- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.321
En iyisini yapiyorsun bende damda ip atlarken millet gulecek dedim sonra dedim ki gulerlerse gulsunler kilo vermem daha onemli hem kilo verirsem hepsi gulduklerine pisman olacakYok asla yok bebegim ben sporsuz ve bu beslenmeden asla dönmem sende dönme olur mubıktım artık bu kilolardan canım sende öyle o yüzden pantolon almıyorum sonbaharda bile kaşe almadım evdekini giyecek diye düşün ve şuan giyorum spor salonunda millet bana mal mal bakıyor baksınlar çok da fifi salı günüde yüzme yerinde bakacaklar baksınlar zaten 3 hafta gidicem takmıyorum
Kız ben deli gibi spor yapıyorum ama insülin direnci kırılmaz ve ben kilo veremezsin bak şu 2 haftadır gram yok insülin direnci kırıldı ama normal seviyede degil okuduğum kitaplarda sadece 2 şey kırar diyor 1.yürüme2.yüzme ama yürümeyi sezon sonu başladım sezonda o koca yazı salonda geçirdim düşün hergün 4 saat yürüyüp eve geldim dinlendim sonra salona gittim taki boynum agrıyıncaya kadar doktorum yüzme dedi yürüme iptal yüzme ve ağırlık mesela ben pilates yapamıyorum çünkü ağırlık alıştım vücudum sıkılaştı sarkma yok ama beyaz çizgiler var bacaklarımdaCanim masallah sporun cok iyide cok fazla degil mi
Mesela ben o kadar spor yapsam sporu biraksam yada azaltsam 2 kati alirdim herhalde
Neredeyse gunluk mesai saati kadar spor yapiyorsun helal olsun valla
Evet canım çıkarsın ama kafanı takmaBen regl oldum acaba tartida yarin fazla cikarmiyim kihic kacamak falanda yapmadim ama korkuyorum iste
Eveeeeet ama kural falan varmi ?Slm canim takima katılmak mi istiyorsun
Valla yurumek bana cok iyi geliyo yurudugum zaman iyi veriyorumda birde yuruyecek yol bulabilsemKız ben deli gibi spor yapıyorum ama insülin direnci kırılmaz ve ben kilo veremezsin bak şu 2 haftadır gram yok insülin direnci kırıldı ama normal seviyede degil okuduğum kitaplarda sadece 2 şey kırar diyor 1.yürüme2.yüzme ama yürümeyi sezon sonu başladım sezonda o koca yazı salonda geçirdim düşün hergün 4 saat yürüyüp eve geldim dinlendim sonra salona gittim taki boynum agrıyıncaya kadar doktorum yüzme dedi yürüme iptal yüzme ve ağırlık mesela ben pilates yapamıyorum çünkü ağırlık alıştım vücudum sıkılaştı sarkma yok ama beyaz çizgiler var bacaklarımda
Evet zaten ben birazda yüzme bilmiyorum ya ondan korkuyorum işte İnşallah ögrenirim ya yarın sadece spor salonuna gidicem salı gününden sonra spor salonuna gidicem sonra yüzme çok zor akşam yemek işini Nasıl yapıcam ben hoca ben varken gel dedi fıtık yüzünden birlikte yapıcaz dedi of oda saat 3 gibi orada oluyor orada ki sporum 2 saat sonra yüzme var akşam saat 8 de ve yarım saat önce burada ol dediler 15 dk giyinme+15 dk ısınma sonra yüzme ve Oray'a otobüs ile 1 saat sürüyor düşün otobüsden inip kampüs içinde yürüyecem belli bir yere kadar od 30 dk kafam karışıkEn iyisini yapiyorsun bende damda ip atlarken millet gulecek dedim sonra dedim ki gulerlerse gulsunler kilo vermem daha onemli hem kilo verirsem hepsi gulduklerine pisman olacak
Evet senin o sorunun var burada belediye yaptı bana yakın 10 km hergün Oray'a yürüdüm benValla yurumek bana cok iyi geliyo yurudugum zaman iyi veriyorumda birde yuruyecek yol bulabilsem
Afiyet olsun canım menün güzelmişMenumu yazayimmmm
Sabah:1 kucuk haslanmis yumurta
3-4 dilim kasar peyniri 4 zeytin
Karisik yagsiz salata
2 catal patatesli yumurta
1 dilim labneli kizarmis ekmek
saat 16.30 gibi kori soslu tabuk yapicak yagsiz ve bittiiii aksam 1 bardak süt
Oyle yapiyorum bende bol bol zayiflama hikagelerini okuyorumSudbanazenin canım sende ip atla dediğim gibi bir araştır millet Nasıl kilo vermiş
Aynen canim kendi evi gibi yok insanin bugün kaçamaklar var ama akşam yemeğin güzel haftaiçi iyce asılır diyete telafi edersinBugünki menümüde yazayım.
