- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.401
Sodali tuketcem bakalm okadar da sevmiyorm ben siyah cayciyimonsuzda gidiyo kilolar arada bir iceyim bakalm. Hosbulduk bu arada
@ kitap_asiği Giyim derken şu ip bağlamam mısorma canım bilerek almıyorum akşamda alışverişe çıktım böyle leoparlı birşeyim yoktu indirime girmiş tunik tayt üstüne filan mevsimlik ince 38 beden aldım keşke diyorum 36 beden mi alsaydım zaten 16 TL düşmüş beli iyide kalçalarım var genim basenim ile çok itici durdu bilerek aldım zayıflamak için birde ona uygun çanta leoparlı sanırım yaşlanıyorum
Tansiyonun düşükse biraz tuzlu ayran fln gibi şeyler içmeyi dene canımNe güzel canım ben yeşil çay içemiyorum keşke bende içebilsem tansiyonum düşük benimde of gözlerimi açamıyorum
ahahahhh canim bukadar olurrrrr :) tam ustune yazmışsin 38 beden aldm keske 36 alsaydim deyince bide 48 kg olmak isyiorum yazmışın bi an aklimi kaybettim 48 mi die:)Günaydın kızlar kilom,81.700 gr herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir hafta dilerim
Can'ım 96 kg dan 80 kg düştüm 38 üst oluyorda alttan sıkıyor basenim ve kalçalarım varahahahhh canim bukadar olurrrrr :) tam ustune yazmışsin 38 beden aldm keske 36 alsaydim deyince bide 48 kg olmak isyiorum yazmışın bi an aklimi kaybettim 48 mi die:)
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın yoksa moralin bozulurduKizlarrrr gunaydin ben regl gunumdeyimde tartida fazla cikarsam moralim bozuluyo diye kaptan bugun tartilmamam icin izin verdi ama icinkz rahag olsun hic kacamak falan yapmadim
Hepinize bol eksili gunler diliyorum :)
Bende thing master diye küçük bi alet var iç bacagimi onunla sıkılaştirdm canim bide pilates çemberi de iyi oluyor ikisinden birini al istersen bacağının arasinda sıkıyorsun acayip çalıştiriyor iç bacağıKizlar bu arada bisey sorayim.evde ic bacak icin neler yapabilirim bilen varmi acaba.ayyy bütün vücuduma estetik mi yaptirsam baska sey beni kurtarmaz
Geçmiş olsun kuzuna canım şimdi nasıl♥Selam kızlar..nasılsınız..
Yoğun bir günden sonra buradayım.sabah büyük kız ateşlendi onu acile götürdük hastane çok kalabalıktı iki saat sıra bekledik..oradan annemlere geçtik .misafir gelince ancak eve gelebildim..
Menüm bugün çok karışık oldu..
Kuzum sen cuma 80.7 değil miydin?Günaydın kızlar kilom,81.700 gr herkese sağlıklı ,mutlu, huzurlu bir hafta dilerim
Ödem cumaya kadar iner balim kaçamak da yok boşuna bozulmasınKizlarrrr gunaydin ben regl gunumdeyimde tartida fazla cikarsam moralim bozuluyo diye kaptan bugun tartilmamam icin izin verdi ama icinkz rahag olsun hic kacamak falan yapmadim
Hepinize bol eksili gunler diliyorum :)
GünaydınGünaydın
Ayy kimler gelmisss. Dugun kacagi gelmisss. Ruveydamm nasilsinn bitanemm. Baya merak ettik seni. Nasildi dugunn evlilikk nasil gidiyorr. Ben vermeye basladim tatlim. Simdi termale tatile geldimm almadan donsemm iyi ama bakalimm.Hosgeldin canim. Benim de boy 168 kilo 68.
Kaptanimm
Nasilsiniz? Kilo vermeye baslamissiniz coook sevindim
Parti yuppiiii valla olurr basinizi sisiririimm sevinctenBiliyorum canim beniimm herşey gönlünce olsun inşallah en kisa zamanda mezun olursun burda da bi parti yapariz
tatlım mutsuzluktan sarıom haftasonu ctesi mesela makarna falan yedimÜzülme canım hiç olmazsa almamışsın kilo
Kesin regli olucaksın canım bugün olabildiğince hareket ettatlım mutsuzluktan sarıom haftasonu ctesi mesela makarna falan yedimregl mi olcam ne patlıoo karnım şiş
Evet canim takim içinde pazartesi de tartılıyoruz haftasonu kaçamaklarıni engellemek içinPazartesi günü de mi tartılıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?