- 8 Ağustos 2008
- 36.093
- 46.306
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #12.741
sedacım ne güzel şeyler demişsin teşekkürler şeker..
her şey gönlünce olsun
her şey gönlünce olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle sorun olmaz guzelim cok mutlu oluyoruz emin ol diger arkadaslarimda oyle cunku ornek olacak birisin azimin beni fena gaza getiriyor guzelim sen gel herzamangünydn kızlarr ya bn size bir şey sorucktım bnm buraya yazmamın bi sakıncası war mı?? gruptan olmama rağmen atlıorum her şeyee o yüzden sormak istedm bu arada hepinize günaydın
aferim aferimde keske bu menuye sadik kalsaydinda baska seyler yemeseydinben geldiimm opuyorumnanaktan 12de uyandığım için de demin kahvaltı yaptım 2 galeta, azıcık peynir, 1 bardak çay kaydirigubbakcemile2 şimdi de azıcık kavun yiorum :jeyyar:
uyandığımda tartıldım 80den azıcık az çıktı zemuszemus 79.9 galiba sırnaşık şey bugün de lapa diyetine başlayamadım ama yarın kesin yapıyorum cumaya kadar da inşallah 77-78 olurum :Saruboceq:
gece ben gitmişim siz gelmişsiniz ya aa benneyaptımki
tesekkur ederim canimNESLİHAN KAPTAN BUGUN DOGUM GÜNÜN SANIRIM NİCE SENELERE a.s.
sanada tesekkur ederim guzelimm yaslandim vallaoyyy evet yaa ....
NESLIHANCIM NICE YILLARA CANIM ARKADASIM....
bencede guzelim en iyisi saglikli beslenmek fazla kacirmadan tabidestinam benim çizelgeden bahsedıyorsak evt 1 kilo almısım bide karpuz ve lapa gibi şok diyetler hoşuma gitmiyor bunun yerıne günlük yiyecegımı yerım ama sporumuda yaparım
canim sagolasin ellerin dert gormesin cok hosuma gitti ugrasmissin optum senikaydirigubbakcemile3 a.s.neslihancım doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara... a.s. kaydirigubbakcemile3
ya sen duzgun beslen kuzum ya birak su listelerikendime yeni bi diyet buldum hihoyyyt besin ayıklayarak zayıflama diyeti :jeyyar: 2 haftada en az 7-8 kilo veriliyomuş :jeyyar: haftaya başlıcam buna :lepi: inşallah işe yarar :Saruboceq::dance:
eferim kiz bencede ama iste bir oturunca kendimizi durduramadigimizdan bunlar geliyor basimizaacıktımmmmcokacimcoook birazdan etiform peynir domates zamanıdır aç durmanın sonu yok metabolizmanızı yavaşlatmayın
canim farkindaysan obeziteler icin diyor biz obezite degilizki bende pek birsey anlamadim ama yinede paylasimin icin saol bence duzenli beslenmek en iyisiARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenıobez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdürYALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün beslenme ayı sekıldedır.
sabah saat 10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 22:00
2 lıtre yagsız ayranın ıcıne;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı mercımek(yesıl-kırmızı farketmez) ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.cay-su serbest sınırsız...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler sadece yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.ıdrarınızdan yagların cıktığını goreceksınız(2.gun)
kolay gelsınnnnnnnnnn :)
kiz yesene azicik bieseyler sendevalla aclıktan su an ne okudugumu bıle anlamıyorum...
canim sagolasinvalla kopya çekiyom kusura kalma aslı ama çok güzel olmuş..
neslim nice saglıklı yıllara mutlulukla canımopuyorumnanaktan
ya hic sorma bizim heriflerin hali kotu gerci aldirmadim vazgectim onun yerine parasini aldim citir citir yiyecem artik dolabimi degistiririm demi amaallah seni bildigi gibi yapsın emikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız adam napsın şimdi ...
almasa istedigimi almadın diycen ..
alıp getirse ne yani beni kilolumu buluyon diycen vay zavallı adamkaydirigubbakcemile3
vah vahh guzelim isin zor benim kociste istemiyor vermemi daha fazla verin zaten ne ugrasiyorsun daha diyip kiziyorşimdi gelelim bana ..sabah mesaiden gelince eşimle kahvaltı yaptık 1 dilim den az ekmek yarım yumurta .az peynir..
aslında saat 11 olmuştu tabi bu arada
ardından türk kahvesi
sonra evden çıkık terziye ugradık 2 kaprim vardı geniş onları daraltık.yeni kot almıştım boy ayarlaması yaptırdım..artık dar giymek istiyom..genişte insan kilo alıyo..
