Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Offf cok guzel olmuuuuus

Bence de heyecan verdirse keske kilolarikilolari ben de heyecan yaptim

Ben bayadir burdaydim canim sonrasinda izne ayrildim geldim dugunum icin. Gitmeden 62 kiloydum. Geldim ki 68 kilo oluvermisim

@kitap_asigi senin kütüphaneyeyi çok merak ediyorum doğrusu

Birazcik daha gelissin de paylasirim canim bi ara
Cok eksigim var cok

Aaa bi daha gitme o zaman hedefe ulaşana kadar. Hatta korumayı başarıyla atlatana kadar.

Aaa bi daha gitme o zaman hedefe ulaşana kadar. Hatta korumayı başarıyla atlatana kadar.

Gitmem zaten artik mumkun degil

Sen kac kilosun? Spor basligi acmissin baya spora yukleniyorsun ne guzel.

Bende kitaplığımı ekliyorum yavaştan ama sıkıldım

Evet bi yerden sonra daraltiyor insani. Icime fenaliklar geldi artik ugrasa ugrasa

78,9 şimdilik ama regl oldum. Biraz çıkmıştır kilom.

Spor başlığımı takip etmiyorum başka bir arkadaşın konusuna kaydım. Focus t 25 diye bir program var. 25 dk ama kaliteli 25 dk
O programı yapıyorum yanınada ek bişeyler . Sende gel istersen. Sporsuz olmuyor ki. Hatta kızlar hepiniz gelin t 25 çi olalım hep beraber.

Kizlar menumu yaziyorum..
Sabah:2 kucuk yumurtali yulaf kepekli omlet
ögle:1 bardak süt
Akşam:yagsiz tavuk sote
3 lt su..
Günün kaçamaksiz gecmesi dileklerimleee

Ben spor yapmaya cok useniyorum maleseff

Kendimi hazir hissedersem gelirim oraya simdi baslayip da yarim birakmayim

Süpersin canım 100 kg 76 kg düştün harikasın sen dukan mı yapıyorsun
100 den 69 a düştüm canım ...karatay yaptım başta 80 kiloya kadar düştüm sonlara doğru verme durunca diyetisyene gittim onunla devam ettim 69 um suan diyetisyenide bıraktım artık çünkü sen kemiklisin ideal kilon bu dedi yağ az mis kemik ağır geliyormus böyle iste canjm :)

Tebrik ediyorum canım seni. Boyun kaç

SekerPancarii canimm benimde kg cumadan sayilcakmi ? Ben yeni katildm ya araniza diyette oldugm icjn gun gun takip ediyorummm :/
Evet canim ben ilk olarak başlangıç olarak verdiğin kiloyu baz alicam cuma günü o kilodan düşücez zaten şimdi adaylar listesindesin 2 hafta deneme süresinden sonra ana listeye giriceksin
Aslinda karabugday ve yoğurt yersen bütün gün ayranla verdiğinden daha çok verirsin ben ilk yaptığımda günde 1 kilo kaybi olmuşdu bi dene istersen
Eğer dukanda zorlanacagini düşünüyorsan dukan expressde deneyebilirsin aslinda canim

Selinim canim :) ıyiki varsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…