- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.501
Mutlu pazarlar miiGünaydın kızlar herkese Mutlu pazarlar
Yok canim ne patlamasiKızlar moralim çok bozuldu İstanbul'daki patlamayı duydunuz mu ? Sıkıntıdan başıma ağrı girdi kızlar
Boll su iç canim cumaya kalmaz ödem bence♥♥Selam kızlar nasılsınız..
Felaket derecede regl oluyorum şaşırdım artık ne yapacağımı..yalnız bugün biraz artı çıktım.bunun etkisi olur mu...
Canim bebeğe zarari olur mu bilmiyorum ama kiraz sapi çayi ćok iyi ödem atıyor bide maydanoz saplarini kaynatip içince oda ödem atiyorİnan çok moralim bozuldu ödem attırıcı şeyler içsem onlar da sütü kesiyomuş diye cesaret edemiyorum inşallah cumaya kadar gider bu ödem..
Maydanoz sütü kesiyor ama kiraz sapını araştırayım canım teşekkürler..Canim bebeğe zarari olur mu bilmiyorum ama kiraz sapi çayi ćok iyi ödem atıyor bide maydanoz saplarini kaynatip içince oda ödem atiyor
Sefan olsun hadi bakalım..ben de annemdeyim bebiş onla ben de rahatım birazdan mercimekli diyet böreği yapıcam içinde un yok.güzel olusa tarifini yazarım..Slm kizlaar eşim bugün dışarı çıktı bende hazir o yokken evi bi toparlayip kizi uyuttuktan sonra keyif yapicam
Bende annnemde çok rahat oluyorum anneannesiyle oynuyo ben keyfime bakıyorumSefan olsun hadi bakalım..ben de annemdeyim bebiş onla ben de rahatım birazdan mercimekli diyet böreği yapıcam içinde un yok.güzel olusa tarifini yazarım..
Afiyet olsun canim güzel menün çokonati az yediğin için görmedimHemen dünki menümüde yazayım.
12.00... 2 haş.yumurta birini komple yedim birinin sadece beyazı
14.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
17.00.. 4 yaprak sarma
19.00.. Büyük bi kase cacık sonrasındada 3 bardak 3 şek.çay çeyrek çokonat
23.00.. Form çayımla biraz kuruyemiş ve 2 gün kurusu
Akşam eliptiğimi yapamadım annemlerdeydim geç geldik malesef.
Ahh canim bebiş biraz büyüsün o zaman rahatlarsinBende inş.bebişi uyutup yemek yapcam ütü var bisürü ve artık evde bunalımlara girmeye başladım.
Ayy inş.canım sabırsızlıkla bekliyorum.Ahh canim bebiş biraz büyüsün o zaman rahatlarsin
Benimki 3 yaşında ben yeni bu sene rahatladimAyy inş.canım sabırsızlıkla bekliyorum.
Ellerine sağlık canimMerhaba 14. takımcım,
429-447 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-34#post-44594535
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Yazik ya biz hic birinci olamiyormuyuzEllerine sağlık caniminşallah bir sonrakine başarılı oluruz
Evet kizlar hadiii iyce asilalim bu hafta birinciligi kimseye birakmayalimYazik ya biz hic birinci olamiyormuyuz
Bari bu hafta olalim
Ooo yani daha 2 yılım var çok rahatlattın beniBenimki 3 yaşında ben yeni bu sene rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?