- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.421
Bi duyyum heleeeDuydum duymazmiyim takim solugu mutfakta alacak diye korktu herhalde
YasaaakkCanım duydun mu artık yemek sohbeti yasak kaptanımız diyor
Merhaba hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeMerhabalar
Merhaba hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme
öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiylebirliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak daşartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.
ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.
Bundan sonraki süreçte, hergün akşam topluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklı yaşama hoş geldin”
Bugun menüm
Sabah: 2dilim etimek,peynir,zeytin,çay
Öğlen:tarhana çorbası
Akşam: tarhana çorbası,2tane içli köfte
Ne yiyoz ki ne yemeginden konusalim kaptamYasaaakk
Hayır yasak Karatay'da sanırım dukanda serbest hiç yemedim o yüzden merak ettim seni tok tutuyorsa çok iyiYulaf ezmesi çokk tok tutan bişey canim çavdar ekmeğim kalmamişdi ekmek niyetine yedim yumurtya katip krep tavasina ince yayiyorum pişiriyorum ben çok severim yulaf ezmesini robotta ćekip un haline getiriyorum kendime yumurtayla krep yapıyorum ćok tok tutuyor karatayda izin var mi yulafa bilmiyorum
Afiyet olsun tatlım bugün pek görünmedinBugun menüm
Sabah: 2dilim etimek,peynir,zeytin,çay
Öğlen:tarhana çorbası
Akşam: tarhana çorbası,2tane içli köfte
Duydum duymazmiyim takim solugu mutfakta alacak diye korktu herhalde
Duydum duymazmiyim takim solugu mutfakta alacak diye korktu herhalde
Ooohh ne güzel bir yarişmaci bazi yeni gelenler malesef iki msj yazip sonra kayboluyorlarHosbuldum kaptanimben kurallari biliyorum 7.takimdaydim siz merak etmeyin burayi ihmal etmem ben hep burdayim hem motive olmak hemde motive etmek icin elimden geleni yaparım INŞALLAH kurtulucaz beni takima cagirdiginiz icin tesekkur ederim
Dukandaki yulaf kepegi canim hiç yemedim ondan ama yulaf ezmesi lezzetliHayır yasak Karatay'da sanırım dukanda serbest hiç yemedim o yüzden merak ettim seni tok tutuyorsa çok iyi
Ooohh ne güzel bir yarişmaci bazi yeni gelenler malesef iki msj yazip sonra kayboluyorlarhadi hayırlı olsun bakalim
Cuma görücezzz bakalımNe yiyoz ki ne yemeginden konusalim kaptam
Mantilari tursulari goturen sen bize yasagi koyan yine sen
AMiN kaptanim hayirlisi bas koyduk bu yola
Haa şunu bileydiiinnFarkında mısın bugün kaptana çok söz söyledik birde bunun cuması var
Hoşgeldin canım aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?