Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben de ayni sekildeyim iste.. 63le izne ayrildim. Tam 50leri gorecektim artik. Simdi basladigim yerdeyim malesef.. Ama olsun vericez burda o kilolari tekrar
Vericez hemde bir daha almamak üzere:KK5: vermesi ne kadar zorsa korumasi da bi o kadar zor Hoppaama başaricaz:KK69:

Yiyeceklerini seçemesen bile az ye canim o zaman yine de eksi görürsün inşallah biran önce işlerin hafifler de daha sık gelirsin takimaHoppa

Yaa bengiiii gelsene artikk:KK74:özledim seni

Norwiş hanim menünüzün hepsini yazar msnz isircam sizi yoksa:p salata iyidir ye kazan kazan:KK60:
Bende seni özledim selinimmmmm :KK19: geldim ınsallah artık

ama diğerini akşam tartıldum haksızlık olmaz mı :KK70: akşam daha çok çıkmıştım belki :KK70: çok kilo verdim gibi gözükcek :KK70:
Zaten direk listeye girmiyosun o yüzden haksızlık olmaz canim 2 hafta deneme süresini doldurup öyle gireceksin listeye şimdi yarın sabahtan tartil sen :KK76:

Günaydın kızlarrr :KK54: Hoş pek günaydınlığı kalmadı ama ben daha yeni uyandm. Güzelce bir kahvaltı hazırlayıp güne başlicam şmdi :KK76:

Günaydın kızlarrr :KK54: Hoş pek günaydınlığı kalmadı ama ben daha yeni uyandm. Güzelce bir kahvaltı hazırlayıp güne başlicam şmdi :KK76:
Günaydın canim neredesin boş birakma buralari:KK19: hadi bakalım hafif bir menüyle yarina hazirlan:KK49:

Herkese gunaydiin bugun bende sizin gibi sonn derece dsiplinli bi sekilde basliyorum ama suan tartilip moralimi bozmak istemiyorum aksam 5 gibi spora gidip spordan sonra tartilcam.ha bu arada kizlar turk kahvesinin icine birazcik toz zencefil atip kaynatin hem metabolizmaniz hizlanir hem acayip tok tutuyor :KK66:

Herkese gunaydiin bugun bende sizin gibi sonn derece dsiplinli bi sekilde basliyorum ama suan tartilip moralimi bozmak istemiyorum aksam 5 gibi spora gidip spordan sonra tartilcam.ha bu arada kizlar turk kahvesinin icine birazcik toz zencefil atip kaynatin hem metabolizmaniz hizlanir hem acayip tok tutuyor :KK66:
Canım sakın spordan sonra tartılma sporda vücudumuz şişiyor bende gidiyorum salona hoca spordan önce ve adetli iken asla kilomu tartmaz be ölçümüzü almaz yanılırsın

Back
X