sonra fotografçıya gittik..saat 12 den 5 e kadar fotograf seçtik..digitaller için ve albüm için...of ..sigara yasagı var diye fotografçı arkadaş masaya çekirdek ...kayısı salatalık koydu..eee5 saat ne yedim bilmiyom...sonra anneme ugradım oda dondurma yedirdi...yemiycem desemde ..kızdı..çok zayıfladın yeter artık diye..yeni arkadaşlar bilmezler annemde kocamda daha fazla zayıflamamı istemiyolar
evde akşam çocuklara makarna ve çorba yaptım ..küçük oglanın 2 çatal kadar kalan makarnasını yedim...
arkasından puding yapmıştım..allahım büyük oglum zorla 2 tatlı kaşıgı yedirdi...
ya bi insanın çevresindeki herkesmi karşı olur bu kadar ya..mafoldumben
ee tabi şimdide form çayı..sen durma ugraş emoşum senin çevrendekiler bu kadar karşıyken:uhm:
ah canim canim tesekkur ederim sana hosgeldin sinavlarin umarim iyi gidiyordur kiz dugunu nezaman yapacaksiniz sormayi unuttum ne var benim orda oldugum zaman olsada gelsem dugunune ayy hadi yaza yapta gelim tagustosta gerci adana agustosta cok sicak oluyor ama ne yapalim cok istiyom dugunune gelmeyigünaydın herkese nasılsınız kızlar umarım herkesler iyidir
neslihancım doğungünün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yılllara canım
destinam ve aynalar karpuz diyeti ne alemde canlarım aç düşüp gece yemediniz inşallah yahu sonra bir öğün yemek yeyince verdiğinizi alıyorsunuz yapmayın diyorum ama yemeye başlayınca duramıyoruz diyorsunuz ne deyim bilemedim
destinam sen spora başlamıştın devam ediyormusun şekerim birde gene su içemiyormuşsun arttırmaya çalış canım ben hala 3litre içiyorum
1.73 hoşgeldin canım tatil rehaveti çökmüş üzerine senin işin zor be güzelim kimse kilo vermeni istemiyor neden istemiyorlar anlamadım valla
yeni gelen arkadaşlardan domination ben 3gündür giriyorum canım kendime izin verdim deyip ya dondurma ya kek yiyorsun sonra pişman oluyorsun hadi dondurma daha masum ama kek 4dilim fena yani allahbilir kaç kaloriydi o tümgün doğru düzgün öğün öğün yemek yeseydin ancak o kaloriyi alırdın tatlım biraz dikkat lütfen bence öğlen aç kalma sanırım yaşında daha küçük doğru düzgün beslen abur cubur yeme ve akşam çorba felan iç sadece
hürsultan bencede çok mantıklı bir karar vermişsin bende 20kilodan fazla verdim 81kiloydum şimdi 59um aynen senin gibi yaptım normal yemeğimi yedim aburcubur hiç yok ara öğünlerde mutlaka yoğurt yada meyve yedim tabiki birde hergün 2saat kadar spor yaptım
şimdi istediğim kilodayım herşeyi yiyorum ama hala günde 1saat spor yapıyorum,hergün yeşilçay ve 3litre su içiyorum bunları ihmal etmeyin kızlar herkese kolay gelsinn öpüldünüz uğrarım gene
one ya neeye gidiyon be gorusmek uzere felan tamam izinli olda gel sende sinir etme beni dellendim bak simdi yuru bak izinde vermem gel buraya cabukgunaydın herkese
ben ıyı degılım bır haftadır her yemekten sonra ayaklarımda ve ellerımde uyuşma oluyordu....sımdı hıc kesılmıyor uyusmalar devam edıyor...ben 2 hafta ızın almak ıstıyorum musade edersenız....sanırım şeker cıkıcak bende...karpuzuda bırakıyorum bugun bol su ıcıyorum ama faydası olmadı....
görusmek uzere kızlar...
slm neslihan nasıl geçti doğum günün benımdee bu cumartesi inş çok kaçırmaktan korkuyorum ama bozmicam kesinlikle sizlere sözüm var çünkülmaz: ben birde 14.takımda şu an kimler var merak ediyorum listemiz varmı bir yerde?
