- 20 Temmuz 2010
- 1.053
- 382
- 123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.741
sen de mi yüzmeye gidiyorsun?Bende yarin yapmayi düsünüyorum.aksamdan islatmayi unutmazsam tabiMiyav_su .kizzz yüzmeden gelince ysz nasil gectigini merakla bekliyorum.kendini kasma korkma o zaman cabuk ögrenirsin.bende yeni ögrendim sayilir
Aaaa ben pazartesiden diye aklimda kalmissss ee ozaman benmde oyleeee olmaliKiz cuma gunu tartildim ya hatta ayiptir soylemesi haftanin birincisiydim
Cuma kilom 85.8 cumadan cumaya vrrdigimiz kilolar hesaplaniyor
Pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz hafta sonu kacamak yapmamak amacli
Günaydın canım saat 15.00 fıtness salonu 18.00 kadar sürüyor oradan yüzme başlıyor bugün oda20.00-21,30 kadarcanım günaydın. sporda olman gerekmiyor muydu bu saatte. öğleden sonra mı gidiyorsun yoksa?
Hayir canim bebekten bir yere gidemiyorum.hamilelikten önce gitmistimsen de mi yüzmeye gidiyorsun?
Evet oda vücudumuz şişiyor ben spor salonunda ayda bir kez tartılıyordum şimdi hafta da birHem heyecan olsun dimi.
Birde kilo dalgalanması çok oluyor bende bir gün eksiysem bir gün artı olabiliyorum moral bozmaya gerek yok
Evet oda vücudumuz şişiyor ben spor salonunda ayda bir kez tartılıyordum şimdi hafta da birHem heyecan olsun dimi.
Birde kilo dalgalanması çok oluyor bende bir gün eksiysem bir gün artı olabiliyorum moral bozmaya gerek yok
İşte heyecan var birde buraya kar yağdı annem gitme hasta olursun diyor bugün gitmezsem hiçbir zaman gitmem birde kaçırdığım derslerin telafisi yok korkuyorum Canım sagol yazarım yorgun olmazsam acaba diyorum şamprel mi götürsem evde arabanın lastiğini çıkarsamBende yarin yapmayi düsünüyorum.aksamdan islatmayi unutmazsam tabiMiyav_su .kizzz yüzmeden gelince ysz nasil gectigini merakla bekliyorum.kendini kasma korkma o zaman cabuk ögrenirsin.bende yeni ögrendim sayilir
Sen benim gibi sıfırdan başladın degil mi 3 hafta mı sürdü canım birde regli olduğunda ne yaptın benim haftaya reglin var tampon ve geçiktirici hiç kullanmadımHayir canim bebekten bir yere gidemiyorum.hamilelikten önce gitmistim
Aksam bende gidicem kar eriyooooSen benim gibi sıfırdan başladın degil mi 3 hafta mı sürdü canım birde regli olduğunda ne yaptın benim haftaya reglin var tampon ve geçiktirici hiç kullanmadım
Yormazsam olmuyor Canım benim gram veremiyorumMiyav_su tatlım hem spor hem yüzme aynı gün. çok yorma kendini.
Sana da iyi sporlar canım şimdidenAksam bende gidicem kar eriyoooocanim spor cekio
Niye veremiyesin kilo verirsin merak etmee cnmm kg inmez bazen ama vucudun sekillenirSana da iyi sporlar canım şimdiden
Bende insülin direnci var kilo vermeyi zorlaştırıyor toplam 1 senedir spor ve Karatay beslenmesi ile 16 kg verdim benim yaptığımı normal insan yapsa safinaz gibi olmuştu insülin seviyemi 20.seviyeden 5. Seviyeye düşürdümNiye veremiyesin kilo verirsin merak etmee cnmm kg inmez bazen ama vucudun sekillenir
Başarıcanı inanıyorum canımCanim valla cok calistim tum konulari defalarca calistim ama bende soyle bi sikinti var ev sobali salanda tv nin oldugu odada ders calisiyirum dersen kafanda ne var nekadar var inan hic bilmiyirum simdide cikmis sorulara falan bakiyirum netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?