- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.021
Pedibör mü olsunYok kız ne kaçamağı aklımdan geçmiyor degil hani dün havuzdan gelince çay demledim çayı çok severimEki Görüntüle 1750135
Kaptan benim bu hafta hep stresli gectiMoonlii 71.6 ile ayrıldın izne canim fazla zorlama kendini tatlım stres de kilo vermeye engel oluyor
Caninı seveyim kiz o resim tam senlik nerden buldun oyle
Can'ım Karatay'da süt ve ürünleri serbest Bulgurda verme aşamasında yemiyoruz sonra yiyoruz yani yasakKizlar belki aksam giremem diye menuyu paylasayim dedim
Sabah 1 haslanmis yumurta
Oglen : 1 tabak taze fasulye iki uc kucuk parca et
Sonrada kacamak niyetine bir kase yogurt yedim çogu kaymakti ama karataydaMiyav_su da izin veriyor sıkıntı yok diye dusundun
Cumada yaklasiyo Rabbim yüzümüzü kara cikartmasin
Ayyy cok tırsıyorum
Bulguru seviyorum ama ayin 14 ne kadar dayanirim sanirimCan'ım Karatay'da süt ve ürünleri serbest Bulgurda verme aşamasında yemiyoruz sonra yiyoruz yani yasak
İnşallah Can'ım ben şeker orucunda bir gün fire verdim oda arkadaşıma gittiğim gün bakalım benimde o gün kontrolüm var doktordaBulguru seviyorum ama ayin 14 ne kadar dayanirim sanirim
Insallah cuma gunu hepimiz icin guzrl gecer
He he püskevit
Olsun canim o gunum sonrasinda cok guzel telafi etmistinİnşallah Can'ım ben şeker orucunda bir gün fire verdim oda arkadaşıma gittiğim gün bakalım benimde o gün kontrolüm var doktorda
Yok hiç görmedimHe he püskevitkesin sen ruyanda da püskevit goruyorsundur
Ac tavuk bugday ambari hesabi
Afiyet olsun Can'ım sen turşu mu yedin birde biber turşusu mu of@SekerPancari71 71.6 dimiii ayyyy nerde simdiiiCok dikkat ediyorum ama sanirim bu hafta olmicak
Menumu yazayim bari
Sabah:2 yumurtali yulaf kepekli omlet ve lor peyniri+sekersiz cay
arada 1 bardak sut
cok aciktigim icin aksam yemegimi erken yedim bugun oda dunden tabuk sotem vardi 2minik aci biber tursusu esliginde..
aksamda cok acikirsam 1 kase yogurt yemeyi dusunuorum..
tabiki 3 lt su..Bugun biran once bitsinnnn
Kizlarrrrr birbirimizi gaza getirmeyelim lutfen zaten kilo alip alip duruorummmCaninı seveyim kiz o resim tam senlik nerden buldun oyle
Valla benimde canim bugunlerde felaket püskevit cekiyor ama pedibör degil kremali biseyler biskrem tutku gibi seyler
Öylede işte benim vücûd garip birde Karatay'da bozdun mu hoş diğer beslenmelerde aynı verdiklerini hızlı bir şekilde alıyorsunOlsun canim o gunum sonrasinda cok guzel telafi etmistin
severmisinn hazir kavanoz pek guzl degildi bidaha yemicemAfiyet olsun Can'ım sen turşu mu yedin birde biber turşusu mu of
Üzülme canım bak kaptanın dediği gibi stres yaptıkça verilmiyor bende aynıyım kaç zamandır veremiyorumKizlarrrrr birbirimizi gaza getirmeyelim lutfen zaten kilo alip alip duruorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?