- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #128.441
Canimmm nasıl oldu esin kolay değil canjm ya panik atak la ameliyata girmek benim annem de var o Mr bile cektiremiyor safra kesesi ameliyatı olacaktı biz 3 gün kendini gezdirin konuştuk risk olmadığını narkozdan kalkaçağını bizim yanında olacağımızı hep konuştuk sonra ikna oldu ve girdi ameliyata oldu ınsaalh eşinde cesaretlenir rabbim tarafındanBen kaçtım kizlar çok acıktım
Canim ben 81.7ile basladim suan 79.5 ve adet oldum bugun eksi yok :)***Adaylar Listesi 449. Etap***
ParteMoralll( 81.4/ / /%)yeni üye başlangıç tarihi 17 ocak 2016, başlangıç kilo 81.4, 5 Şubat 2016 listede, hedef kilo: 60
dr_meltmm( 64.0/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 6 ocak 2016, başlangıç kilo 64.0, 22 ocak 2016 listede, hedef kilo:??
Masalperisi_( 81.2 / / / %) yeni üye başlangıç tarihi 11 ocak 2016, başlangıç kilo 81.5, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:65
Norwegian( 56.2 / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 9 ocak 2016, başlangıç kilo 56.2, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:53
Edylan(61.0/ / /%) yeni üye başlangıç tarihi 13 ocak 2016, başlangıç kilo 61.0 , 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:52
Sansa_stark( 85.? / / /%) yeni üye başlangıç tarihi 14 ocak 2016, başlangıç kilo 85, 29 ocak 2016 listede, hedef kilo:??
Baaak ben sana dedim. Ama sen ne zaman tartildin iki haftadami gitti bir haftadami 5Günaydın kızlar valla şoklardayımtartiya bi çıktım 78 79 larda biseydi bende gozlerime inanamadim o yuzden tarti ilk kaci gosteriyo tam hatirlamiyorum
Sonra kimseye haksizlik olmasin diye bi daha tartildim 80.9 (bu dijital baskuller yada benimkiler her cikista fazla gosteriyo diye bi daha tartilmadim ) ayyy mutlulukla şok arasinda bisey yasiyorum
Hepinize bol eksili bir gun diliyorum
Çok güzel kilo vermişsin canım.tebrik ederim..Günaydın kızlar.kilo bil.yapayım.
Geçen perşembe.... 64.6
Pazartesi.... 66.5
Bugün... 63.7 kg. Bugünde tartılmadan 1 bardak su içtim unutup.çok iyi gitmiş süper süper.ahh bi 55 olaydım.
Canım bolca su iç eksi çıkar merak etmeCanim ben 81.7ile basladim suan 79.5 ve adet oldum bugun eksi yok :)
2.2 gitti yani
Tşk.ederim canım inş.hep birlikte dahada güzel kilolar veririz.Çok güzel kilo vermişsin canım.tebrik ederim..
Yok cikiyo cikiyo iiciyorum regl olmusum ama tam degl..Canım bolca su iç eksi çıkar merak etme
Aynı Can'ım birazdan doktora gidicem tamam izleyeyim ben sana kendimize uydururum merak etmeHafif bogaz agrim var onun disinda iyiyim miyavcim cok sukur. Sen nasilsin dustu mu atesin?
Ama ben hic bilmiyorum halay cekmeyi hep bozarim abuk subuk bi sey olur
1 erkek 1 kadinkadin dizisinde 132.bolum 40.dakikayi bi izle halay sahnesi var. Ayni oyle olur benim halayim
Tebrikler Can'ımki 4 gundur wc den tik yokkkk belki daha -dir ama olsun takima girecek kadar yetti banaaaaaaaEki Görüntüle 1751642
Miyavim nasilsin :)Aynı Can'ım birazdan doktora gidicem tamam izleyeyim ben sana kendimize uydururum merak etme
Tebrikler Can'ımki 4 gundur wc den tik yokkkk belki daha -dir ama olsun takima girecek kadar yetti banaaaaaaaEki Görüntüle 1751642
Miyavim nasilsin :)
O kelimeden nefret ediyorum anlıyorum seni sende tabağına çok az koy yiyormuş gibi yap eşine yedir ben öyle yapmıştım en sonOfff yarin esimin yigeninin dogum gunu var gitmek farz anlicanizzz ahh kar mar yagsafa gitmesek yaaa..hayr ben kacamak yapmam hic sorun degil ama istarla ay bi parca yeee ayy bi lokmadan bisey olmazzz sinir oluorummm...ya ben annemlere bile gitmiorum kacamak yapmiim die
Tebrikler Can'ım 55 göreceksin merak etmeGünaydın kızlar.kilo bil.yapayım.
Geçen perşembe.... 64.6
Pazartesi.... 66.5
Bugün... 63.7 kg. Bugünde tartılmadan 1 bardak su içtim unutup.çok iyi gitmiş süper süper.ahh bi 55 olaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?