Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menümü yazayım unutmadan
sabah: tereyağında yumurta iki dilim ekmek
öğlen: bişey yemedim
akşam: bamya ve pilav pilav kötü oldu biliyorum
80 dk yürüyüş de yaptım.
Ooo bide benm kalorisiz gozlemelerime cok derler pilavvv miiiiiii tereyagmiiiiii niiiiiiii

Konuya daldım ama çalışanlar kullanmasın şekerçim gercekten tuvaletten cikamiyorsun zira fazlası zarar arada kullanmak iyiymiş ama
Aynen kuzum evde olanlar için iyi ama ben güzel kilo verdim o çayla hala perşembe akşamlari içiyorum cumaya hazırlık

Kızlar ne güzel muhabbet etmişsiniz öyle..
Menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin .
Akşam: erişte çorbası, beş çiğ köfte, ayran .
Erişte çorbasiyla çiğ köfte birarada olmamış canim ikisi de karbonhidrat direk çiğ köfte yeseydin keşke yine de hafif bir menü afiyet olsun sende katil sohbetee

Erişte çorbasiyla çiğ köfte birarada olmamış canim ikisi de karbonhidrat direk çiğ köfte yeseydin keşke yine de hafif bir menü afiyet olsun sende katil sohbetee
Aynen canım hiç olmadı ama öyle yoğunumkiii..kuzenimin çeyiz hazırlığı var oraya gittim..bir de taşınma işi çıktı belki haftasonu yeni eve geçebilirim..çok uğrayamazsam kusura bakmayın..

menümü yazayım unutmadan
sabah: tereyağında yumurta iki dilim ekmek
öğlen: bişey yemedim
akşam: bamya ve pilav pilav kötü oldu biliyorum
80 dk yürüyüş de yaptım.
Pilavı çok yedin sanirim yarin karbonhidrat tüketme akşam dengele tatlim yürüyüş çok güzel

bende kullanmadım arkadaşım kullanıyordu ya okuldayken tabi tuvaletten çıkıp dere giremediğinden o zaman bir daha bulsam da kullamaya cesaret edemem herhalde evdeysen deneyebilirsin ama
Evdeyim ama günüm yarısı sporda geçiyor ki düşünemem birde yarın yüzme başlıyor aman allahımay çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…