Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gidiyor guzelim gidiyor buyuzden cok bunaldim bu isten yani ne zaman keyfimize gore yiyecegiz anlamis degilim herhalde hicbirzman

gidiyor guzelim gidiyor buyuzden cok bunaldim bu isten yani ne zaman keyfimize gore yiyecegiz anlamis degilim herhalde hicbirzman

lmaz: lmaz: lmaz:
hiç bi zaman akıllım..
yoksa senin öyle bi hayalin mi vardı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bende bu hafta karpuz yapsamda iki kilo vermsem sonrada mezun olsam nasil olur ama aa ben bu isi iyice bir dusuneyim en iyisi
bu hafta iki kilo verirsem bu is olur ne dersiniz sizde yapin hep beraber haftaya birinci olalim birincilikle ugurlanayim ay ne guzel olur ama

hic ya muhabbet ediyoz ozlemisiz arlkadasi coktandir yok hanim geziyorda yakalmisken birakmayim dedim

valla guzelim yapalim siz ne yaparsaniz ben uyarim bulun birseyler

dusunmekle kalma yap kiz

şişt kaynatman kı arkamdan..
hakkaten ya kızlar ramazanlıga kadar verelim kiloları ya..
bence diyette herkes bişiler yapıyo zaten kandince..
bence zorunlu spor koyalım..

hürsultan hafta içi bişiler kopyalamıştı 1,5 2 kilo gidiyo diye 3 günlükmü neydi hatırlamıyorum onu yapsak

lmaz: lmaz: lmaz:
hiç bi zaman akıllım..
yoksa senin öyle bi hayalin mi vardı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay var valla
ya aslinda yemekle alakasi yok dedim ya zaten ban cok guzel gorukmuyor artik yemekler ama en azindan kilo almayi dusunmeden birseyler yesek olmazmi ufff

mesela her sabah düzenli egzersiz ..bakalım bi egzersiz bölümünde vardı..belli sayıda sopalı hareket mekik felan .bence daha etkili olur..
illa spor aleti ile olması gerekmez..

hürsultan hafta içi bişiler kopyalamıştı 1,5 2 kilo gidiyo diye 3 günlükmü neydi hatırlamıyorum onu yapsak

ya guzelim o obeziteler icindi bosver bence ben yapamam oyle uzun sureli liste isi seyler cok denedim hadi sizin icin cig tavuk bile yerim diyim ama yok inanki cok denedim olmadi ama boyle iki gunluk felan belki

ne gitmesi kız 65 hedefmi olurmuş gitmeyi düşüneceğine o hedefi 60 yap bakim kilo alıp verme payın olsun

mesela her sabah düzenli egzersiz ..bakalım bi egzersiz bölümünde vardı..belli sayıda sopalı hareket mekik felan .bence daha etkili olur..
illa spor aleti ile olması gerekmez..

olabilir spor harika birsey de biz yapmiyoruz hicbirimiz yapmiyoruz takim icinde sedacim yapardi bizide gaza getirirdi ama oda yok soyle gaz verecek kociside ikna edemiyom inadi tuttu adamin almiyor bana kosu bandini
ayy ne diyecem size
artik dort gunden beri adamin basini sisirdim kosu bandi diye dun donmu ana dilencimi oldun basima cekil git be dedi bende aldim mendili actim onume
allah rizasi icin bir kosu banti allah sevdigine kovustursun allah mutlulugunu bozmasin demeye
adam en sonunda ay kafayi yedi benim kari dedi gitti
ay ne yapsam ne etsem yok diyor ucuncuyu yap alacam sana ozaman diyor
bendede ucuncuyu yapacak goz yok tabii oyuzden susuyorum ama kararliyim daha cok siisrecem basini kaydirigubbakcemile3

ya nesli bak hem kilonun sabitlenmesi için bir sene aynı kiloda kalmak gerekiyormuş sen hedefi 60 yap 60la 65 arası gidip gelirken 1 sene geçer sende kurtulursun bu kilo işinden ben öyle yapmayı düşünüyorum 55 olunca bir sene 55 58 arası gidip gelip bidaha hep öyle kalmak

ne gitmesi kız 65 hedefmi olurmuş gitmeyi düşüneceğine o hedefi 60 yap bakim kilo alıp verme payın olsun

hahaytt kiz dur hedefini dusure dusure zaten ugrasip dutruyom kac asirdir
boyle iyi guzelim anam beni gorunce yine kriz gecirmesinde gecen kriz gecittirdim 72 kiloyla gittimde bu sefer ne yapar allah buyuk

yok be guzelim ben zaten 70 olsam yeter diyordum 65 olim 70le gider gelirim iste

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
allah seni
çok güldüm vay seni dilenci vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…