Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Annecin ne güzel olmuş rahatlamiş bengim Rabbim bir daha hastalik yuzu gostermesin insallah♡ malesef eşim vazgeçti çünkü nefesi falan kesiliyor korkudan öte bişey sanırım

Tesekkur ederim canim benim hep beraber veririz inşallah kilolari

Evet canım inan ben bile rahatladim vazgecince çok kötü oluyor çünkü suan oda rahatladi biraz bu panik atak çok zor bi hastalık Rabbim kimseye vermesin
Psikolojik yardım almıyor musunuz bende öyleyim ama eşinin ki benden fazla rabbim şifa versin bilmiyorum maddi imkanınız var mı da İstanbul'da bir bayan var böyle bilinç altına inip insanları korkularından uzaklaştırıyordu fakat çok pahalı ünlüler bile gidiyor

Tesekkur ederim canim bende bu wc problemi ve hareketsizlik yuzunden veremem gibi versemde 1 kilo falan diye dusunuyordum bu kadarini bende beklemiyordum canim

Tamam canim cumaya sen 68 bende 78 olayim insallah

Maddi durumumuz ona el vermez de canim yine de psikolojik yardim alacak 3 günde adam yaşlandi resmen ben bu kadar olduğunu bilmiyordum gerçekten çok kötü oldu

Maddi durumumuz ona el vermez de canim yine de psikolojik yardim alacak 3 günde adam yaşlandi resmen ben bu kadar olduğunu bilmiyordum gerçekten çok kötü oldu
Canim Allah hayirli sifalar versin cevremde panik atak hastasi yok ama nasil zor oldugunu cok duydum

Allah yardimciniz olsun

SekerPancarii mesala yüzümde et beni vardı 20 dk operasyon 30 dk sürdü uyutmadılar tansiyonum düştü şekerim çıktı acil ekibi geldi o derece yani çok zor oldum en son böbrek taşı için lazer olucam uyutun beni diye yalvardım uyuttular şimdide göz lazerim var korkuyorum bir ara o kadını düşündüm çok pahalıydı birde benim tuvalet takıntım var haftanın en az 4 günü görürüm dün gece yine gördüm pis bir tuvalet mecburen yapıyorum falan uyanıyorum sıkıntıdan ter içinde kalkıyorum dışarda tuvaletlere giremem çok zorlanıyorum

Onunkisi ileri o Zaman of çok iyi anlıyorum bende dışarda tuvaletlere giremem yemeği zor yerim benimkisi biraz daha farklı rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…