burdayım neslı geldım canım
günaydın herkese nasılsınız kızlar umarım herkesler iyidir
neslihancım doğungünün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yılllara canım
destinam ve aynalar karpuz diyeti ne alemde canlarım aç düşüp gece yemediniz inşallah yahu sonra bir öğün yemek yeyince verdiğinizi alıyorsunuz yapmayın diyorum ama yemeye başlayınca duramıyoruz diyorsunuz ne deyim bilemedim
destinam sen spora başlamıştın devam ediyormusun şekerim birde gene su içemiyormuşsun arttırmaya çalış canım ben hala 3litre içiyorum
1.73 hoşgeldin canım tatil rehaveti çökmüş üzerine senin işin zor be güzelim kimse kilo vermeni istemiyor neden istemiyorlar anlamadım valla
yeni gelen arkadaşlardan domination ben 3gündür giriyorum canım kendime izin verdim deyip ya dondurma ya kek yiyorsun sonra pişman oluyorsun hadi dondurma daha masum ama kek 4dilim fena yani allahbilir kaç kaloriydi o tümgün doğru düzgün öğün öğün yemek yeseydin ancak o kaloriyi alırdın tatlım biraz dikkat lütfen bence öğlen aç kalma sanırım yaşında daha küçük doğru düzgün beslen abur cubur yeme ve akşam çorba felan iç sadece
hürsultan bencede çok mantıklı bir karar vermişsin bende 20kilodan fazla verdim 81kiloydum şimdi 59um aynen senin gibi yaptım normal yemeğimi yedim aburcubur hiç yok ara öğünlerde mutlaka yoğurt yada meyve yedim tabiki birde hergün 2saat kadar spor yaptım
şimdi istediğim kilodayım herşeyi yiyorum ama hala günde 1saat spor yapıyorum,hergün yeşilçay ve 3litre su içiyorum bunları ihmal etmeyin kızlar herkese kolay gelsinn öpüldünüz uğrarım gene
ben sana demedimmi yeme diye:mymeka: bilirim çünkü bir dilimle kalamayız devamı gelirlmaz:
neyse bol su içersin artık birde yerinde 100 kere hopla..ve 1 saatte yürü üzme o kadar kendini şekerkaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar...
bugün herbalife bıraktım eski diyetime döndüm
yemek hazırlıcam da
tavuk ne kadar sürede haşlanır yaa bilen varmı??
gunaydın herkese
ben ıyı degılım bır haftadır her yemekten sonra ayaklarımda ve ellerımde uyuşma oluyordu....sımdı hıc kesılmıyor uyusmalar devam edıyor...ben 2 hafta ızın almak ıstıyorum musade edersenız....sanırım şeker cıkıcak bende...karpuzuda bırakıyorum bugun bol su ıcıyorum ama faydası olmadı....
görusmek uzere kızlar...
SLM ARTERİA HERBALİFE NEDEN BIRAKTIN YAN ETKISI FALAN MI OLDU?
VALLA TAVUGUNADA BAGLI SÜRESİ KARTSA 1,5 SAAT DEĞİLSE 1 SAAT YADA 50 DK EN İYİSİ DÜDÜKLÜYE ATMAK yerimseniben
selam cnm..
herbalifeın hiç bi yan etkisi olmadı yaa...sadece annem gün boyu mamayla durmamı istemiyo...bişler geitiro sürekli..haliyle olmuyo bende eski diete dönücem okula gittiğimde herbalifea devem edicem
teşekkürler bu arada tarif için
ben hala 74 kiloyum,haftasonu saldım kendimi ama cumaya kaadr 1 kilo falan veirrim inşallah hızlı döndüm dietekaydirigubbakcemile2
slm kızlar nasılsınız bakalım ben daha bişey yemedim yemek istemiyorum ama duramıyorum bakalım bugün nasıl geçecek benim bu haftadanda umudum yok. gelecek hafta burda olmayacam kuzenin düğünü var. yine olmadı ya bir düğün benim için yine eziyet olcak mafoldumben
valla ellerin dert gormesin ne diyim guzel bir paylasim harfiyende dogru aynalar bakk gor istePüsküüt kullanıcısından alıntı
İşin matematiği çok basit arkadaşlar..
Günde ortalama 1.800 kaloriden, haftada yaklaşık olarak 12.600 kalori yakıyoruz.
Bunu kiloya çevirirsek:
7.600 kalori : 1 kilo
12.600 kalori : 1, 6 kilo (12600/7600)
Yani, biz bir hafta boyunca hiçbir şey yemesek bile vücudun kaybedeceği 1.6 kilo.
Üstelik, biz birşey yemediğimizde vücut enerji sarfiyatına gidiyor, kıtlık politikası devreye giriyor ve enerji harcaması %40 lara iniyor.
Yani bu ne demek?
Normal koşullarda, haftada 12.600 kalori harcarken; hiçbir şey yemedimiz "kıtlık" koşullarında harcadığımız kalori miktarı haftada 5.040 kaloriye düşüyor. Bunun da kilo açısından ifadesi sadece 600 gram.
Sonuç : Bir hafta boyunca hiçbir şey yemeyerek verebileceğimiz kilo maksimum 663 gram.
Bunun üzerindeki her kilo, glikojen kaynaklı sudan ve en en en kötüsü kaslarımızdan gidiyor.
Lütfen dikkat.. Sakin sakin atalım kiloları..
KIZLAR AKŞAM YAZAMAYABİLİRİM DEDEM RAHATSIZLANMIŞ İŞ ÇIKIŞI TEKİRDAĞA GİDECEĞİM
LÜTFEN ALINTILARI OKUYUN BİRDE KİLOMUZU PERŞEMBE AKŞAMIMI YAZIYORUZ CUMA SABAHIMI YOKSA ÇİZELGEYİ DEĞİŞTİRMEK YETİYORMU?
YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE BU ARADA GÜNDÜZ KİMSE UĞRAMIYOR![]()