek bi dilim peynirle geciştiremiyorum asla illaa o kahvaltı bir saat sürecek yavaş yavaş sindire sindireAfiyet olsun ,iyiymis
Vayyy herkes hafif beslenmis bugun dimi,afiyetler olsun.ekmekte yok..ohhhb
Afiyet olsun tatlim.boynun nasil oldu.sporu ne yapiyorsun bu aralar
Afiyet olsun.selincim senin kahvaltinda keyifli oluyo haa olmak isterdim orda
He birde becerim ve yemek yapma istegim olup mercimek corbasi yapabilmek isterdim
Ya ben yemek yapabilsem kilo almam ha yemek yok diye abur cubur yiyorum cogu zaman...
Duydum duymazmiyim takim solugu mutfakta alacak diye korktu herhaldeCanım duydun mu artık yemek sohbeti yasak kaptanımız diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?