10.30... Haş.1 yumurta beyazı 1 bardak 3 şek.çay 3 çatal frambuazlı pasta.
Arada... Biraz çubuk kraker
Akşamada 17.00 gibi yerim ıspanaklı yayla çorbası ve 2 kaşık tavuklu pilav
Bugünde 2 bardak çay içerim 3 şek.ve bitiririm günü.
Yarından itibarende sıkı bi menüye başlıcam hayırlısıla.
3 gündür tuvaletede çıkmadım suda çok içemedim yani insanın evi gibisi yok.
Ben menu bildirimi simdiden yapabilirim ayran ayran ve yine ayran
Malum bugun gunlerden AYRAN
Sen fazla ćikinca moralin bozuluyor canimm istersen yarin tartılma cumaya ödem gitmiş olur zatenBen regl oldum acaba tartida yarin fazla cikarmiyim kihic kacamak falanda yapmadim ama korkuyorum iste
Inşallah canimmm benimm haftaya listede olursun tekrar ♡♡♥♥♥Slm kizlar..Istanbulda yagmur var hava karanlik pit pit yagmur damlalaei buruyor camimiza...Tam sahlep havasi halbuki..Ama ne sahlepi lac gundur 1 bardak süt icicem die tuttutdum icemedim baktim bardaga 200 cal.be dedim icmedim..
Yarin -gormek cok onemlim benim icin onunuzdeki hafta cok kritik bi hafta olucak..Bu hafta ödem vs.atarak kilo versigimi zannettim cok tuklendim metabolizmam şaşirdi.Ama bu hafta yavaşlicami biliyorum sabir ve direnme gücü istiyorum RABBIM'den..Haftaya listede olmaliyim.14 şubatta 38 beden olmaliyim
Çok iyi canim afiyet olsun♡♡♡Menumu yazayimmmm
Sabah:1 kucuk haslanmis yumurta
3-4 dilim kasar peyniri 4 zeytin
Karisik yagsiz salata
2 catal patatesli yumurta
1 dilim labneli kizarmis ekmek
saat 16.30 gibi kori soslu tabuk yapicak yagsiz ve bittiiii aksam 1 bardak süt
Izin varsa tartilmayim valla hic kacamak yapmadim sahidenAynen canim kendi evi gibi yok insanin bugün kaçamaklar var ama akşam yemeğin güzel haftaiçi iyce asılır diyete telafi edersin
içelim güzelleşeliimm hadi bakalim bu haftada bi bomba ativer kablolu güzel
Sen fazla ćikinca moralin bozuluyor canimm istersen yarin tartılma cumaya ödem gitmiş olur zaten
Inşallah canimmm benimm haftaya listede olursun tekrar ♡♡♥♥♥
Çok iyi canim afiyet olsun♡♡♡
Hava sokarız bizde güzelimIzin varsa tartilmayim valla hic kacamak yapmadim sahiden
Bu hafta bomba falan beklemeyin bende hic motive degilim niyeyse gecen hafta bi heyecanli bi havaliydim ama bu hafta yerlerde surunuyom sanki
Canim sabahtan yemegini hazirla hatta kendin icin hafuf biseyler hazirla gelince yeKaptanım ve kızlar bana bir akıl verin işin içinden çıkamadım şimdi salı gününden itibaren yüzme başlıyor birde bunun yanında ben spor salonuna gidiyorum ayrıca toplam bir seneden beri yanlız yapıyordum salonda hoca ilgilenmiyordu şimdi boyun fıtığı olduğum için hoca benimle yapacaksın diyor hoca salonda 3 oluyor benim evden 14,30 gibi çıkmam lazım orası 2 saat sürüyor saat 17,00 bitiyor 19,30 yüzmede olmam lazım orasıda uzak 1 saatlik yol eve gelsem 17,30 evdeyim akşam yemeği için saat 18,30 çıksam minibüs ile giderim minibüs bitt yerde bırakıyor ve 1 saatlik yürümem lazım Oraya of yetişemicem ben Nasıl akşam yemeği yiyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?