- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.181
Iyi geceler tatlim. Bu gün erkencisinİyi geceler kızlar
Gösterir tabiki canim sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yeşillik domates azcik da peynir yiyebilirsin sonra da bütün gün Yoğurtlu karabugday yersinBende karabugday aldim,yarin onu yiyeyim diyorum haslayip yogurtla.acaba eksi gösterirmi cumaya
Zayıfladikça iyce çekiliyor karin canim merak etme ama Laura London abs yaz youtubeye o video karin için harikaBende yarim mekik cekiyorum.bikac bacak hareketi falan da var.ama göbegim hep ayni hickücülmüyor .aynaya bakmaya korkuyorum
Özellikle son iki hareketi kesin denicem saol miyavim paylaştığın için
Bnm haziranda cikiyo ama bakalim insallah daha hizli gider tatilde 65olsamda yetr:) aglamaaa zayiflicaz@ParteMoralll canimmm oluruz nie olmayalimmmmm...Bebde haziranda 60 olmak istiorum..soyle dusun daha 4-5 ay var ayda 3 kilo versek en az 12 kg eder..Tabi hic almazsakkkk
Tesekkürler canim yardimin icin.su göbegim bir kücülse .kilolar nerden gidiyo anlamiyorum göbüs hep ayniZayıfladikça iyce çekiliyor karin canim merak etme ama Laura London abs yaz youtubeye o video karin için harika
Ben bosunami fume aliyorum oda belirli marka nisastsz ve pastrma :) olsun guzel yinedeAyy salam neden olmuyoki protein gününemısır kabulüm olmamaliydi ama az yedim
Çok iyi canimmm ne demek yeter miiMenumu paylamistim..
Bugun 40dk hizlin tempoyla yurudum..
30dk bisiklet..
15dk eliptik bisiklet
120kurek
Ve yorgunumbukadar yapabildm yeter umarm :)
Insallah cnm 70olunda baska aletlere gecicem simdilik bunlarrrr oncee yumusuyoruzz ben cok skıyim kilomu bilemiyo kimseÇok iyi canimmm ne demek yeter mii
Ne güzel canim cok şanslisin inşallah hedef kilona gelince de sımsıkı olursunInsallah cnm 70olunda baska aletlere gecicem simdilik bunlarrrr oncee yumusuyoruzz ben cok skıyim kilomu bilemiyo kimse
Insalllaaah cnmmmm :)Ne güzel canim cok şanslisin inşallah hedef kilona gelince de sımsıkı olursun
Merhaba miyavcım.ben yarım mekik çekiyorum.ayaklarımamı koycam ağırlığıEvde ağırlık varsa mekik çekerken ağırlık koy birde öyle çek mekik canım
Ayy evet bardak büyüktü.sporumuda yaptım şimdi.Hiiiiiiiiç olmamış bugünkü menun sevtalçok şaşırttı bu menü beni bari saat 8 de bisküvileri yemeseydin canim ikindide yediklerini dengelerdi çay da çok olmuş 3 şeker atiyordun diye hatırlıyorum 4 tane atmişsin ve 4 bardak Aman Allah im şekeri hesaplamak bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?