Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İçim yandi be arkadasim kimse kimsenin halinden anlamiyo iste sende netten videolara falan bi bak tafsiyeleri falan oku

Belki ise yarar bi yerde birisi kursa gidrken sey demisti en onemlisi nefesmis nefes kontrolunu ogrenince zaten su ustunde kaliyomussun sonrasivgeliyomus

Kiz biz sana guveniyoruz herkese inat basar oyle bi olsun ki herkes utansin kendinden
Ya ben maddi olarak düşündüm grup dersini hemde arkadaş edinirim diye düşünmüştüm arkadaşlarım burada degil işte of sabahtan beri izliyorum işte birde soguk zaten saçlarımı kurutamıyorum orada milleti bir gör ben salak salak bakınıyorum

Ya ben maddi olarak düşündüm grup dersini hemde arkadaş edinirim diye düşünmüştüm arkadaşlarım burada degil işte of sabahtan beri izliyorum işte birde soguk zaten saçlarımı kurutamıyorum orada milleti bir gör ben salak salak bakınıyorum
Kendine haksızlık yapma canım..kimse bilerek doğmadı yüzmeyi..kimseyi takma, heyecan yapma, başaracaksın oradakilere ve o gıcık hocaya inat..

Üzme kendini canim hata sende degil onlarda

Herkes orda yuzmeyi biliyosa hoca ne ise yariyo onu merak ettim

Sen canini sıkma stres kilo vermenin onune gececek
Sakın ola kilolarin yuzundende orda kendini kotu hissetme

Ayy canımm yaa..keşke burda olsan da yapsam sana..hergün yumurta yemekten bıktım insan alternatif şeyler arıyor..
Keske canim ya sahiden dun oyle canim cekti ki kuzen var trabzonda ogrenci ordan malzemelerini falan almisti yapmisti hala tadi damagimdadir

canım havuz için boneler var onlardan tak. duş alınca da saçını ıslatma. hasta olursun zaten. saç kurutma makineni de yanında götürebilirsin.

Bebiş iyi şükür.karabuğdayıda buldum sonunda.kaptan nası oluyo tarif verirmisin.
Canim karabugdayi tencereye koy üstüne sicak su ekle göz karari yagsiz tuzsuz pişsin öyle sonra ister yoğurtlayip ister içine elma rendeleyip tarçınla ye ben yogurtlu yiyorum genelde yaninda da elma yiyorum ;)

Üzme kendini canim hata sende degil onlarda

Herkes orda yuzmeyi biliyosa hoca ne ise yariyo onu merak ettim

Sen canini sıkma stres kilo vermenin onune gececek
Sakın ola kilolarin yuzundende orda kendini kotu hissetme
İlte hocada diyor ben ne yapayım burası da bir işletme bana kalsa onları direk havuza yazarım ama kimse 1500 TL vermek istemiyor diyor yarından sonra 6 metrelik havuzda olacakmışız oda diyor gel paran yanmasın belki öğrenirsin diyor millet Nasıl dalıyor çıkıyor kulaç atıyor of ben mal mal bakıyorum

Menümü de yazayım..
Sabah: üç kaşık kuymak, peynir, dört zeytin, çay..
Saat 15 de: İki kaşık tavuklu şehriye salatası, yoğurtlu mor lahana salatası, iki kaşık fellah köftesi...
Afiyet olsun canimmmmm:KK200:
Selam kizlarrrrrrrrr :KK15:

Sabah; bir haslanmis yumurta ,fume,light peynirim ve bir fincan cay..

Aksam; yagsiz firinda kizarmis tavuk pirzola ve light ayran :kk77:

