- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.461
Çok güzel Can'ım kilon takıma bu hafta girersinCanim ben 81.7ile basladim suan 79.5 ve adet oldum bugun eksi yok :)
2.2 gitti yani
Aayyyy mooooooncum nasil sevindim anlatamammmmFree Takim
Kitapasigi (68.4 / /% )
Afrasyab ( / / / %)
Moon8187 ( 73.5/71.5 /-2/%2.8)
Bengiisuu ( 70.2/ /%)
Annecin ne güzel olmuş rahatlamiş bengim Rabbim bir daha hastalik yuzu gostermesin insallah♡ malesef eşim vazgeçti çünkü nefesi falan kesiliyor korkudan öte bişey sanırımCanimmm nasıl oldu esin kolay değil canjm ya panik atak la ameliyata girmek benim annem de var o Mr bile cektiremiyor safra kesesi ameliyatı olacaktı biz 3 gün kendini gezdirin konuştuk risk olmadığını narkozdan kalkaçağını bizim yanında olacağımızı hep konuştuk sonra ikna oldu ve girdi ameliyata oldu ınsaalh eşinde cesaretlenir rabbim tarafından
Takımdan herkes mezun olduktan sonraSekerPancarii , Miyav_su ,@kitap_asigi takımda son halimiz Eki Görüntüle 1751703
Eşin vazmı geçti üzüldüm yaAnnecin ne güzel olmuş rahatlamiş bengim Rabbim bir daha hastalik yuzu gostermesin insallah♡ malesef eşim vazgeçti çünkü nefesi falan kesiliyor korkudan öte bişey sanırım
Partecim senin paylaşımın çok iyi diyette de harika ilerliyorsun seni ilk haftadan listeye alicam bizi birakmak yok tamam miCanim ben 81.7ile basladim suan 79.5 ve adet oldum bugun eksi yok :)
2.2 gitti yani
Evet canım inan ben bile rahatladim vazgecince çok kötü oluyor çünkü suan oda rahatladi biraz bu panik atak çok zor bi hastalık Rabbim kimseye vermesinEşin vazmı geçti üzüldüm ya
Tesekkur ederim canim benim hep beraber veririz inşallah kilolariSupersin tebrik ediyorum senii. 2 haftada 7 8 kilo verdin resmen
Hayir canim olur mu oyle sey. 1 Haftada 4 kilo zaten anormal bir durum. Ya hastaliktan ya da ilaclardan siskinlik vardir. Takimiz biz arti ciktim diye ayrilmak olur mu
Cok gecmis olsun bir an once iyilesirsin insallah
Bi de ben kalirim sonlara. Ben de sizle oturcam
Psikolojik yardım almıyor musunuz bende öyleyim ama eşinin ki benden fazla rabbim şifa versin bilmiyorum maddi imkanınız var mı da İstanbul'da bir bayan var böyle bilinç altına inip insanları korkularından uzaklaştırıyordu fakat çok pahalı ünlüler bile gidiyorEvet canım inan ben bile rahatladim vazgecince çok kötü oluyor çünkü suan oda rahatladi biraz bu panik atak çok zor bi hastalık Rabbim kimseye vermesin
Tesekkur ederim canim bende bu wc problemi ve hareketsizlik yuzunden veremem gibi versemde 1 kilo falan diye dusunuyordum bu kadarini bende beklemiyordum canimKizlarrr gunaydinnnnnnnnnnnn
SekerPancarii selincimmm 71.5 olmusumm takimdayimmmm @Sudbanazenin canimmm tebrik ederim harikaaaaaaaaaaaaaa muhteşemmmmm bu hafta daha az olursa kaybin endiselenme her zaman bukadar hizli olmuyor ama 78i kesin gorursun canimm nasl mutlu ve motive oldunu oyle iyi anliorumkiiiiii hadi bakalimmmm senin hedefin 78 olsunn benimkide 68
Maddi durumumuz ona el vermez de canim yine de psikolojik yardim alacak 3 günde adam yaşlandi resmen ben bu kadar olduğunu bilmiyordum gerçekten çok kötü olduPsikolojik yardım almıyor musunuz bende öyleyim ama eşinin ki benden fazla rabbim şifa versin bilmiyorum maddi imkanınız var mı da İstanbul'da bir bayan var böyle bilinç altına inip insanları korkularından uzaklaştırıyordu fakat çok pahalı ünlüler bile gidiyor
Canim sabah ac karna zeytin yeyip ustune hemen 1 1.5 litre su icmeyi dene benceki 4 gundur wc den tik yokkkk belki daha -dir ama olsun takima girecek kadar yetti banaaaaaaaEki Görüntüle 1751642
Ooooooo superrr :) tesekkur ederim canmmm.. :) ne birakmasi daha 60 olcam benPartecim senin paylaşımın çok iyi diyette de harika ilerliyorsun seni ilk haftadan listeye alicam bizi birakmak yok tamam mi
Canim Allah hayirli sifalar versin cevremde panik atak hastasi yok ama nasil zor oldugunu cok duydumMaddi durumumuz ona el vermez de canim yine de psikolojik yardim alacak 3 günde adam yaşlandi resmen ben bu kadar olduğunu bilmiyordum gerçekten çok kötü oldu
Tesekkur ederim canim :)Sudbanazenin tebrikler canım harikasın..
Onunkisi ileri o Zaman of çok iyi anlıyorum bende dışarda tuvaletlere giremem yemeği zor yerim benimkisi biraz daha farklı rabbim şifa versinMaddi durumumuz ona el vermez de canim yine de psikolojik yardim alacak 3 günde adam yaşlandi resmen ben bu kadar olduğunu bilmiyordum gerçekten çok kötü oldu
Icine mi dogmus nedirBaaak ben sana dedim. Ama sen ne zaman tartildin iki haftadami gitti bir haftadami 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?