Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

severmisinn hazir kavanoz pek guzl degildi bidaha yemicem
Hazırın herşeyine karşıyım tabi bazen istemeden alıyoruz hazır gıdaları markada önemli bilindik markaları al sana tavsiyem mesela ben tat markasının salçasını filan kullanıyorum iyi oluyor

@moon8187 canım birde b12 ve d vitamine baktırsana onlarda kilo vermemize engel mesala benim düşük hatta b12 vitamin şurubunu aldım doktorum istedi birde d vitamini kalçadan almam gerekiyor her hafta tabi ben gitmiyorum korkudan 3 ay önce 30 yakın iğne yedim çünkü sana tavsiyem bir tahlil yaptır

Kizlar nasilsiniz bugün.tel de sorun vardi yeni geldim.bi gevmise baktim.kizlar dikkat edin havalar soguk hasta olmayin sicak cay corba icin bol bol

Kızlar bende kararsız kaldım şu yüzme olayında ya of ne yapsa eşim git diyor ben sana dedim özel ders alalım diye den kendin yaptın sonuçlarını çek diyor ya of Oray'a gitmek istemiyorum soğudum birden öğrenme isteğinden

Miyav_su canim bende hic sevmiyorum doktora gitmeyi.bende de hamilelik sekeri cikmisti hep dikkat ettim yediklerime.doktor dogumdan6hafta sonra gel tekrsr dedi.benim sipa9aylik oldu hala gitmedim.gecen gün mektup göndermisler yine gitmedim

Doktor fobim geçti bir ara gına gelmişti o biraz hafifledi ama iğne fobim geçmedi gecen yaz 30 yakın iğne yedim yok alerji iğnesiydi yok ağrı kesici hatta iğneye gittiğim bayan yeni dogum m yaptınuz demişti biz eşimle şok olduk oda nerden çıktı dedim kilonuzdan demişti çok zoruma gitti belkide o yüzden istemiyorum evime yakın orası var özel klinik hastanelerde hem sıra hemde reçete istiyorlar

Artık kiloma bakıp hamilemisin yok yeni dogum mu yaptın kaç yıllık evlisin neden çocuğun yok sorularından bıktım usandım

canım benim niye üzüyorsun kendini. ordakiler de doğuştan yüzücü değil ya. sen de öğreneceksin ve kilo vereceksin. daha yolun başındasın. azimli olman gerek. hırs yapmalısın. niye bu kadar çabuk vazgeçiyorsun.

Artık kiloma bakıp hamilemisin yok yeni dogum mu yaptın kaç yıllık evlisin neden çocuğun yok sorularından bıktım usandım
milletin ağzı torba değil ki büzesin. hayır benim çocuğum olmadı 5 ay herkes soruyor niye olmadı. oldu bu sefer de yok niye zayıf yok boyu niye kısa. ikinci ne zamn ikinci doğdu üçüncü ne zaman. ağzı olan konuşuyor işte. sen hiç bozma moralini. sıkma tatlı canını.

Afrasyab canım kursa gelenler malesef yüzme biliyorlar takmıyorumda bazen işte sinir oluyorum milletçe çok meraklıyız Avrupa'da bu yok herkesin özel hayatını didikliyoruz

S SEVTAL87 canım bebeğin düşmüş heralde çok geçmis olsun birşeyi yoktur inşallah..bizim kızda da bu ara en büyük hobi yataktan düşmek..içim çok fena oluyor valla ahhh bir büyüselerdi..

Menümü de yazayım..
Sabah: üç kaşık kuymak, peynir, dört zeytin, çay..
Saat 15 de: İki kaşık tavuklu şehriye salatası, yoğurtlu mor lahana salatası, iki kaşık fellah köftesi...

Menümü de yazayım..
Sabah: üç kaşık kuymak, peynir, dört zeytin, çay..
Saat 15 de: İki kaşık tavuklu şehriye salatası, yoğurtlu mor lahana salatası, iki kaşık fellah köftesi...
Ne yaptın sen ya kuymak kuymak mı dedin

Ya cok kotu oldum ya ne yapanim var ne ben yapmasini biliyorum hickira hickira aglamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…