- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.161
Olsun kuzum gitsin de yavaş yavaş gitsin her geçen gün hedefimize daha da yaklaşıyoruzzSekerPancarii canim bu hafta istedigim kiloya inemicem gibi gorunuyor cunku ben her sabah uyanir uyanmaz tartiliorum Cok dogru degil bu yaptigim ama napim oyle motive oluorum hergun tartinij resmini cekip ablalarima ve esime yolluyorum her -de cok daha motive ediolar beni sagolsunlar..Gercktn canm yemk istemio yiyince pisman oluyorum bu haftayi bi atlatayimda ALLAH'ın izniyle onunuzdeki hafta bi duzen getiricem..Daha 69'u goremedim zaten
haha ay oyle gıbıı valla benımkıde baskası yapsın bnm yerıme hepp
Gider canim benimki çok sarkikti şuan sıfır göbek ablalarim bile şasirdi bu kadar çekilmesine ama tabi bi yumuşaklik kaliyo onu da sporla sıkılaştrcam inşallahBi 55 kg olsaydım tabi bide göbeğim gitseydi ice.
Kolay gelsin canimm anlıyorum halinden ćok zor taşınmak Allah kolaylık versin yerlestikten sonra daha çok bekliyorum sohbeteSelam kızlae..bugün çok yoğunum.taşınacağım evi temizledim şimdi eşim ufak kolileri taşıyor arada yazayım dedim..çok uğrayamıyorum kusura bakmayın.haftaya bomba gibi geliyorum .
Almamak için hep dikkat edicez canim yoksa emeklerimiz çöpe gider@ParteMoralll canimmm oluruz nie olmayalimmmmm...Bebde haziranda 60 olmak istiorum..soyle dusun daha 4-5 ay var ayda 3 kilo versek en az 12 kg eder..Tabi hic almazsakkkk
Hergün mekik çekiyorum ama hala gitmedi sıkılaşmadı çok az sıkılaştı.ne yapıyım başkaGider canim benimki çok sarkikti şuan sıfır göbek ablalarim bile şasirdi bu kadar çekilmesine ama tabi bi yumuşaklik kaliyo onu da sporla sıkılaştrcam inşallah
Allah yardımcınız olsun Can'ım benim bu kış günündeSelam kızlae..bugün çok yoğunum.taşınacağım evi temizledim şimdi eşim ufak kolileri taşıyor arada yazayım dedim..çok uğrayamıyorum kusura bakmayın.haftaya bomba gibi geliyorum .
Evde ağırlık varsa mekik çekerken ağırlık koy birde öyle çek mekik canımHergün mekik çekiyorum ama hala gitmedi sıkılaşmadı çok az sıkılaştı.ne yapıyım başka
Benim ablamın görümceside öyle ev hanımı 3 çocuk var kız anam bir üşengeç bakkalsan çay bile almaya inmiyor bakkalda apartmanın altındaEvet ev kadını üşengeçlikte zirve ama
Afiyet olsun canimm çok iyiMenüm..
Sabah: çökelekli yumurta, teryağında mısır yarması üç kaşık..
Akşam: barbun fasülye, yoğurt..
Kız sen böyle beslenmezdin hayırdır hanımeller filan havalarda uçuşmuşBende menümü yazayım.
12.00.. Klasik kahvaltım 1 bar.3 şek.çay
16.00.. Yarım dilim börek 7 tane mercimek köftesi 4 bar.4 şek.çay 3 çatal pat.sal.
20.00... 5 tane hanımeller büsküvi 6 çubuk kraker 3 bar.3 şek.çay.
Eve gidince hemen sporumu yapcam inş.yarında sadece ayran olcak menüm.pazar günü kızımın 1 yaş doğumgünü ogün azar azar yicem herşeyden sonrada yine ayran yapcam.detoks
Hiiiiiiiiç olmamış bugünkü menun sevtalBende menümü yazayım.
12.00.. Klasik kahvaltım 1 bar.3 şek.çay
16.00.. Yarım dilim börek 7 tane mercimek köftesi 4 bar.4 şek.çay 3 çatal pat.sal.
20.00... 5 tane hanımeller büsküvi 6 çubuk kraker 3 bar.3 şek.çay.
Eve gidince hemen sporumu yapcam inş.yarında sadece ayran olcak menüm.pazar günü kızımın 1 yaş doğumgünü ogün azar azar yicem herşeyden sonrada yine ayran yapcam.detoks
Mekik mide kısmını çalıştırıyor canim yarim mekik çekiyorsun demi. Alt karin için ben ayak bileklerime ağırlık takip yere uzanıyorum ellerimi kalçamin altina koyuyorum ve iki bacağımi birbirine yapiştirip aşşagi yukarı yapıyorum alt karni çok iyi çalıştırıyor ayni pozisyonda makas hareketi de yapabilirsin bi bacak aşşagi diğer bacak yukarı şekiller aklında oluşmadiysa foto ekleyimHergün mekik çekiyorum ama hala gitmedi sıkılaşmadı çok az sıkılaştı.ne yapıyım başka
Nereye koymak lazim canim ağırlığı bende oyle deneyim ♥♥♥Evde ağırlık varsa mekik çekerken ağırlık koy birde öyle çek mekik canım
Spor salonunda yapıyorlar bizim karnına canımNereye koymak lazim canim ağırlığı bende oyle deneyim ♥♥♥
Saol tatlim bende öyle yapayimSpor salonunda yapıyorlar bizim karnına canım
Spor salonunda yapıyorlar bizim karnına canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?