- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #12.921
geldim geldim kızlar şu spor işini ciddiye almalıyız aç kalarak geçici değil spor yaparak kalıcı kilolar vermeliyiz savaşımız başka grup yada bırbırımızle değil sadece kendimizle olmalı hayatımız bole yağlı yağlı vitrinde begendıgı kıyafet ustune olmayan begendıgını gıyemeyen zayıf insanlara özenerek mi geçecek ? Allahtan kilomuzda var albenimizdekaydirigubbakcemile3
ben bi kenara atıp yuzune bıle bakmadıgım bisikletimle barıştım bile
benim kociş de rahat vermiyo durun kızlar sunu bi tavlada yenip geleyim:jeyyar:
of sonunda çizelgeyide halletmişim..
olabilir spor harika birsey de biz yapmiyoruz hicbirimiz yapmiyoruz takim icinde sedacim yapardi bizide gaza getirirdi ama oda yok soyle gaz verecek kociside ikna edemiyom inadi tuttu adamin almiyor bana kosu bandini
ayy ne diyecem size
artik dort gunden beri adamin basini sisirdim kosu bandi diye dun donmu ana dilencimi oldun basima cekil git be dedi bende aldim mendili actim onume
allah rizasi icin bir kosu banti allah sevdigine kovustursun allah mutlulugunu bozmasin demeye
adam en sonunda ay kafayi yedi benim kari dedi gitti
ay ne yapsam ne etsem yok diyor ucuncuyu yap alacam sana ozaman diyor
bendede ucuncuyu yapacak goz yok tabii oyuzden susuyorum ama kararliyim daha cok siisrecem basini kaydirigubbakcemile3
geldim geldim kızlar şu spor işini ciddiye almalıyız aç kalarak geçici değil spor yaparak kalıcı kilolar vermeliyiz savaşımız başka grup yada bırbırımızle değil sadece kendimizle olmalı hayatımız bole yağlı yağlı vitrinde begendıgı kıyafet ustune olmayan begendıgını gıyemeyen zayıf insanlara özenerek mi geçecek ? Allahtan kilomuzda var albenimizdekaydirigubbakcemile3
ben bi kenara atıp yuzune bıle bakmadıgım bisikletimle barıştım bile
benim kociş de rahat vermiyo durun kızlar sunu bi tavlada yenip geleyim:jeyyar:
kızlarr meraba bn size şey sorucktım yaa yarın patates salatsı yapıcmda patateslerm hazırrr tatlandırmk için fikir vereblr msinzz diyetimi bozmuck şeklde bol bol yiyim =))
kızlar hedefi aşağı çektim 5 kg :jeyyar: iyi etmiş miyim??
bu arada çizelgemi de tekrar değiştirdim nasıl olmuş :jeyyar:
valla ben güzellik var :kedi: ama albeni yok mafoldumben
patates salatasını çok yeme güzelim, biliyorsun patates karbonhidrat deposu fazla kaçırmalmaz: baharatlarla tatlandırabilirsin ama pul biber yerin eacı yeşil biber kullan. pul biber iştah açarmış acı yeşil biber iştah kapatırmışa.s tuzdan uzak dur bide güzelim lmaz:
çok iyi etmişsin güzelim çekin hedeflerinizi çekebileceğiniz kadar beni yalnız bırakmayındelikafadulden çizelgene bayıldım süper olmuş:lepi:
patates salatasını çok yeme güzelim, biliyorsun patates karbonhidrat deposu fazla kaçırmalmaz: baharatlarla tatlandırabilirsin ama pul biber yerin eacı yeşil biber kullan. pul biber iştah açarmış acı yeşil biber iştah kapatırmışa.s tuzdan uzak dur bide güzelim lmaz:
:
teşekkür ederim opuyorumnanaktan ben 65 olursam iyi hatta 70 bile iyiydi ideal kilom 61.44 çıktı kaydirigubbakcemile3 ben 65 olsam varyaalkisalkisalkis
tatlım çok heveslisin inş.en kısa zmanda sağlıklı bir şklde varrsın ideal kilonaa yada hedefineebu arada boyun kaç senn??
cagla ablam ozledim epeydir muhabet edemedik seninle nobetlerine basladiysan bol bol ederiz artikzemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kaptan sne 3 bebegi dogur bak takim olarak sana kosu banti alacaz bebek gormeye gelince veririz:roflol:
kızlar hedefi aşağı çektim 5 kg :jeyyar: iyi etmiş miyim??
bu arada çizelgemi de tekrar değiştirdim nasıl olmuş :jeyyar:
tatlım çok heveslisin inş.en kısa zmanda sağlıklı bir şklde varrsın ideal kilonaa yada hedefineebu arada boyun kaç senn??
valla ben güzellik var :kedi: ama albeni yok mafoldumben
çok iyi etmişsin güzelim çekin hedeflerinizi çekebileceğiniz kadar beni yalnız bırakmayındelikafadulden çizelgene bayıldım süper olmuş:lepi:
neyse ben çıkıyom şimdilik ..geceki egzeropuyorumnanaktansizimi de yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?