Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

image.webp

Günaydın kızlar hem yarın tartılmanın stresi var hemde haftasonu sınavının stresi

Pazarteside tartilmadim kilo verdim mi vermedim mi vermedim mi diye hic bir fikrim yok inşallah vermisimdir ya:KK43:

Bol stresli bi haftaydi gerci hic kacamakta yapmadim ama ya vermemissem:KK17:

Afiyet olsun canimmmmm:KK200:

Afiyet olsun tatlim çok iyi menü mideni doldurmadan kalk canım hem rahatsiz olmazsin hem de mide küçülür iyce:21:

Afiyet olsun bengim:KK15: mercimekli köfteyi çok kaçırmadin inşallah:cool:

Afiyet olsun canim cok iyi:KK60:

Menün iyi bence canim sadece akşam ekmeği bir dilim yiyebilirdin:KK19: kolay gelsinnn:21:

Menü çikolata hariç güzel balim çok yememişsindir inşallah:63:

Yaa orasi yüzme öğrenme yeri degil mi ne demek ilgilenemem ćok sinir bozucu gerçekten:KK34:

Ayy canimmm benim üzülmee sakin ne diycegimi bilemedim halini tahmin edebiliyorum :KK43:
yok tek bir adet yedim :D

Günaydın kızlar hem yarın tartılmanın stresi var hemde haftasonu sınavının stresi

Pazarteside tartilmadim kilo verdim mi vermedim mi vermedim mi diye hic bir fikrim yok inşallah vermisimdir ya:KK43:

Bol stresli bi haftaydi gerci hic kacamakta yapmadim ama ya vermemissem:KK17:
Canım sen sınavınıda vereceksin kiloyuda inanıyorum bu hafta yine sen birinci olucaksın tamam mı ben sana güveniyorum :KK60::KK60:

Nasıl oldun canım iyi misin ?
Sürünerek yaşıyorum canım :D
İşten izin alamıyorum. Yerime bakacak ark taş düşürüyo iki gündür zaten yoktu. Tek kelime işte sürünüyorum.
Tabi şükür halimize.
Tatlım yazdıklarını okudumda hoca değil yetkili biriyle konuşsana. Ne demek senle ilgilenemem bilmiyorsun.
Amaç öğrenmek değil mi zaten. Çok sinirlendim.
Sen yine git. Benden sana tavsiye havuzdayken baktın senle ilgilenmiyo nefes egzersizi yap.
Su altında su yutmadıgını gördükce sudan korkun geçer. Su üstünde durman kolaylaşır.
Nasıl nefes egzersizi yapcaksın. Belki biliyosundur ama affına sığınarak anlatayım.
1. Havuz kenarına tutun (ıkı elınle) ağzından nefes al.
2. Nefes alman bitince tutunmaya devam ederek başını suyun altına sok.(Başını egerek sokma , tum vucudunu alcalt ya da derınse ındır kafanın tamamı gırsın. nasılsa tutunuyorsun kontrol sende unutma.)
2. Başın tamamıyle suyun içindeyken burnundan nefes ver.
3. Nefesin bitince cık ve tekrar agzından nefes al. Aynı şeyi tekrarla.

Acele etme. Defalarca 20- 30 tekrarla.
Yüzerkende bu şekilde nefes alacaksın. Ama o aşamadan önce suyun altındayken su yutmayacagını kendıne gostermıs olman önemli. Bunu da bu şekilde kavrarsın.
Hergün mü gidiyosun havuza tatlım?
Dilersen hergün adım adım bu şekilde alıştırma tarif edebilirim cabalayıp yaparsan. Dogru teknıkle kulac atcak kıvama gosteren olmadıgı ıcın gelemesende herkes kadar yuzebılılırsın. Dogru teknıkle yuzen ınsan zaten cokta yok havuz dısında tatıllerde cok ben denk gelmıyorum acıkcası.
Sonucta sen kendını asacaksın baskasının ne kadar oldugu ne basardıgı senı ılgılendırmez.

