- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.641
Ooo bide benm kalorisiz gozlemelerime cok derler pilavvv miiiiiii tereyagmiiiiii niiiiiiiimenümü yazayım unutmadan
sabah: tereyağında yumurta iki dilim ekmek
öğlen: bişey yemedim
akşam: bamya ve pilavpilav kötü oldu biliyorum
80 dk yürüyüş de yaptım.
Aynen kuzum evde olanlar için iyi ama ben güzel kilo verdim o çaylaKonuya daldım ama çalışanlar kullanmasın şekerçim gercekten tuvaletten cikamiyorsun zirafazlası zarar arada kullanmak iyiymiş ama
He ya bütün günüm sporda geciyor benimAynen canim kiz bir günde mesai saati kadar spor yapiyor maşallahı var
Yok ya bırakmayız kız takımınıza hiç ugramamistim muhabbete geldim ondan günlüğe de gidelim ama Oksuz kalmasın zaten hedefe sen daha yakınsin gurur kaynagimGell tabii deadiiim benimbizim günlüğüde boş bırakmayalim
Hangi çay kızlarAynen kuzum evde olanlar için iyi ama ben güzel kilo verdim o çaylahala perşembe akşamlari içiyorum cumaya hazırlık
Valla süper fikir evde olana mükemmel hem motivasyon da sağlıyor ya birde bağırsakları çalıştırıyor ya haftada bir iyi olur yaniAynen kuzum evde olanlar için iyi ama ben güzel kilo verdim o çaylahala perşembe akşamlari içiyorum cumaya hazırlık
Erişte çorbasiyla çiğ köfte birarada olmamış canim ikisi de karbonhidrat direk çiğ köfte yeseydin keşke yine de hafif bir menü afiyet olsunKızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz öyle..
Menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin .
Akşam: erişte çorbası, beş çiğ köfte, ayran .
Canım üzülme yürüyüş ile yakmışsın canım çok iyi yapmışsınmenümü yazayım unutmadan
80 dk yürüyüş de yaptım.
Açlık otundan bahsediyor canımHangi çay kızlar
Hasta canım bir de nazlıki.küçüğü unutturdu bana .Kulaklarım çınladı Can'ım seninhasta mı çok üzüldüm ay kıyamam bebekler hayvanlar hasta olmasın çok üzülürüm
Darısı başına güzeliimm 75 kilodan indim bende bu kiloya 52 53 gibi birakicam ama tabi çok çabuk kilo alan bi bünyem olduğu için dikkatli yemeye devam edicem1800 pff kiloya bak kiskandim
Ay bende var o otdan cesaret ettip kullanamadımAçlık otundan bahsediyor canım
Ay kıyamam hasta olunca çok huysuz olurlar İnşallah tez Zaman'da iyileşirHasta canım bir de nazlıki.küçüğü unutturdu bana .
Ayy insallaaaaahhhDarısı başına güzeliimm 75 kilodan indim bende bu kiloya 52 53 gibi birakicam ama tabi çok çabuk kilo alan bi bünyem olduğu için dikkatli yemeye devam edicem
bende kullanmadım arkadaşım kullanıyordu ya okuldayken tabi tuvaletten çıkıp dere giremediğinden o zaman bir daha bulsam da kullamaya cesaret edemem herhalde evdeysen deneyebilirsin amaR
Ay bende var o otdan cesaret ettip kullanamadım
Aynen canım hiç olmadı ama öyle yoğunumkiii..kuzenimin çeyiz hazırlığı var oraya gittim..bir de taşınma işi çıktı belki haftasonu yeni eve geçebilirim..çok uğrayamazsam kusura bakmayın..Erişte çorbasiyla çiğ köfte birarada olmamış canim ikisi de karbonhidrat direk çiğ köfte yeseydin keşke yine de hafif bir menü afiyet olsunsende katil sohbetee
Pilavı çok yedin sanirim yarin karbonhidrat tüketme akşam dengele tatlim yürüyüş çok güzelmenümü yazayım unutmadan
80 dk yürüyüş de yaptım.
Evdeyim ama günüm yarısı sporda geçiyor ki düşünemem birde yarın yüzme başlıyor aman allahımbende kullanmadım arkadaşım kullanıyordu ya okuldayken tabi tuvaletten çıkıp dere giremediğinden o zaman bir daha bulsam da kullamaya cesaret edemem herhalde evdeysen deneyebilirsin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?