Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende yarim mekik cekiyorum.bikac bacak hareketi falan da var.ama göbegim hep ayni hickücülmüyor .aynaya bakmaya korkuyorum

Bende karabugday aldim,yarin onu yiyeyim diyorum haslayip yogurtla.acaba eksi gösterirmi cumaya

Bende karabugday aldim,yarin onu yiyeyim diyorum haslayip yogurtla.acaba eksi gösterirmi cumaya
Gösterir tabiki canim sabah kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yeşillik domates azcik da peynir yiyebilirsin sonra da bütün gün Yoğurtlu karabugday yersin

Bende yarim mekik cekiyorum.bikac bacak hareketi falan da var.ama göbegim hep ayni hickücülmüyor .aynaya bakmaya korkuyorum
Zayıfladikça iyce çekiliyor karin canim merak etme ama Laura London abs yaz youtubeye o video karin için harika

Menumu paylamistim..
Bugun 40dk hizlin tempoyla yurudum..
30dk bisiklet..
15dk eliptik bisiklet
120kurek
Ve yorgunum bukadar yapabildm yeter umarm :)

offfff benimde nekadr kilo alsam sifir gobektim herkes hayret edersi ne midem nede gobegim hic olmadi o yuzdn 75 kilolarfaykn bikini bile giydim cok rahatsiz olmadan..Ama dogumdan sonra beninde artik sezeryan göbüşum var ama cok rahatsiz etmio icime cektimmi gomuluo ee simdi yuksek belde moda olunca acaip imdadima yetisti..bende kilomu soyleyince hadiya okdr varmisin diolardi ama simdi vücut sıkılığını yitirdi toparlanmasi lazim ama ben spor yapamiorum ay cokk useniorum..İnanirmisiniz 4 yil once iyi bir oteli spor salonuna ciddi bi para verip uye olmus sadece 3 kez gitmistim...o yuzden biliorum yapamam yazilsam gidemem evde üşenir yapamam..

Ayy evet bardak büyüktü.sporumuda yaptım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…