- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.461
Hic yedin mi nasıl bi tadı varKizlar karnabahat kisirini denediniz mi???
Ben denemistim harika oluyor..Elbette kisirin yerini tutmaz ama caydirir diyurur vicdan azabi cektirmez :)
tarif:1 kucuk karnabahar robotta cekilir iyice ufalanana kadar ama ezilmicek sekilde..teflon ncereye alinir ve rengi degisene kadar kavrulur,o kavrulurken dilediginiz tum kisirlik malzemeler dereotudur maydonozdur efendime soyliim kirmizi biber kivircik vs.ne varsa evde hatta birkac kucuk tursu bile eklenebilir..hepsi harmanlanir son olarak 1 tk balsamik sirke,limon,tuz ve istenilen baharat eklenir...isterseniz kavurmanij son asamasinda 1 tk buber salcasinida ekleyebikirsiniz.ama balsamikte yakisiyor cok guzel oluyor hemde bitiremeyeceginiz kadar cokkk..Ah bu hafta denicem bende karnabahar alayimda
Masallah ne kadar surede verdin cnm ve hangi diyetlegadriell canim 80.5 la basladim ben buhun 69.4 tüm..
Bukadar kilolu olmasaydim ben varim derdimKızlar haftaya beni gaza getirecek disli bi rakip bulmam lazim boyle kendine cok fazla guvenip beni korkutup hırslandiracak rakip ariyorum
Ay kisura bakma cnm ya evli misin kac yasindasin onu bile bilmiyorum sordum oyleHayır Can'ım benim çocuğum yok ay bir daha teyzemi oldum ben çok seviyorum teyze olmayı 2 tane yeğenim var benimde
Canim seninkide birsey mi benim 105 i gordugum zamanlar bile oldu takıma geldigindede 91 kiloydum ilk haftalar hic kilo veremiyordum zaten ne verdiysem 2 hafta icinde verdim sayilir zaten şişkinlikmidir kilo mudur anlamadim bu hafta 5.1 kg de fazla çıktimBukadar kilolu olmasaydim ben varim derdim
Ben yedim hatta eşim de yedi ve ben söyleyene kadar karnibahardan yapıldığını anlamadı nerdeyse hiç fark olmuyor ve çok lezzetli hemde hiç şişkinlik yapmiyor kesinlikle denemelisin canimHic yedin mi nasıl bi tadı var
Mutfak robotu bozuldu yani ben bozdumda babama soylemeye cesaret edemiyorum yenisini alir almaz deniycem insallah merak ettimBen yedim hatta eşim de yedi ve ben söyleyene kadar karnibahardan yapıldığını anlamadı nerdeyse hiç fark olmuyor ve çok lezzetli hemde hiç şişkinlik yapmiyor kesinlikle denemelisin canim
Bende menumu paylasayim
Bugun baya bi fazla yedim ama bilerekte yedim diyebilirim cubku kac gundur wc problemi yasiyorum belki yediklerim yetersizdir diye cok yedim
Sabah 6 zeytin 1 avuc kadar peynir
Ogle 1 tabak kısır (normalde bulgur yemiyorum ama bugun yedim)
Aksam:2 kase corba 2-3 yemek kasigi ıspanak
1 kase ketentohumlu yogurt
Sabah; iki haslanmis yumurta, peynir ve cay
Aksam;kizarmis tavuk, salata,mantar
Menüm
Kahvaltim , 1 yumurta , turp , kapya , peynir , bir parca kendi yaptigim ekmek , üc parca sucuk
Ara , 5 yer fistigi ,bir kücük cikolata (135)kalori
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli pirasali bulgur , yogurt , turp
Spor 13 bin adim yürüdüm
Fazla degil mi canim ya tabaklar buyuktu o halde o yuzden bana fazla geldibunun nesi fazla bee
su ve spor ne alemde
Canim su standrt zaten iciyorum... Evde firsat olursa harejkt yapiyorm bazi gunlerde salona gidiyorm.. iyi yuvarlanip gidiyozbunun nesi fazla bee
su ve spor ne alemde
Ben biliyorum da karnibahar oldugu icin denemek istemedimKizlar karnabahat kisirini denediniz mi???
Ben denemistim harika oluyor..Elbette kisirin yerini tutmaz ama caydirir diyurur vicdan azabi cektirmez :)
tarif:1 kucuk karnabahar robotta cekilir iyice ufalanana kadar ama ezilmicek sekilde..teflon ncereye alinir ve rengi degisene kadar kavrulur,o kavrulurken dilediginiz tum kisirlik malzemeler dereotudur maydonozdur efendime soyliim kirmizi biber kivircik vs.ne varsa evde hatta birkac kucuk tursu bile eklenebilir..hepsi harmanlanir son olarak 1 tk balsamik sirke,limon,tuz ve istenilen baharat eklenir...isterseniz kavurmanij son asamasinda 1 tk buber salcasinida ekleyebikirsiniz.ama balsamikte yakisiyor cok guzel oluyor hemde bitiremeyeceginiz kadar cokkk..Ah bu hafta denicem bende karnabahar alayimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?