- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.341
Tebrişkler 2 kiloyu atmışsın ne güzelGunaydin kizlarrrr...
cok darginimm size dün koca gün yoktummm kimsede dememis bu kiz nerde die
Sagolsin kaptanim iznin olursa bu pazartesi tartilmayayim diyecektimÜzme kendini canim benim menülerini görüyoruz çok güzel, cok iyi ilerliyorsun böyle iniş çıkışlar olucak tabi
Canim artilarla eksiler le gececek bu zamanlar ve biz bir takımız iyi günümüzde kötü günümüzde hep beraber olacağız tamammi tatlım kesinlikle takılma bu naSagolsin kaptanim iznin olursa bu pazartesi tartilmayayim diyecektim
Canim haftaya seni 70lerde gorucez gibime geliyor
cok sukur B BaslarsanBitirirsin cum bukadar acliga anca 2 kg verebildim cok sukur ama 69 4 yildir goremedigim bir rakamdi benim..Tebrişkler 2 kiloyu atmışsın ne güzel
Iyiki burdayim valla burdaki moral motivasyonu bulmasam coktan pes edip vazgecmistimCanim artilarla eksiler le gececek bu zamanlar ve biz bir takımız iyi günümüzde kötü günümüzde hep beraber olacağız tamammi tatlım kesinlikle takılma bu na
Bende seni bekliyodum tatlimmGunaydin kizlarrrr...
cok darginimm size dün koca gün yoktummm kimsede dememis bu kiz nerde die
Ayy gelsin tabi tatlim var yer bende ablami üye yaptim geçen gün kk'ya oda hamile dogursun direk zayiflamak istiyor onuda alcam burayaToparlanir canım zamanla ..tabj ya biz bile skliyoruz subatada az kaldı canım insallah rahatlar ozamana :) Ayy çok özledim selinimmm sizi yaaaa adanadayim k8z kardesimde burda kadinlar kulübüne üye oda yeni doğum yaptı aramıza katilmak istiyor yer var degilmi takımda canimm
Çok zor Can'ım imkansızCanim haftaya seni 70lerde gorucez gibime geliyor
Evet canım eşim evde o yüzden düzenli spor yapamıyorum işe bi başlasın iycr asilcam sporaBişey kalmamış hedefe şimdide fıstık gibisindir. Spor lazım sana diyetten ziyade bence.
Tamam canım söyledim oda seni kuzusunu opuyor :)Ayy gelsin tabi tatlim var yer bende ablami üye yaptim geçen gün kk'ya oda hamile dogursun direk zayiflamak istiyor onuda alcam burayakardeşine slm söyle bebişi öp benim için
Kız 2 kilo küçümsenecek miktar mı hiç.. Daha necok sukur B BaslarsanBitirirsin cum bukadar acliga anca 2 kg verebildim cok sukur ama 69 4 yildir goremedigim bir rakamdi benim..
Canimmmm hosgeldinnn artık beraberiz burdaMerhaba ben bengisunun kardesiyim
Bende araniza katilmak istiyorum
Dogum yapali 3 ay oldu ama kilolarimdan kurtulmak istiyorum
Karbonhidrat diyeti yapiyorum
Kilom 98.0
Hedef kilom 80 (simdilik )
Niye imkansiz olsunÇok zor Can'ım imkansız
Hosbulduk canimCanimmmm hosgeldinnn artık beraberiz burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?