Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar karnabahat kisirini denediniz mi???
Ben denemistim harika oluyor..Elbette kisirin yerini tutmaz ama caydirir diyurur vicdan azabi cektirmez :)
tarif:1 kucuk karnabahar robotta cekilir iyice ufalanana kadar ama ezilmicek sekilde..teflon ncereye alinir ve rengi degisene kadar kavrulur,o kavrulurken dilediginiz tum kisirlik malzemeler dereotudur maydonozdur efendime soyliim kirmizi biber kivircik vs.ne varsa evde hatta birkac kucuk tursu bile eklenebilir..hepsi harmanlanir son olarak 1 tk balsamik sirke,limon,tuz ve istenilen baharat eklenir...isterseniz kavurmanij son asamasinda 1 tk buber salcasinida ekleyebikirsiniz.ama balsamikte yakisiyor cok guzel oluyor hemde bitiremeyeceginiz kadar cokkk..Ah bu hafta denicem bende karnabahar alayimda

Hic yedin mi nasıl bi tadı var

Bukadar kilolu olmasaydim ben varim derdim
Canim seninkide birsey mi benim 105 i gordugum zamanlar bile oldu takıma geldigindede 91 kiloydum ilk haftalar hic kilo veremiyordum zaten ne verdiysem 2 hafta icinde verdim sayilir zaten şişkinlikmidir kilo mudur anlamadim bu hafta 5.1 kg de fazla çıktim

Sakın fazla kilolu oldugunu dusunup moralini bozma kendine guven Allahin izniyle halledersin

Bak butun samimiyetimle soyluyorum burdaki herkes oyle guzel motive ediyor ki diyette kendini yalnız hissetmedigin icin bi hevesle devam ediyorsun

Yada bir kacamak mı yaptin aman diyet gitti diye kendini salmiyorsun burdakiler sayesinde kendini toparlayip kaldigin yerden devam ediyorsun

Bende menumu paylasayim
Bugun baya bi fazla yedim ama bilerekte yedim diyebilirim cubku kac gundur wc problemi yasiyorum belki yediklerim yetersizdir diye cok yedim

Sabah 6 zeytin 1 avuc kadar peynir

Ogle 1 tabak kısır (normalde bulgur yemiyorum ama bugun yedim)

Aksam:2 kase corba 2-3 yemek kasigi ıspanak

1 kase ketentohumlu yogurt

Ben yedim hatta eşim de yedi ve ben söyleyene kadar karnibahardan yapıldığını anlamadı nerdeyse hiç fark olmuyor ve çok lezzetli hemde hiç şişkinlik yapmiyor kesinlikle denemelisin canim
Mutfak robotu bozuldu yani ben bozdumda babama soylemeye cesaret edemiyorum yenisini alir almaz deniycem insallah merak ettim

selam kızlar;
ben geldim hemen menü yazayım.

sabah: ( geç yedim )
3 adet fırında köfte
1 kase salata
1 dlm tb ekmek
şekersiz çay

öğlen:
tavuk sote
1 kase çorba

akşam:
1 kase çorba
1 kase salata

( eğer gece acıkırsam yoğurt yerim , ben 3-4 gibi anca uyuyabiliyorum maalesef )
spor : yatmadan önce bölgesel egzersiz yapıcam 50ser kere
su: 1,5 litre

bunun nesi fazla bee

Sabah; iki haslanmis yumurta, peynir ve cay

Aksam;kizarmis tavuk, salata,mantar

su ve spor ne alemde

Ben biliyorum da karnibahar oldugu icin denemek istemedim afiyet olsn cnm

Kizlar ya ben bu insanlari anlamiyorumm.
27gunde verdim 9 kgyu baktim ki cevreden su sozleri duymaya basladim..
.cok hizli verdin ya bence yavas vermeye caliss ,daha rahat takil artik, 70olsan sana yeter,
Nee 60mi ay cirkinlesirsin..
Suan yuzun falan kuculmusss bence yavas ver cok cirkin olcan..
Bu ne yaaaaa kac kisiii diyenlerde kilolu ben anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…