- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #127.761
Sagol canim iyiki varsinBaşarıcanı inanıyorum canım
Bi süre sonra vücudun pes eder. Hadi inatla direndin ama bağışıklığın çöker toplanman zor olur. Yüzme olduğu gün diğer sporunu hafif tut. Hatta hiç yapma yüzme dışında. İkisinede enerji bölünce ikisinden de verim alamazsın. Motivasyonunu yıkmak için demiyorum. Kendim yaşadım bir aydan uzun süre toparlayamadım bağısıklık sistemimi.Yormazsam olmuyor Canım benim gram veremiyorum
Gunaydinnnnnnnnn fistiklar
Günaydınn
Çoookk iyi canim tebrikleerrEvettttt been hergun tartiliyorum motive icin bu sabah ------600 gordumm
80.3 yarin 7 gormek dilegiyleeeee
Ben de hergün tartiliyordum ama baktim arti çıkınca moralim bozuluyor artık haftada iki kez tartiliyorumHergün tartılınca pskolojim şaşıyor benim. Ama meraktayım hep
Daha sık uğra güzelim özlüyorum seniiii afiyet olsuunYeni uyandm canm.bu aralar boşum o yüzden geç uyanıyorm fln ama haftaya işe başlicam ve bu boşlukları çok arayacam.şmdi diyetlk güzel bir kahvaltı yapıcam
Nazenin karabugday kürü yapalim mi perşembe günü bende regliyim ödem falan kalmiyor karabugday yeyinceValla bende beni merak ettim
Ben regl yim ben baskulde artilari gorunce kotu etkileniyorum kendimi saliyorum diye kaptan bana izin verdi tartilmadim
Artik cuma gunu akkoyun karakoyun cikacak meydana
Bende merak ediyorum eksi var mi acaba diye niyeyse kendimi davul gibi sis hissediyorum sanki vermis gibi degilimdu bakalim cuma gorucez artik
Ben karabugday kürü yaptim bi kaç kez canim özellikle regl zamanlarimada yapıyorum iyi geliyor eksi görüyorum hep tartidaKizlar dün nette karabugday diyeti gördüm deneyen varmi aranizda.yada kara buugday yiyen varmi nasil bisey merak ettim
Yok canim karabugday çok farkli yarmadan netten bi resim koyarim benMerak ettim ya
Emim degilim ama karabugday sanirim su marketlerden aldigimiz yarmalar oluyor ya paketli olanlar (onlar yikanmis oluyor diye duymustum) ama elden kilo olarak alinanlar kara oluyor diye biliyorum
Dogrulugu nedir bilemiyorum ama ben dun hasladim annem kilo olarak almisti sahiden rengi koyuydu ama normslde paket olarak aldiklarimiz yaninda cok acik renkli
Bool su iç kuzum cumaya daha var ödem kalmazBende regl oluyorum sanırım. Halbuki 10 gün önce olmuştum :S
Sudbanazenin aöf sınavına nasıl çalıştın?
Olsun cnm inaniyorum ki daha ne --ler gorceksinBende insülin direnci var kilo vermeyi zorlaştırıyor toplam 1 senedir spor ve Karatay beslenmesi ile 16 kg verdim benim yaptığımı normal insan yapsa safinaz gibi olmuştu insülin seviyemi 20.seviyeden 5. Seviyeye düşürdüm
Yapalim yapmasinada 1 gunluk bisey mi o malum ben persembe gunleri birsey yemiyorum ya sadece ayran iciyorum ertesi gun tartida artiyi gormemek icin
Çoookk iyi canim tebrikleerr
Ben de hergün tartiliyordum ama baktim arti çıkınca moralim bozuluyor artık haftada iki kez tartiliyorum
Daha sık uğra güzelim özlüyorum seniiii afiyet olsuun
Nazenin karabugday kürü yapalim mi perşembe günü bende regliyim ödem falan kalmiyor karabugday yeyincetüm gün yağsız tuzsuz pişmiş yogurtla karistirilmis karabugday ve elma yicez
Ben karabugday kürü yaptim bi kaç kez canim özellikle regl zamanlarimada yapıyorum iyi geliyor eksi görüyorum hep tartidayağsız tuzsuz pilav gibi pişiriyorum hafif bi kahvaltı yaptiktan sonra bütün gün yoğurtlayip yiyorum yaninda elmayla
Yok canim karabugday çok farkli yarmadan netten bi resim koyarim ben
Bool su iç kuzum cumaya daha var ödem kalmaz
canim migrosta var yayla ve duru markanin ben durununkini aldim yenmick bisey asla degil ben yogurt ve baharatla okta severek yedim..8-9 lira galiba fiyatiMerhaba kızlar.mercimek böreği ben denedim ama pek sevmedim tabi herkesin damak tadı farklı.
Ya şu karabuğdayı bende çok istiyorum ama bi türlü bulamadım.
Hanimlar altin gunlerinin bi farkli versiyonuyla kitap icin yapilan bi etkinlik var. Aylar suruyor bunu onceden belirteyim yarida birakmamak gerekiyor. Diyelim ki 10 kisi varsa her ay iclerinden bir kisi kurayla secilip o kisiye kalan 9 kisi birer kitap alip gonderiyor.
Katilmak isteyen var mi?
ya kuzum o işleri denedim ama zor yolum uzun zaman yokİşe giderken beslenme çantası hazirlicam artik sanaolmaz tost kahve en azindan çavdar ekmeği arasi domates peynir yeşillik koyarim yirsin
Evet cok guzel bi etkinlik. Bi anda mesela 9 tane kitap hediye gelmis oluyoCiddi mi cok guzelmis ya
Cok isterimde calisan biri degilim zaman zaman maddi sıkıntımın oldugu oluyo o yuzden katilamiyorum yoksa cok isterdimEvet cok guzel bi etkinlik. Bi anda mesela 9 tane kitap hediye gelmis oluyodiger aylarda da baskasina hediye kitap alma heyecani var tabi o da cok guzel benim icin tarifsiz bi mutluluk
Katilmak ister misin canim?
Ay bunu yaptiginizi bilmiyordum. Cok guzel olmuss kac tane kitabi olacak simdiaslında 9 kişi gönderiyo ama 9 kitap değil. daha fazla kitap geliyor. çünkü kitap limiti 20 lira. '0 liraya tamamlayalım diye genelde 2 kitap seçtik hepimiz ilk günde. Direk internetten alıp yollayınca kargo ücreti ödiceğimize arkadaşımıza kitap yollamış olduk mis gibi de oldu . Çok kitap alıyoruz çok kitap geliyor
Tamam canim o zaman canin sagolsunCok isterimde calisan biri degilim zaman zaman maddi sıkıntımın oldugu oluyo o yuzden katilamiyorum yoksa cok isterdim
Cok guzel bi uygulamaymis altin gununden daha ise yarar bence
Cok sevinirim insallah katilirimTamam canim o zaman canin sagolsun
Ilerleyen zamanlarda katilmak istersen bekleriz
Planlı yapmadık ama öyle oldu çokta güzel oldu. Her ay gün sahibini dışlayıp özel konuşma açacağız orda konuşuyorduk hangi kitapları aldığımızı alcağımızı. ay 2. günün heyecanı sardı şimdi beni.Ay bunu yaptiginizi bilmiyordum. Cok guzel olmuss kac tane kitabi olacak simdi
Kiskandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?