SekerPancarii SekerPancarii günaydın tatlım. Bende cumaya hiç hazır değilim:(
Yine antibiyotik içmeye başladım reglim kesildi. Zaten olması gereken zamanda değildi. Bakalım kaç kilo çıkcam. Bağışıklık sistemim çok zayıf toparlayana kadar diyet yapmıcam. 1 ve ya 2 gün.
Takıma heyecanla geldim halimden utanıyorum şimdi. Umarım zarar vermem dereceye:(

Sürünerek yaşıyorum canım :KK70:
İşten izin alamıyorum. Yerime bakacak ark taş düşürüyo iki gündür zaten yoktu. Tek kelime işte sürünüyorum.
Tabi şükür halimize.
Tatlım yazdıklarını okudumda hoca değil yetkili biriyle konuşsana. Ne demek senle ilgilenemem bilmiyorsun.
Amaç öğrenmek değil mi zaten. Çok sinirlendim.
Sen yine git. Benden sana tavsiye havuzdayken baktın senle ilgilenmiyo nefes egzersizi yap.
Su altında su yutmadıgını gördükce sudan korkun geçer. Su üstünde durman kolaylaşır.
Nasıl nefes egzersizi yapcaksın. Belki biliyosundur ama affına sığınarak anlatayım.
1. Havuz kenarına tutun (ıkı elınle) ağzından nefes al.
2. Nefes alman bitince tutunmaya devam ederek başını suyun altına sok.(Başını egerek sokma , tum vucudunu alcalt ya da derınse ındır kafanın tamamı gırsın. nasılsa tutunuyorsun kontrol sende unutma.)
2. Başın tamamıyle suyun içindeyken burnundan nefes ver.
3. Nefesin bitince cık ve tekrar agzından nefes al. Aynı şeyi tekrarla.

Acele etme. Defalarca 20- 30 tekrarla.
Yüzerkende bu şekilde nefes alacaksın. Ama o aşamadan önce suyun altındayken su yutmayacagını kendıne gostermıs olman önemli. Bunu da bu şekilde kavrarsın.
Hergün mü gidiyosun havuza tatlım?
Dilersen hergün adım adım bu şekilde alıştırma tarif edebilirim cabalayıp yaparsan. Dogru teknıkle kulac atcak kıvama gosteren olmadıgı ıcın gelemesende herkes kadar yuzebılılırsın. Dogru teknıkle yuzen ınsan zaten cokta yok havuz dısında tatıllerde cok ben denk gelmıyorum acıkcası.
Sonucta sen kendını asacaksın baskasının ne kadar oldugu ne basardıgı senı ılgılendırmez.
Canım antibiyotik al çok kötüysen eğer insan hasta iken yatakdan çıkmak istemiyor anlıyorum seni tatlım yok ben kızıcam ki bana yardım etmen sevindirdi tatlım ben dün onları yaptım zaten ben bıraktım bugünden itibaren gitmeyecem zaten ayrıca gündüzleri fıtness salonuna gidiyorum

SekerPancarii SekerPancarii günaydın tatlım. Bende cumaya hiç hazır değilim:KK43:
Yine antibiyotik içmeye başladım reglim kesildi. Zaten olması gereken zamanda değildi. Bakalım kaç kilo çıkcam. Bağışıklık sistemim çok zayıf toparlayana kadar diyet yapmıcam. 1 ve ya 2 gün.
Takıma heyecanla geldim halimden utanıyorum şimdi. Umarım zarar vermem dereceye:KK43:
Neden öyle düşünüyorsun ki üzme kendini önce sağlık canım sen kendini toparla ilaçlarını aksatmadan kullan

Önemli olan mutlu olduğun şeyi yapman. O zaman artık düşünüp mutsuz etme kendini. Fitness kreliçemizsin sen.

Teşekkürler canım gerçekten hevesim biticek ya çok istiyorum biraz azalma oldu eşimide dedim istemiyorum yoksa kötü olucam tamam dedi oda şikayet edicek ben pek birşey olmaz gibime geliyor aman kaldığım yerden devam artık :KK55:

Back
X