- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.881
işte aynı hata hep aynı..
bizler yaşam biçimi olarak degiştirecegiz.yeme işimizi..
başka türlü yok..
zaten ömür boyu aynı şekilde bazı şeylerden kaçacagız..
ama arada kaçamak yapıp sonra toparlayacagız..yoksa tüm bu emekler boşa gider valla ...
siz ne kaynatıyorsunuz okuyamadım
kızlar bizde bişiler yapsak herkez yapmaya mecbur olsada şöyle azıcık hızlandırsak şu işi
gidiyor guzelim gidiyor buyuzden cok bunaldim bu isten yani ne zaman keyfimize gore yiyecegiz anlamis degilim herhalde hicbirzman
hic ya muhabbet ediyoz ozlemisiz arlkadasi coktandir yok hanim geziyorda yakalmisken birakmayim dedim
valla guzelim yapalim siz ne yaparsaniz ben uyarim bulun birseyler
dusunmekle kalma yap kiz
lmaz: lmaz: lmaz:
hiç bi zaman akıllım..
yoksa senin öyle bi hayalin mi vardı
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hürsultan hafta içi bişiler kopyalamıştı 1,5 2 kilo gidiyo diye 3 günlükmü neydi hatırlamıyorum onu yapsak
mesela her sabah düzenli egzersiz ..bakalım bi egzersiz bölümünde vardı..belli sayıda sopalı hareket mekik felan .bence daha etkili olur..
illa spor aleti ile olması gerekmez..
spor işide güzel ama herkez mecbur olsun mecbur olmayınca ben sallayıveriyorum
ne gitmesi kız 65 hedefmi olurmuş gitmeyi düşüneceğine o hedefi 60 yap bakim kilo alıp verme payın olsun
ya nesli bak hem kilonun sabitlenmesi için bir sene aynı kiloda kalmak gerekiyormuş sen hedefi 60 yap 60la 65 arası gidip gelirken 1 sene geçer sende kurtulursun bu kilo işinden ben öyle yapmayı düşünüyorum 55 olunca bir sene 55 58 arası gidip gelip bidaha hep öyle kalmak
olabilir spor harika birsey de biz yapmiyoruz hicbirimiz yapmiyoruz takim icinde sedacim yapardi bizide gaza getirirdi ama oda yok soyle gaz verecek kociside ikna edemiyom inadi tuttu adamin almiyor bana kosu bandini
ayy ne diyecem size
artik dort gunden beri adamin basini sisirdim kosu bandi diye dun donmu ana dilencimi oldun basima cekil git be dedi bende aldim mendili actim onume
allah rizasi icin bir kosu banti allah sevdigine kovustursun allah mutlulugunu bozmasin demeye
adam en sonunda ay kafayi yedi benim kari dedi gitti
ay ne yapsam ne etsem yok diyor ucuncuyu yap alacam sana ozaman diyor
bendede ucuncuyu yapacak goz yok tabii oyuzden susuyorum ama kararliyim daha cok siisrecem basini kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?