- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.041
Hazırın herşeyine karşıyım tabi bazen istemeden alıyoruz hazır gıdaları markada önemli bilindik markaları al sana tavsiyem mesela ben tat markasının salçasını filan kullanıyorum iyi oluyorsevermisinn hazir kavanoz pek guzl degildi bidaha yemicem
Ay evet havalar felaket soğuduKizlar nasilsiniz bugün.tel de sorun vardi yeni geldim.bi gevmise baktim.kizlar dikkat edin havalar soguk hasta olmayin sicak cay corba icin bol bol
Doktor fobim geçti bir ara gına gelmişti o biraz hafifledi ama iğne fobim geçmedi gecen yaz 30 yakın iğne yedim yok alerji iğnesiydi yok ağrı kesici hatta iğneye gittiğim bayan yeni dogum m yaptınuz demişti biz eşimle şok olduk oda nerden çıktı dedim kilonuzdan demişti çok zoruma gitti belkide o yüzden istemiyorum evime yakın orası var özel klinik hastanelerde hem sıra hemde reçete istiyorlarMiyav_su canim bende hic sevmiyorum doktora gitmeyi.bende de hamilelik sekeri cikmisti hep dikkat ettim yediklerime.doktor dogumdan6hafta sonra gel tekrsr dedi.benim sipa9aylik oldu hala gitmedim.gecen gün mektup göndermisler yine gitmedim
canım benim niye üzüyorsun kendini. ordakiler de doğuştan yüzücü değil ya. sen de öğreneceksin ve kilo vereceksin. daha yolun başındasın. azimli olman gerek. hırs yapmalısın. niye bu kadar çabuk vazgeçiyorsun.Yok yorulmadım da pişman oldum Canım sorma ben hiç bilmiyorum ya Oray'a gittim herkesi bir gör bayanlar bikinili,mayokini var hepsinde ordaki hocalar hepsini tanıyor 20 kişiydik çocuk havuzuna aldılar neyse zaten oradaki hepsi daha önce gelmişler biliyorlar ben afedersin b.k gibi kaldım neyse herkes havuzu baştan sona yüzdü sıra bana geldi ben dedim ben bilmiyorum sıfırım hocada hiç mi bilmiyorsun sesi bende evet dedim neyse ben kaldım 15 kişiyi bir hoca bende 4 erkek arasında birtek ben görseniz onlarda biliyorlar hepsi yüzüyor ben yapamadım heyecanlandım hoca paso onlarla ilgileniyor bana bakmıyor çünkü onlarla sohbet ediyor bende dedim ben gidiyorum paramıda alırım zaten heryerden kamera var dedim sonra üniversite okuyan bir kızı çocuğu var orada takılıyormuş beni ona verdi çok üzgünüm sağolsun Allah razı olsun o gösterdi
bana da herkes hamile misin diye soruyor. sinirlenme. böyle şeyler seni hırslandırmalı.Artık kiloma bakıp hamilemisin yok yeni dogum mu yaptın kaç yıllık evlisin neden çocuğun yok sorularından bıktım usandım
milletin ağzı torba değil ki büzesin. hayır benim çocuğum olmadı 5 ay herkes soruyor niye olmadı. oldu bu sefer de yok niye zayıf yok boyu niye kısa. ikinci ne zamn ikinci doğdu üçüncü ne zaman. ağzı olan konuşuyor işte. sen hiç bozma moralini. sıkma tatlı canını.Artık kiloma bakıp hamilemisin yok yeni dogum mu yaptın kaç yıllık evlisin neden çocuğun yok sorularından bıktım usandım
Ne yaptın sen ya kuymakMenümü de yazayım..
Sabah: üç kaşık kuymak, peynir, dört zeytin, çay..
Saat 15 de: İki kaşık tavuklu şehriye salatası, yoğurtlu mor lahana salatası, iki kaşık fellah köftesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?