- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.681
Yarin evdeysen desene bi canimR
Ay bende var o otdan cesaret ettip kullanamadım
Ben geldimmmm ceneme kuvvetttiyi yapıyorsun canım. topik böyle şenlenmeyeli çok oldu. bikaç kişi gidince sessizlesti buralar. tabi birkaç kişinin hakkını yemiyim. onlar da olmasa napardım.
Taşınma işi çok zor bilirim canim kolay gelsinAynen canım hiç olmadı ama öyle yoğunumkiii..kuzenimin çeyiz hazırlığı var oraya gittim..bir de taşınma işi çıktı belki haftasonu yeni eve geçebilirim..çok uğrayamazsam kusura bakmayın..
Saol canim bende bakiyim bi:))))))Bade'nin sekeri diye yazin cikiyo hemen.seker hastasi kizi varmis onun icin yaptiklarini paylasiyo ben cok begendim
Aman aman o zaman içmeEvdeyim ama günüm yarısı sporda geçiyor ki düşünemem birde yarın yüzme başlıyor aman allahımay çok fena
EvetttttttEvet kuru kızlar olucaz
muhabbetin güzel inan bırakasım gelmiyor ama gitmem lazım. çocukları uyutucam. yarın görüşürüz inş. herkese iyi geceler bol booolllll eksilerrr...Ben geldimmmm ceneme kuvvettt
Amin canım sağol..Allah yardimcin olsun canim kolay gelsin
Bak iyi hatırlattın şimdi yatmadan bi 10 tanecik daha yapayım dimi.
Bende yapicammm şimdiii bugün yapmadimmBak iyi hatırlattın şimdi yatmadan bi 10 tanecik daha yapayım dimi.
Hatta tüm kızlar olarak her öğün öncesi yapsakya takımcak ne dersiniz?
Bas tabiii. Ha gayret bu azimle senin elinden hicbir sey kurtulamaz :)@kitap_asigi bende çok severim kitap okumayı bu aralar sağlıklı beslenme ile ilgili kitapları okuyorum evet o 3000 TL aklıma geldikçe gaza basıyorum
Canim benimki aöf sınav bu hafta sonu sajiden cok korkuyorum gecen yılda kaldigim dersler vardi
Inşallah bu sefer gecerim
Kiz doydun mu ne kelime inan son kasiklari zorla migdem bulana bulana yedim onuda belki aksam acikirim kacamak yapmayayim diye zorladim
Yavas yavas yiyorum kucuk kucuk lokmalarla acaba onun etkisi mi bilemedim
Kiz onceden varya ne yersem yiyeyim oyle neredeyse hic sislik falan hissetmezdim simdi doydugumu bile hissediyorum
Göğüslerin büyük olması kilo ile alakası yok Can'ım benim kuzenim 48 kg ana göğüsleri 95 yani bence orasına takılma zaten insanlar kimde ne yakalasak diye uğraşıyorlar
Amnnn gec olsun guc olmasın ruveydamm. Allah mutlulugunu daim etsinn. Ben mezun olmaya 6.takima geri dondumm islerim ev coxuk lar yogunumm kuzum selincim yeni kaptann pekde sekerdir kendisi tanismissiniz zaten. Boyle bitanemOoo 3000 tl para neler neler aliniir
Valla ben pek kiyafet alisverisi yapmayi sevmiyorum ya hem kilodan hem elime gecen parayi kitaba yatirdigimdan
Iyiyim valla cok sukur. Ben de buraya gelemedikce kendime dert ettim. Yerlesmem falan anca oldu esyalar alisma sureci vs derken anca gelebildim. Ama eski takimdan kimseler kalmamis
Siz neler yaptiniz nasilsiniz? Almadan donersiniz kaptanim ya bence.
Kızlar regli oldum inş.ödemle kiloda gider
Biraz gec oldu ama hosgeldiinSelam 14. Takım ben geldimben kim miyim 1. Takım kaptan yardımcısıyim söyle bir sekercime bakıp kacacaktim size de selam vereyim dedim
Sekercim nasılsın bakayım ozledim ziyarete geldimSekerPancarii
Bendede var o sorun bu gun 30 bardaktan fazla su ictim
Afiyet olsun güzeliimm çok güzell menünNe konusmussunuz oyle hatunlar be
Ben galiba gece insaniyim. Bu vakitler oturmayi cok seviyorum.
Menumu yazayim
Sabah
Peynir
Zeytin
1 dilim ekmek 2 dilim salam
Sekersiz cay
Oglen
1 avuc cekirdek
Aksam
Firinda patlican 2 servis kasigi koydum tabagima ama biberi fazla kacmis. Zehir gibi geldi bana aci yiyemedigim icin. Birazini esime kakaladim
1 kasik pilav
Ayran
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?