Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bende menumu yazayim barii
Sabah; bir tatli kasigi yagla yapilmis cemensiz pastirmali yumurtaaa cok az peynir ve bir dilim fume..

Aksam; firinlanmis iki but, yogurt ve kendi yaptigim kepekli ekmek

Son düzenleyen: Moderatör:
Menümü yazayim kizlar
kahvaltim 1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1dilim ekmek ,turp ,bir avuc findik badem
Ara ,1dilim börek ,yarim dilim yas pasta
aksam ,bir kase corba , bir tabak haslanmis brokoli ,yogurt ,iki kasik makarna
spor ;45dakika yürüdüm ,yarim saat bacak ve Karin egzersizleri

Listeyi kim yapiyor? Yada verdigimiz kilolarin takibi nasil oluyor? Kim takip ediyor ay cok acemice oldu.
Ben zaten iki haftadr yapiorm oyuzden burayada katilayim dedim..
Kuzum ilk sayfayi okudun mu? Listeyi her takımın kaptani yapiyor yani bizimkini ben yapıyorum her hafta cumalari tartiliyoruz ve listeye kilomuzu yazip yüzdesini hesapliyoruz disiplinli bi iş her gün menünü yazıyorsun ne yediysen sohbetlerimize katiliyorsun böyle işte sormak istediğin varsa sorabilirsin

Tammmmm anladim okudum da o yuzde isi ne is dedim ama cuma gunu yasayarak anlarimm tisikkurler kaptan hanim

Yas pasta borek olmasaymis iyimiss sanki

selam kızlar
sabah güzel bir kahvaltı yaptım form çay içtim. çok şükür şekerli çayı bıraktım.
öğlen: bişey yemedim
akşam: 2 kase tarhana çorbası biraz ceviz
Şekeri bırakmanı sevindim canım artık içtiğin çayların tadını daha çok varacaksın

Gomlek almistm ince cizgili tam oluyo bugun bir giydim dort parmak bol duruyo 2014de giydigim gomlek vardi bu yaz dugmeler birbrine erismiyodu giydim suan taam oluyo okadar sevndim ki motivem tavanlardaaaaasporumada devam edeyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…