Ama nedense sabahve aksam yediklerim fazla geldi rahatsiz oldum.:KK43:
Afiyet olsun tatlim çok iyi menü mideni doldurmadan kalk canım hem rahatsiz olmazsin hem de mide küçülür iyce:21:
Çarşamba menüm
Sabah peynir yeşil biber çok az reçel
Ara yesilcay
Oglen mercimekli köfte ayran
Aksam 3 kaşık kiymali makarna
Afiyet olsun bengim:KK15: mercimekli köfteyi çok kaçırmadin inşallah:cool:
Kahvaltim;2dilim mercimek böregi dünden kaldi ,10zeytin ,bir avuc findik
öglen ,1muz ,bir avuc ceviz
aksam ,1büyük tabak nohut ,salata ,yogurt 1dilim ekmek
2,5saat yürüdüm
Afiyet olsun canim cok iyi:KK60:
menümü yazıp kaçayım yarına misafirim var.
sabah: yumurta zeytin tahin pekmez 2 dilim ekmek
öğlen: bişey yemedim
akşam: alinazik 5 çatal kadar yedim 2 dilim ekmekle :KK43:
Menün iyi bence canim sadece akşam ekmeği bir dilim yiyebilirdin:KK19: kolay gelsinnn:21:
Menum sabah tost kahve
Oglen nohut etli ,corba
Aksam salata corba arti cikolata
Menü çikolata hariç güzel balim çok yememişsindir inşallah:63:
Evet hoca konuştu sen özel ders al ben seninle ilgilenemem dedi seninle ilgilenmekten grup ile ilgilenemiyorum dedi bende para mı alabilir miyim dedim malesef vermezler dedi sen paran yanmasın gel ve su korkunu yenmelisin dedi of yapamıyorum yarın 6 metrelik havuza dalıcaz şimdiden stres yaptım
Yaa orasi yüzme öğrenme yeri degil mi ne demek ilgilenemem ćok sinir bozucu gerçekten:KK34:
Sudbanazenin Sudbanazenin moralim çok bozuldu eşimde yapıcaksın eninde sonunda diyor git diyor ben sana özel ders alalım demiştin sen kendin istedin diyor ben nerden bilecektim herkesin bildiğini sırf arkadas edinmek için gruba yazıldın diyor bıktım senin arkadaş merakından dedi of çok kötüyüm
Ayy canimmm benim üzülmee sakin ne diycegimi bilemedim halini tahmin edebiliyorum :KK43:

Iyi akşamlar kizlar ablam annemlere geldi eşiyle aralari biraz bozuk bende ordaydim bugün dertleştik falan yarinda diğer ablam gelecek yine annemlerde olucam şimdiden haber vereyim fazla gelmezsem merak etmeyin her firsatta bakıyorum buraya:KK15: hepinizi seviyorum vee öpüyorum iyi geceler fistiklaar:KK60::KK68: bengiisuu bengiisuu buralar sana emanet:KK15:

SekerPancarii SekerPancarii artık sinir ola ola gitcem kursa başka çaresi yok daha 2 haftam var eşim gitceksin diyor senin suçun diyor giderim bende havuzun kenarında beklerim artık

Iyi akşamlar kizlar ablam annemlere geldi eşiyle aralari biraz bozuk bende ordaydim bugün dertleştik falan yarinda diğer ablam gelecek yine annemlerde olucam şimdiden haber vereyim fazla gelmezsem merak etmeyin her firsatta bakıyorum buraya:KK15: hepinizi seviyorum vee öpüyorum iyi geceler fistiklaar:KK60::KK68: bengiisuu bengiisuu buralar sana emanet:KK15:
En kısa zamanda ablanın eşi ile arası düzelir canım kendine iyi bak :KK60:

İlte hocada diyor ben ne yapayım burası da bir işletme bana kalsa onları direk havuza yazarım ama kimse 1500 TL vermek istemiyor diyor yarından sonra 6 metrelik havuzda olacakmışız oda diyor gel paran yanmasın belki öğrenirsin diyor millet Nasıl dalıyor çıkıyor kulaç atıyor of ben mal mal bakıyorum
Canim kardesim bu yaz spor salonuna gifiyordu cok degil 1 hafta gitti havuzuda ama yaz oldugu icin hocalar falanda yoktu

Bak bizim evdekiler hic birimiz birak yuzmeyi havuza bile girmisligimiz yoktur

Kardesim oylesine kendi kendine havuza falan girdi etti tam manasiyla yuzmeyi degil ama suda bogulmamayi suyun ustunde durmayi falan ogrenmisti

Havuz haftada 2 gun acikti kardesimde 1 ay gitti belki daha fazla gitse yuzmeyide ogrenirdi

Yani bence hirs yaparsan yapabilirsin icten soyluyorum sana guveniyorum sırf onlara inat ogren ki oyle onlar durup hayretle baksinlar

