Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hatayi sabah yapmışsın canim malesef kahvaltı bozuk olunca bütün gün denge tutmuyorr kesinlikle bu hafta başka kaçamak yok yarin hemen telafi menüsü ve sporr şu dört gün boyunca asla akşam yemeklerinde karbonhidrat olmasin önlemini almazsak yapışıverirler

ALLAH bagislasin kuzum prensesini

supersin MASALLAH darisi bana kaptanim

Kahvaltım
1 dilim tt ekmek
1 haslanmis yumurta
Yesillik
1 bardak ihlamur

Öğlen
3 adet sebze köfte
1 kase pul biberli yoğurt
2 dilim tt ekmek

Akşam
1 kase yoğurt çorbası
1 kase marol salatasi
1 dilim tt ekmek

ara öğün

1 portakal
1 elma
1 salatalik bilendrda sivi haline getirdim ictim ☺

SekerPancarii

Canim salataligi sıvı halde tuketmenin belli bir nedeni var mi keyfi bir durum mu

Canim mercimek corbasi en kolay tariflerden biri. Cogu kisi un kavurup yapar. Ben unsuz yapiyorum. Duduklu tencereye mercimek yag salca baharatlar (ozellikle nane ve kimyon cok yakisiyor) bi de su ekleyip kapat kapagini. Dudukluye ve koydugum su miktarina gore sure degisiyor tam sure vermeyim ama 15 dakikada hazir. Sonra ac duduklunu cek mercimekleri bi guzel el blendirinda. Oldu bittii.

Hosgeldin aramiza canim.

Bugunku menum. Esim olmayinca hep abuk subuk oldu ya onsuz yemek yiyesim gelmiyor hep gecistiriyorum

Sabah
Misir gevregi sut

Ogle
2 kare bitter

Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 dilim ekmek

Su cok az ictim bugun malesef. Onu 2 litre yaparim umarim yatana kadar. Yesilcay da icmeyi planliyorum bakalim. Spor da ev temizligi

Canim salataligi sıvı halde tuketmenin belli bir nedeni var mi keyfi bir durum mu

Yok varmis evde kattim öyle canim icecek cekti diye yaptim ☺ bugun diyetimin ilk günü bakalım

tesekkur ederim canim

Canim baya az yemissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…