Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın herkese.dün yazamadım baya karısık beslendim iki ögünde ekmek arası falan.işim cok yoğun suaralar ne evde yemek yapmaya nede işi bırakıp yemek tercihi yapmaya şansım var.üzülüyorum ama malesef böyle.vücudumda cok kötü kendimi çok şişman hissediyorum ki öyle zaten.

kızlar dün spora gittim 1.5 saat spor sonrası evde salata bir kase yedim kazanda diyebiliriz :D
bir de kahve light cappucino
bir dilim ekmek

Herkese iyi geceler.hemen menümü yazayım.
11.00... Omlet 2 bar.3 şek.çay
13.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada sıkıntıdan 2 şek.nescafe biraz kuruyemiş
17.30... 1 kase keten tohumlu cacık içine 1 dilim kep.ekm.kenarlarını doğradım.
21.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
22.00.. 1 gün kurusu form çay biraz kuruyemiş
Biraz öncede 2 salam 2 zeytin 1 dil.kep.ekm.kenarı.
Kızlar belim tutuldu yamuk yürüyorum oda çok zor.inş.geçer bian önce yoksa bebişle naparım.
Afiyet olsun canim hafif olmuş menün :KK19: ayy geçmiş olsun tatlim inşallah heme geçer:KK46:
aynen bende bi kilo veriyim dikkat eder aslaaa almam dahada diodum burdan bi izne ayrildim 70.7 i gormustum simdi 74 üm:KK43:
Bir daha almamak üzere vericez hadiii bakalim moral bozmak yokk:KK5:
17 gün var ay sonuna acaba 4 kilo verebilirmiyim diorum cok gercekci gelmio ama 3 garanti veririmmm..Bide yuruyus yapabilseydim cok harika olurduuu:KK43: Hava buz el kadar bebe cikk yapamamm:KK43:(
Evde spor yap tatlim:KK49: şu kadar zamanda vericem diye kisitlama kendini canim elbet gidecekHoppa
SekerPancarii SekerPancarii gitmeyeydim kesin simdi ideal kiloma cok yakinlarda biyerlerde bayram edio olurdum simdi:KK43:( RengarenkNesli RengarenkNesli de izinde dimi umarim oda bnm gibi kilo alip dönmez:KK61:
Ah kuzum belki de iyi oldu ya hedef kilona gelip sonra kilo alsaydin nasilsa verdim kilolari deyip hadi bu sana ders olsun sakin bi daha verdiğin kilolarin grmini bile alma ne kadar emek veriyoruz gitsinler diye bir daha gelmesine izin vermeyelimHoppa
Ya kizlar bu sabah regl oldum.tamda tarti gününden önce.insallah yarin arti cikmam
Ayy canim boll su iç kiraz sapi çayi iyi ödem atiyor bi bak istersen:KK17:

günaydın herkese.dün yazamadım baya karısık beslendim iki ögünde ekmek arası falan.işim cok yoğun suaralar ne evde yemek yapmaya nede işi bırakıp yemek tercihi yapmaya şansım var.üzülüyorum ama malesef böyle.vücudumda cok kötü kendimi çok şişman hissediyorum ki öyle zaten.
Yiyeceklerini seçemesen bile az ye canim o zaman yine de eksi görürsün inşallah biran önce işlerin hafifler de daha sık gelirsin takimaHoppa
Günaydın kızlar :KK68: nasıl gidiyor bakalım bi döneyimde geçmiş yapayim
Yaa bengiiii gelsene artikk:KK74:özledim seni
kızlar dün spora gittim 1.5 saat spor sonrası evde salata bir kase yedim kazanda diyebiliriz :KK70:
bir de kahve light cappucino
bir dilim ekmek
Norwiş hanim menünüzün hepsini yazar msnz isircam sizi yoksa:p salata iyidir ye kazan kazan:KK60:

Günaydın fistiklariiiimm cuma heyecanı başlasiiiiiiiiiiinnn:KK71::KK71: hazir miyiz cumayaaaaa:rolleyes: unutmadan bugün akşam yemeklerinde karbonhidrat yasak unutmayın yarina hazirlik :KK55: booll sular içiliyorrr hafif yemekler yeniliyorrrr:KK52:

Yiyeceklerini seçemesen bile az ye canim o zaman yine de eksi görürsün inşallah biran önce işlerin hafifler de daha sık gelirsin takimaHoppa

Yaa bengiiii gelsene artikk:KK74:özledim seni

Norwiş hanim menünüzün hepsini yazar msnz isircam sizi yoksa:p salata iyidir ye kazan kazan:KK60:

sabah tost kahve
öğlen 4 köfte artı salata artı çorba
akşam salata ekmek 1 dilim birkaç peynir

:)
sabahları hep aynıda ondan yazmadım :D

Günaydın fistiklariiiimm cuma heyecanı başlasiiiiiiiiiiinnn:KK71::KK71: hazir miyiz cumayaaaaa:rolleyes: unutmadan bugün akşam yemeklerinde karbonhidrat yasak unutmayın yarina hazirlik :KK55: booll sular içiliyorrr hafif yemekler yeniliyorrrr:KK52:
Günaydın canım..ben hazırıımm..dün lahana suyu yemeği derken attım ödemi...

Herkese iyi geceler.hemen menümü yazayım.
11.00... Omlet 2 bar.3 şek.çay
13.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada sıkıntıdan 2 şek.nescafe biraz kuruyemiş
17.30... 1 kase keten tohumlu cacık içine 1 dilim kep.ekm.kenarlarını doğradım.
21.00.. 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
22.00.. 1 gün kurusu form çay biraz kuruyemiş
Biraz öncede 2 salam 2 zeytin 1 dil.kep.ekm.kenarı.
Kızlar belim tutuldu yamuk yürüyorum oda çok zor.inş.geçer bian önce yoksa bebişle naparım.
Geçmişolsun canım dikkat et kendine..belki sıcak su iyi gelir beline..

Back
X