Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba ben bengisunun kardesiyim
Bende araniza katilmak istiyorum
Dogum yapali 3 ay oldu ama kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Karbonhidrat diyeti yapiyorum
Kilom 98.0
Hedef kilom 80 (simdilik )
Hg canım İlk hedefini değil son hedefini görene kadar buralardan ayrılma.

Kilom 98.0
Aayyy kimler gelmiş bengimin kardeşi benim kardeşim hosgeldin tatlimm birazdan kurallar yazisini yazarim senin için canim bende selin 21 yaşındayim 3 yaşında bi kizim var 22 kilo verdim benimde doğum kilolarimdi sende bizimle kurtulucaksin inşallah doğum kilolarindan

Ay ins cok mutlu oldum yaa ne guzel karsilandim cok hirslandim
Ne guzel vermissin cnm tebrikler
Evlenmeden once yine bu diyeti yapmistim 30 kilo vermistim ama zmaanla dogumla aldim simdi tekrardan zayiflamak istiyorum aynaya bile bakamiyorum
Ablam cok guzel verince cok hosuma gidiyor
Cok guzel bi fistik oldu ha

Kilom 98.0
Tekrar hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etme

öncelikle cuma yarışmalarını seçmen konusuna değineyim. cuma yarışmaları yaklaşık 10 takımın cuma gunleri liste hazırlayıp yarıştığı bir zayıflama grubu. diğer zayıflama grupları gibi değil. bu nedenle sorumluluk ve istiktrar isteyen gönul işi bir yarışma ekibiyle birliktesin.zamanla anlar ve tanırsın zaten. tum takımların ve takım içi arkadaşların birbirine sorumlulukları olmassa olmazımız bu nedenle. Geçmişi okumak , mesajlara menulere yorum yapmak ve haftada 35 mesajı doldurmak da şartlarımız arasında. Aslında şart motive açısından önem arzediyor ondan şart.

ilk sayfada kurallarımız var onları oku, anlamadığını sor bana yardımcı olayım. 2 hafta deneme suren 3. haftada listeye girme sürecin var. bu sureçte kurallara uyarsan 3. hafta listedesin bitanem.
kararlı ve azimli olursan senide mezun ederiz allahın izniyle.
şimdi kendinden bahset , yaş, boy, kilo, durumunuda belirt not almamız gerekiyor.

Bundan sonraki süreçte, hergün akşamtopluca menunu rapor halinde yazıyorsun, tüm arkadaşların ve ben menunu yorumluyoruz ve sağlıklı beslenme yolunda iradeyle devam ediyoruz.
şimdilik bu kadar kolay gelsin. “sağlıklıyaşama hoş geldin”

Canim benimmmm teşekkür ederim sende vereceksin inşallah sporda yapacağız

Maşallah bengimm çok güzel kilolar verdi sende merak etme tatlim zaten bir kere başarmişsin vermeyi yine vereceksin hepberaber destek olucaz birbirimize

Tsklercnm 30 yasindayim
98.0 kiloyum 164 boyum

Maşallah bengimm çok güzel kilolar verdi sende merak etme tatlim zaten bir kere başarmişsin vermeyi yine vereceksin hepberaber destek olucaz birbirimize
Kendi basima yapmaya calisiyordum bengi hep birlikte daha guzel olur dedi
Hem motive acisin
dan bende geldim araniza
Buarada kirikkalelisin sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…