- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #128.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahahahahahaha wooooowwwww gelgelin gelin ustume ustume gelinEki Görüntüle 1750794 önümüzdeki haftaSudbanazenin ,@ParteMoralll , B BaslarsanBitirirsin sizleri rakip olarak tanıyorum hodri meydan yeter beni hep minik kedi gördünüz
Hahahahahahha vahsi kediiiSakın önümüzde ki haftaSudbanazenin ,@ParteMoralll , B BaslarsanBitirirsin üçünüze ben meydan okumayayım Eki Görüntüle 1750788
Hahahahahahahaha wooooowwwww gelgelin gelin ustume ustume gelin
Hadi bakalim kapisalim haftayaa![]()
Tamam cesur kedi senden büyük bi atak bekliyoruzEki Görüntüle 1750798Sudbanazenin ,@ParteMoralll , B BaslarsanBitirirsin duydunuz mu ben minoş bir kedi degilim
Beni bunlarla kandirmaaaya calismaaaEki Görüntüle 1750798Sudbanazenin ,@ParteMoralll , B BaslarsanBitirirsin duydunuz mu ben minoş bir kedi degilim
Tamam cesur kedi senden büyük bi atak bekliyoruz![]()
Beni bunlarla kandirmaaaya calismaaa![]()
Hepinizi yerim gelin bakalim bebeklerimRekabete her türlü varım Bebişlerim. Ama pazartesiden itibaren![]()
Rekabete her türlü varım Bebişlerim. Ama pazartesiden itibaren![]()
Hepinizi yerim gelin bakalim bebeklerim![]()
Gelim minnak kedim
Merdiven çok fazla çıkma basen yapar anlıyorum bu hareketlerin hepsini yapamazsın ama hergün denedikçe ve kendine bir şans ver olur mu yapmaya çalışCanim normalde boyle hareket tarzi dporlari pek sevmiyorum ama baska sansim yok mecburen artik bunlara takilicam
Canim bu arada evde ip atlarsam valla asagi kat beni afaroz eder damda atliyodum ne guzel ama yine buraya kar yagdi karlar bi otursun yine yurumeye ip atlamaya devam
Su merdiven inip cikmakta bana cok iyi geliyo cok iyi yoruyoda iste bu hafta hep tembellik ettim bu moral bozuklugundan