Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menum..
sabah:2 yumurta 5 zeytin kk beyz peynir sekeriz cay
saat 5 gibi 2 yk pilav 2 yk nohut yemegi
annemdeydim hutun gun herseye tagemn tuttum kendimi ama bunlari yemek istedim..

Canim artilarla eksiler le gececek bu zamanlar ve biz bir takımız iyi günümüzde kötü günümüzde hep beraber olacağız tamammi tatlım kesinlikle takılma bu na
Iyiki burdayim valla burdaki moral motivasyonu bulmasam coktan pes edip vazgecmistim

Gunaydin kizlarrrr...
cok darginimm size dün koca gün yoktummm kimsede dememis bu kiz nerde die
Bende seni bekliyodum tatlimm alingan fıstığımm yokluğun belliydi pusuya yattim bekliyordum seni süper kilo vermişsin sonunda 6 li rakamlari gördün bir daha 7 li rakamları hiç görme inşallah

Ayy gelsin tabi tatlim var yer bende ablami üye yaptim geçen gün kk'ya oda hamile dogursun direk zayiflamak istiyor onuda alcam buraya kardeşine slm söyle bebişi öp benim için

Bişey kalmamış hedefe şimdide fıstık gibisindir. Spor lazım sana diyetten ziyade bence.
Evet canım eşim evde o yüzden düzenli spor yapamıyorum işe bi başlasın iycr asilcam spora 42 bedenden sonra hayatimda ilk defa 36 bedenimdarısı sizlere çok güzel bi duygu

Çok zor Can'ım imkansız
Niye imkansiz olsun bu hafta olmadi öbür hafta kesin görürsün bunlar direnć kilolar tatlim kafaya takma ben bir buçuk ay diyetten hić şaşmamama rağmen 65 de takili kaldım sonra hizli indi ssonra 57 de iki ay kaldim kilo verirken bunlar normal bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…