- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #126.541
Ooff off offf çok olmuş miyavim hepsinden yeseydin ama azar azarİyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşlarım ile toplandım menüm çok kötü biliyorum farkındayım toplam 1 seneden beri böyle birşey yapmadımcezayda razıyım kahvaltı yapmadım patlamadan dolayı moralim bozuldu sonra arkadaşıma geldim ve diğer arkadaşımlarım ile toplandık 2 mini çorba kasesi kısır 1 mini çorba kasesi patates salatası 1 dilim kek 1 dilim börek 1 küçük dilim tarçınlı irmik tatlısı
Aman canim sakin yeme çok canin çekerse yarin öğlen iki paramak kadar yersin ama annenlere soyle hepsini yesinler sana kalmasin sende onlar yerken o mekandan hemen uzaklaşBugün annem elmalı turta yaptıresmen isyanlardayım
Biliyorum canım çok yedim hiç böyle yapmamıştımOoff off offf çok olmuş miyavim hepsinden yeseydin ama azar azarimkanin varsa şimdi yoksa yarin 1 saat yürüyüş yap canim ve cumaya kadar menülerin hep hafif olsun tamam mi
Yok canım normalde dikkat ederdim bugün moralim çok bozuktu şu patlama olayı moralimi çok bozduYarına telafi etmeye çalış canım..dışardayken malesef kaçamaklar oluyor..
Bu hafta yarışta iyi olmamız lazım..
Evet nefsime hakim olmam lazım yememeye çalışıcamAman canim sakin yeme çok canin çekerse yarin öğlen iki paramak kadar yersin ama annenlere soyle hepsini yesinler sana kalmasin sende onlar yerken o mekandan hemen uzaklaş
Afiyet olsun canim bizim oruçta yadak ne varsa yemissinİyi akşamlar kızlar bende bugün arkadaşlarım ile toplandım menüm çok kötü biliyorum farkındayım toplam 1 seneden beri böyle birşey yapmadımcezayda razıyım kahvaltı yapmadım patlamadan dolayı moralim bozuldu sonra arkadaşıma geldim ve diğer arkadaşımlarım ile toplandık 2 mini çorba kasesi kısır 1 mini çorba kasesi patates salatası 1 dilim kek 1 dilim börek 1 küçük dilim tarçınlı irmik tatlısı
Yemicegine inanıyorum canimmEvet nefsime hakim olmam lazım yememeye çalışıcam
Tamam canım telafi edersinBiliyorum canım çok yedim hiç böyle yapmamıştımyarın söz 4 saat yürüyecem şu patlama moralimi çok bozdu arkadaşlarımda olunca işte olan oldu bu hafta hep hafif olucak menüm
Çok az yemişsin sankiKizlar benim menumde
Sabah: 5 zeytin 3-4 dilim peynir
Öğle: 1 kase güveç
Bugun 7000 adım yurudum
Yuruyus yaptigim yol karla kapali baska bir yol var açık ama ordada kopekler oldugu icin tırsıyorum
Spor yapmayi pek sevmiyorum yuruyus tam benlikte yuruyus yapacak yerde yok ahhh butun emeklerim hareketsizlikten heba oluyor
Afiyet olsun aksam yemiyormusun canimKizlar benim menumde
Bugun 7000 adım yurudum
Yuruyus yaptigim yol karla kapali baska bir yol var açık ama ordada kopekler oldugu icin tırsıyorum
Spor yapmayi pek sevmiyorum yuruyus tam benlikte yuruyus yapacak yerde yok ahhh butun emeklerim hareketsizlikten heba oluyor
Oo afiyet olsun.sporlarda yapilmis bugun...Menümmm
Sabah: 1tam 1 yumurta beyazi az süt 2 kaşık çekilmiş yulaf ezmesiyle krep(harika oluyor çok tok tutuyor) 3 peynir cesitinden biraz biraz, 16 zeytin, 1 dilim salam 2 küçük lokma tahin pekmez şekersiz çay
Ara: 1 havuç ve sabahki yulafli krebimden yarim artmişti onu yedim
Şekersiz nescafe
Saat 4 gibi sporumu yaptim
Akşam: 1 küçük kase mercimek çorbası
1 tabak fırın poşetinde yağsiz pişmiş tavuk patates soğanlı sarimsakli, patatesinden iki küp yedim sadeceyoğurt ve salata
Evet canim ara vermiştim biraz tekrar başladimAfiyet olsun aksam yemiyormusun canim
Oo afiyet olsun.sporlarda yapilmis bugun...
Afiyet olsun canim güzel menünSelammm.
08.00 az peynir 2 zeytin 1 etimek form
12.00 2 gun kurusu
15.00 3 cig kofte yarim lavas (ince)
18.00 1 etimek form buyuk kase corba.
19.30 gibide 1 armut yerim ins.
Bu arada dun menuyu yazdiktan sonra kicaman bir sicak cikolata ictim
Canim cesit kullanmiyorum ya az duruyo yoksa cok sukur tokum hatta nedense bugun gözümde tokÇok az yemişsin sankiama ćok yemekten iyidir afiyet olsun canim
Canim bazen yiyorum baxen yemiyorum ama genel olarak aksamida ikindi vakti yiyorum geciktirmemeye calisiyorumAfiyet olsun aksam yemiyormusun canim
Oo afiyet olsun.sporlarda yapilmis bugun...
Aman iyi iyi göz tok olsunCanim cesit kullanmiyorum ya az duruyo yoksa cok sukur tokum hatta nedense bugun gözümde tok
Sorma zaten turizm çok kötüydü bu şehit olayları Ankara'daki patlma ve Rus uçağının düşürülmesinden sonra şimdi de bu patlama durumumuz çok zor arkadaşlarım oteldeki işlerinden ücretsiz izne çıktılar bölge boş benimde dükkanım var kazanamıyoruz Rabbim yardımcımız olsunTamam canım telafi edersinpatlama olayini duymadım ben canım
Maşallah canım menüden sporunda çok iyiKizlar benim menumde
Bugun 7000 adım yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?