- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.621
Ondan olurmu ki yaaaCanim hani bebek tahil kepekleri oluyor ya 7 tahilliydi sanirim bendeki onlardan kızım yiyordu ama iki paket hala duruyor bende onunla sabahlari krep falan yapiyim diyorum senden özendimyarin yapicumm
Bendeee bendeeeeProtein candir ertesi gune eksi olarak gelir cok severimmm
o nasıl birşey? kilona göre su mu içiyorsun. bi aydınlatsan sevinirim.Bu arada kac lt su iciyosun sen??
Senin kilona gore gunde 85sen 2800lt su icmen lazim..
Denicem bakalim meraklandimOndan olurmu ki yaaahaha gel ben sana sabah mucver yapim yada kucuk kucuk pizzalar
Evet canimm bu konu onemli kilonuzu 0.33 ile carpinnn cikan icmeniz gereken miktarrrr. Bu cok onemli cok su zararli suan kis zaten terlemiyoruz bile..o nasıl birşey? kilona göre su mu içiyorsun. bi aydınlatsan sevinirim.
Kayısi form çayı da iyi geliyor canimBen normalde 20 bardak iciyordum hergun bugun 30 bardak ictim ama hala sıkıntılıyım
Olmadi benmkinden alirsin :) hihi simdiden afiyet olsunnn :)Denicem bakalim meraklandimayy saol tatlimm gelebilsem keşke
Ayyy benim kaç lt içmem lazim acabaa?? 54.5 kilomBu arada kac lt su iciyosun sen??
Senin kilona gore gunde 85sen 2800lt su icmen lazim..
19.8 çıktı. 2 lt ye yakın galiba. neyse fazla değilmiş.Evet canimm bu konu onemli kilonuzu 0.33 ile carpinnn cikan icmeniz gereken miktarrrr. Bu cok onemli cok su zararli suan kis zaten terlemiyoruz bile..
Lutfen dikkat herseyin fazlasi zararli
Benim kilo verme işi bitti şükür canim ben evdekini değerlendiriyim diyeOlmadi benmkinden alirsin :) hihi simdiden afiyet olsunnn :)
1800 pff kiloya bak kiskandimAyyy benim kaç lt içmem lazim acabaa?? 54.5 kilom
Benim kilo verme işi bitti şükür canim ben evdekini değerlendiriyim diyeçıtır kaptanim ben havami da atiyim
Sen iki ic iste guzel :)19.8 çıktı. 2 lt ye yakın galiba. neyse fazla değilmiş.
Ver kuzum adini bizde bakalim verebiliyoruzBir site var canim isim verebiliyomuyuz burdabilmiyorum ama cok güzel kekler ekmekler pastalar var.sifir un sifir seker
Gell tabii deadiiim benimYa aslında isterdim ama bizim takımda çok çok sevdiklerim olmasa olurdu ama seni de seviyorum arada gelirim ama
Yok canim bitki çayı netten bir yazi koyayim buraya istersenaçlık otu acı cehre mi?
Kulaklarım çınladı Can'ım seninTeşekkür ederim canım..sporda bu takımın piri miyavsu çok güzel yapıyor sporunu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?