- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.481
Evet dogmisss demek hihi bol eksilerrrr cnm
Tamam o zaman hemen ekliyorum seni listeyeOoooooo superrr :) tesekkur ederim canmmm.. :) ne birakmasi daha 60 olcam ben
Canım sen artık Karatay yapıyorsun farkında mısın Facebook var mı bilmiyorum ama bizim orda grubumuz var millet Nasıl veriyor ablamda başladı benimle 98 kg idi şuan 81 kg
Bu hafta gec geldim ama olsunnnnnTamam o zaman hemen ekliyorum seni listeye
Ben eşimden biliyorum gerçekten zor bir hastalik canim Allah sana da şifa versin ♡SekerPancarii mesala yüzümde et beni vardı 20 dk operasyon 30 dk sürdü uyutmadılar tansiyonum düştü şekerim çıktı acil ekibi geldi o derece yani çok zor oldum en son böbrek taşı için lazer olucam uyutun beni diye yalvardım uyuttular şimdide göz lazerim var korkuyorum bir ara o kadını düşündüm çok pahalıydı birde benim tuvalet takıntım var haftanın en az 4 günü görürüm dün gece yine gördüm pis bir tuvalet mecburen yapıyorum falan uyanıyorum sıkıntıdan ter içinde kalkıyorum dışarda tuvaletlere giremem çok zorlanıyorum
Amin Can'ım rabbim herkese şifa versinBen eşimden biliyorum gerçekten zor bir hastalik canim Allah sana da şifa versin ♡
Ay ne güzel kızını benim için öpKızlar birazdan kızımın karnesini almaya gidicez..çok heyecanlı..
Sağol canım..dörde gidiyor ilk defa takdir alacak zaman geçmiyormuş onun için ..ahhh bana da zaman yetmiyor.Ay ne güzel kızını benim için öp
Ay benim yeğenimle yaşıt maşallahSağol canım..dörde gidiyor ilk defa takdir alacak zaman geçmiyormuş onun için ..ahhh bana da zaman yetmiyor.
Aynen stres bende bu hafta stresliydim sende öyle taşınma işini hallettin mi Can'ımBen sanki bu hafta az kilo verdim gibi..300 gr..stres etkiliyor galiba.bu ara herşey üstüme üstüme geliyor..
Yok canım..ben kendimi bu haftaya hazırlamıştım.diğer kiracı çıkmak bilmedi inşallah haftaya cumartesi taşınacam..Aynen stres bende bu hafta stresliydim sende öyle taşınma işini hallettin mi Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?