- 28 Ağustos 2014
- 3.271
- 8.386
- 248
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.421
İnşallah Can'ım benim inşallahNiye imkansiz olsunbu hafta olmadi öbür hafta kesin görürsün bunlar direnć kilolar tatlim kafaya takma ben bir buçuk ay diyetten hić şaşmamama rağmen 65 de takili kaldım sonra hizli indi ssonra 57 de iki ay kaldim kilo verirken bunlar normal bitanem
Hoşgeldin Can'ım bebeğini sağlıcakla büyüt rabbim sağlık bir ömür versin BebişeHosbulduk canim
Aynen beraberiz ne guzel cok heycanlandim
@ParteMoralll canım ikiniz olabilirsiniz olmaz mı ?Kızlar haftaya beni gaza getirecek disli bi rakip bulmam lazim boyle kendine cok fazla guvenip beni korkutup hırslandiracak rakip ariyorum
Seninle yazıştık ye hatırlıyorum hayırdır ? Ters bir durum yoktur umarımGunaydin kizlarrrr...
cok darginimm size dün koca gün yoktummm kimsede dememis bu kiz nerde die
cok sukur B BaslarsanBitirirsin cum bukadar acliga anca 2 kg verebildim cok sukur ama 69 4 yildir goremedigim bir rakamdi benim..
Sende çok seviliyorsun tatlimmayyyy alingan olmusummm evetttinsan sevdiklerine alinirmis selinim sen nekadar gencsin yahuu erkenmi evlendim kuzum sen ben 29 um..niguzel genç anne seniiii..RABBIM saglikla buyutmeyi nasip etsin inşALLAH..22 kilo nekadar iyi vermişsin maşALLAH bende dun biraz cici bici aldm kendime M beden
Ayy mayisa daha vaarr tatlim bence herkes hayran kalicak sanaDusunsene 9 verdim 18kaldiiiiiiiii..
Damacanaa var damacanaaaamayista dugunde var kuzenimn.. ozaman aaaa parte ne kadae zayiflamissin dicekler bunu da istiyorummmm.. :) cunku en son kilo aldigim halimi gordulerr :) yaz var tatil var o var bu var hirslanma sebebim cook :).insallaaah birakmadan tam gaz devam ederm.
Hemen bakiyorum tatlim***6.TAKIM 450. Etap***
Ange_angel( 59.6/ / /% ) bildirimde bulunmadı.
BayilanBayilana(103.1/102.3 /0.8 /%0.78 )
45derya45(69,4 /69.2 /0.2 /% 0.29)
Edahafiz( 97/ 96.5 /0.5 /%0.52 )
Gel_pcpc (85 /84.6 /0.4 / % 0.47)
Rengarenknesli( 72/ 72/0 /% 0)kilosu sabit
Yenibirben_84(77.5/77.5 / 0/%0 )kilosu sabit
6.Takım Ortalaması: %0.29
Kızlar merhaba, listemizi kontrol edebilir misiniz lütfen?
Olucaaz insallah canim birbirimze destek ola ola :)Benimde cok yakin zamanda 65 olmam lazim
Ayyyyyyy cansinizzAyy mayisa daha vaarr tatlim bence herkes hayran kalicak sana
Hosbulduk cnm tsk ederiz teyzesi cumlemizin sizin var mi cocugunuzHoşgeldin Can'ım bebeğini sağlıcakla büyüt rabbim sağlık bir ömür versin Bebişe
Hayır Can'ım benim çocuğum yok ay bir daha teyzemi oldum ben çok seviyorum teyze olmayı 2 tane yeğenim var benimdeHosbulduk cnm tsk ederiz teyzesi cumlemizin sizin var mi cocugunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?