Valla ordakilerde tuhafmis bizim burda olsa herkes yardimci olmak icin elinden geleni yapar

Canim kardesim bu yaz spor salonuna gifiyordu cok degil 1 hafta gitti havuzuda ama yaz oldugu icin hocalar falanda yoktu

Bak bizim evdekiler hic birimiz birak yuzmeyi havuza bile girmisligimiz yoktur

Kardesim oylesine kendi kendine havuza falan girdi etti tam manasiyla yuzmeyi degil ama suda bogulmamayi suyun ustunde durmayi falan ogrenmisti

Havuz haftada 2 gun acikti kardesimde 1 ay gitti belki daha fazla gitse yuzmeyide ogrenirdi

Yani bence hirs yaparsan yapabilirsin icten soyluyorum sana guveniyorum sırf onlara inat ogren ki oyle onlar durup hayretle baksinlar

Valla ordakilerde tuhafmis bizim burda olsa herkes yardimci olmak icin elinden geleni yapar
Zihinin çok karışık canım bakalım of kardeşin maşallah iyi öğrenmiş

Kozlar iyi aksamlar Miyav_su Miyav_su vanim cok sinir bozucu ama sen cok sabirliymişsn ben olsam o hocayi o suya gömerdim...töbe töbe..
S SEVTAL87 canim gecmis olsun cok..Karabugdaya gelince ben cok sevdim her igun yerimm..2 turlu denedim hem pilav gibi pisirerek hemde 1/1 ölcude irmik gibi şişmesini bekleyerekte yaptim o daha kolay geldi bana..ustunede yogurt rendelenmis salatalik dereotu pul biberrr mmmmm olsada yesem..
marlin18 marlin18 canim bebgim 7.5 aylik ama emmiyor malesef bende zaman kaybtmk istemedim ve diyete basladim dogru sutumu etkiledi azaldi gercekten ama kizimda pek hevesli degildi zaten hepten birakti:(
SekerPancarii SekerPancarii umarim tez vakitte hersey yoluna girer selincimmm..opucukler sevgilerrr iyi gecelerrrr

İşte bana özel vakti yokmuş orası grup dersiymiş bende dedim herkes biliyordu neden bilmiyoruz diye kayıt oluyor dedim oda dedi insanlar fazla para vermek istemiyor dedi

Deseydin keske canim e benim alnimda enayi mi yaziyor ben buraya yuzme ogrenmeye geldim parami da odedim neden istedigim seyi alamiyorum diye.
Paralasaydin orda onu bi guzel.
Of sinir oldum valla burdan
Bence git sen miyavim. Kendi kendine teknikleri olmasa da ogrenebilirsin yuzmeyi. Once kendini birakmayi denersin kenardan tutunmadan ayakta. Sonra yavas yavas yatip suyun uzerinde kalmayi denersin. Sonra da kulac atarsin. Veya kendine arkadas edinedin o yardimci olsun. Ne bicim yermis ya hayret bi sey

Menumu yazayim ben de.

Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalik

Aksam
1 tane kucuk gozleme
Peynir
Cay

Su 2 litre

Bu arada yarin dukanda 3.gunum diyetiminse 11.günü yarin zaten -sem cumada muhtemelen oyle olurum degilsemde cuma girecegim -cok etkili olmayacaktir..saat nerdeyse 4 ten sonra hicbirsey surmedim agzima sanirim vucut iyice direnmeye gecti..Yarin ola hayrola Cuma'nin habercisi persembe:)

Deseydin keske canim e benim alnimda enayi mi yaziyor ben buraya yuzme ogrenmeye geldim parami da odedim neden istedigim seyi alamiyorum diye.
Paralasaydin orda onu bi guzel.
Of sinir oldum valla burdan
Bence git sen miyavim. Kendi kendine teknikleri olmasa da ogrenebilirsin yuzmeyi. Once kendini birakmayi denersin kenardan tutunmadan ayakta. Sonra yavas yavas yatip suyun uzerinde kalmayi denersin. Sonra da kulac atarsin. Veya kendine arkadas edinedin o yardimci olsun. Ne bicim yermis ya hayret bi sey
Bende öyle yapıcam kendi kendime takılcam Artık çocuk havuzunda sonra özel hoca tutarım bütün hevesim kaçtı

Back
X