- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.361
ohh keske bende yesemmmm hasret kaldim iki haftadaKızlar yarım dilim su böreği ve frambuazlı pasta yedim oda yarım dilimdi.
Kuzum ilk sayfayi okudun mu? Listeyi her takımın kaptani yapiyor yani bizimkini ben yapıyorumListeyi kim yapiyor? Yada verdigimiz kilolarin takibi nasil oluyor? Kim takip ediyoray cok acemice oldu.
Ben zaten iki haftadr yapiorm oyuzden burayada katilayim dedim..
Gayet güzel tatlimAyy bende menumu yazayim barii
Sabah; bir tatli kasigi yagla yapilmis cemensiz pastirmali yumurtaaa cok az peynir ve bir filim fume..
Aksam; firinlanmis iki but, yogurt ve kendi yaptigim kepekli ekmek
Tammmmm anladimKuzum ilk sayfayi okudun mu? Listeyi her takımın kaptani yapiyor yani bizimkini ben yapıyorumher hafta cumalari tartiliyoruz ve listeye kilomuzu yazip yüzdesini hesapliyoruz disiplinli bi iş her gün menünü yazıyorsun ne yediysen sohbetlerimize katiliyorsun böyle işte sormak istediğin varsa sorabilirsin
Tesekkurlerrr :)Gayet güzel tatlimafiyet olsun
Yas pasta borek olmasaymis iyimiss sankiMenümü yazayim kizlar
kahvaltim 1yumurta ,10zeytin ,kk peynir ,biber ,1dilim ekmek ,turp ,bir avuc findik badem
Ara ,1dilim börek ,yarim dilim yas pasta
aksam ,bir kase corba , bir tabak haslanmis brokoli ,yogurt ,iki kasik makarna
spor ;45dakika yürüdüm ,yarim saat bacak ve Karin egzersizleri
Evet haklisin canimYas pasta borek olmasaymis iyimiss sanki
Şekeri bırakmanı sevindim canım artık içtiğin çayların tadını daha çok varacaksınselam kızlar
sabah güzel bir kahvaltı yaptım form çay içtim. çok şükür şekerli çayı bıraktım.
öğlen: bişey yemedim
akşam: 2 kase tarhana çorbası biraz ceviz
Evde esneyen lastik ile pilates yap iç bacak çalışmasıKizlar bu arada bisey sorayim.evde ic bacak icin neler yapabilirim bilen varmi acaba.ayyy bütün vücuduma estetik mi yaptirsam baska sey beni kurtarmaz
Boyumuz ve kilomuz çok yakın26yasindayim 160boy suan 81.4kg yum baskaa :)
Hoşgeldin canım kaptanımızListeyi kim yapiyor? Yada verdigimiz kilolarin takibi nasil oluyor? Kim takip ediyoray cok acemice oldu.
Ben zaten iki haftadr yapiorm oyuzden burayada katilayim dedim..
Senin kac canim ve verdinmi ne zamandir yapiosunBoyumuz ve kilomuz çok yakın
Teşekkürler cnm. Canım mantı gibi ama onun çorba hali salçalı flnBörek çorbası Nasıl birşey Canım afiyet olsun
Ben yeşil çayı normal çaydan dah çok seviyorm.aslında genelde lipton beşli çay var onu içiyorum. Kabızlk sorunu var bende onu içince daha raht ediyorumYesil cayin faydasini goruyomusun? :)
Ben 1 senedir yapıyorum canım Karatay beslenmesi ve spor 16 kg verdim boyum 1.62 96 kiloydum , şuan 80 kiloyumSenin kac canim ve verdinmi ne zamandir yapiosun
Anladimmm bende su haricinde onuda iciyim diyorm bakalm :)Ben yeşil çayı normal çaydan dah çok seviyorm.aslında genelde lipton beşli çay var onu içiyorum. Kabızlk sorunu var bende onu içince daha raht ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?