- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.721
Bana eksi gormek iyi geliyoHergün tartılınca pskolojim şaşıyor benim. Ama meraktayım hep
Inşallah canim ya senin zayiflamani cani gonulden diliyorum ama rakibem oldugunuda unutmuyorumEvettttt been hergun tartiliyorum motive icin bu sabah ------600 gordumm
80.3 yarin 7 gormek dilegiyleeeee
Senide merak ettm cumayi bekliormInşallah canim ya senin zayiflamani cani gonulden diliyorum ama rakibem oldugunuda unutmuyorum
Nisan ayinda 60 dayim insallah bebekim
Yeni uyandm canm.bu aralar boşum o yüzden geç uyanıyorm fln ama haftaya işe başlicam ve bu boşlukları çok arayacam.şmdi diyetlk güzel bir kahvaltı yapıcam
Valla bende beni merak ettimSenide merak ettm cumayi bekliormdun kactn sen ?
Ee dun tartilmadiysan nerdrn bilcen eksiyiValla bende beni merak ettim
Ben regl yim ben baskulde artilari gorunce kotu etkileniyorum kendimi saliyorum diye kaptan bana izin verdi tartilmadim
Artik cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana
Bende merak ediyorum eksi var mi acaba diye niyeyse kendimi davul gibi sis hissediyorum sanki vermis gibi degilimdu bakalim cuma gorucez artik
Merak ettim yaKizlar dün nette karabugday diyeti gördüm deneyen varmi aranizda.yada kara buugday yiyen varmi nasil bisey merak ettim
Kiz cuma gunu tartildim ya hatta ayiptir soylemesi haftanin birincisiydimEe dun tartilmadiysan nerdrn bilcen eksiyiuzulme uzulme giderbee
Günaydin miyavcım kız senin kedicik kedi dürüm gibi duruyo
Ben kuru fasulye yapıcamGünaydin kizlar.keyii bir gün olsun hepimize.bugün ne yemek yapsam bilmiyorum.bir fikri olan varmii
canım günaydın. sporda olman gerekmiyor muydu bu saatte. öğleden sonra mı gidiyorsun yoksa?Hiç aklıma gelmemişti
Aynen bende tartı gününe kadar tartılmamHergün tartılınca pskolojim şaşıyor benim. Ama meraktayım hep
Kız ne böreği diyeti sabote mi etcen.Kizlar mercimrk böregini deneyen oldumu hic .yapmayi düsünüyorum ama tarifi ni unuttum.hatirlayan varmi
Hem heyecan olsun dimi.Aynen bende tartı gününe kadar tartılmam
Canim valla cok calistim tum konulari defalarca calistim ama bende soyle bi sikinti var ev sobali salanda tv nin oldugu odada ders calisiyirum dersen kafanda ne var nekadar var inan hic bilmiyirum simdide cikmis sorulara falan bakiyirum nettenBende regl oluyorum sanırım. Halbuki 10 gün önce olmuştum :S
Sudbanazenin aöf sınavına nasıl çalıştın?
Canim bi duzensizlik falan varsa doktora gorun benceBende regl oluyorum sanırım. Halbuki 10 gün önce olmuştum :S
Sudbanazenin aöf sınavına nasıl çalıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?