- 20 Mart 2015
- 437
- 422
- 133
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.381
Hosbulduk insallah hepimizin eksileri kilomuzdan yana olsunHosgeldn cnm insallah bol eksilern olsun
İlk başta vücudun alısana kadar leslie gibi yapması kolay videoları takip edip hızla sonuc alabilirsin.Hosbulduk insallah hepimizin eksileri kilomuzdan yana olsun
Bazen çok hızlı gidecek bazen duracak kilo verme hatta bazen alacaksin ama sabredicez inat edicezz göndericez kilolalri tatlimHem sabrediyorum hemde sabirsizlaniyorum cnmmm hemen gitsin diyebazen motivem dusuyo sanki hic okadar inemicekmis gibi bazen oluyo oyle isteee..
Tsk ederim ya zaten 1 seviyesini indirmistim bu aksam hemen basliyayimİlk başta vücudun alısana kadar leslie gibi yapması kolay videoları takip edip hızla sonuc alabilirsin.
Çok iyi yaptın canim birlikten kuvvet dogar birlikte kilo vermek daha kolay daha eğlenceliKendi basima yapmaya calisiyordum bengi hep birlikte daha guzel olur dedi
Hem motive acisin
dan bende geldim araniza
Buarada kirikkalelisin sanirim
Baktimmmmm ve 4ocakta basladim 9 kilo gitmissssBazen çok hızlı gidecek bazen duracak kilo verme hatta bazen alacaksin ama sabredicez inat edicezz göndericez kilolalri tatlimdön bak arkana kaç kiloyu geride biraktin
Bende universiteyi orda okudum da dikkatimi cektiÇok iyi yaptın canim birlikten kuvvet dogar birlikte kilo vermek daha kolay daha eğlencelievet canim Kırıkkaleliyim
Oyy tatlim benim kalp kalbeymis bende seni etiketlicektimKilom 55.8 cikti tatlim sabahSekerPancarii
Canim 9 kilo patates cuvalini dusun iste o kadar gitmis masallah masallah tebriklerBaktimmmmm ve 4ocakta basladim 9 kilo gitmisssshaklisin canim.. bazen oluyo boyle enerji dusebiliyo..
Evet canimOyy tatlim benim kalp kalbeymis bende seni etiketlicektimsupeeerr sen geçen hafta sabittin yani 56.2 dimi
Canım merhaba aramıza hoşgeldin.en kısa zamanda sağlıkla vericez kiloları inş.Bende universiteyi orda okudum da dikkatimi cekti
ayyyy alingan olmusummm evetttBende seni bekliyodum tatlimmalingan fıstığımm yokluğun belliydi pusuya yattim bekliyordum seni süper kilo vermişsin sonunda 6 li rakamlari gördün bir daha 7 li rakamları hiç görme inşallah
Hb cnm ins veririzCanım merhaba aramıza hoşgeldin.en kısa zamanda sağlıkla vericez kiloları inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?