- 4 Haziran 2013
- 1.298
- 1.439
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.501
Menun guzel canım protein günü olmuş afiyet olsunselam kızlar;
ben geldim hemen menü yazayım.
sabah: ( geç yedim )
3 adet fırında köfte
1 kase salata
1 dlm tb ekmek
şekersiz çay
öğlen:
tavuk sote
1 kase çorba
akşam:
1 kase çorba
1 kase salata
( eğer gece acıkırsam yoğurt yerim , ben 3-4 gibi anca uyuyabiliyorum maalesef )
spor : yatmadan önce bölgesel egzersiz yapıcam 50ser kere
su: 1,5 litre
Afiyet olsun canim menün dengeliSabah; iki haslanmis yumurta, peynir ve cay
Aksam;kizarmis tavuk, salata,mantar
Maalesef canim bende o konu buyuk sıkıntı bayada su iciyorum ama sirf bugun o yuzden cok yedim keten tohumu yedimMenun dengeli canım afiyet olsun :) kabızlık büyük bir problem canım ya zaten düzenli lavaboya çıksak vereceğiz kiloları
Takmiyodumda bugun biri daha diyince sinir oldm kendide 6verdi kendnde yavasla ozaman.. dedm zaten ee sende verdinn ne alaka diye snr oluyyorm boyle insanlara:) canım kiskaniyorlardir dinleme sen onları banada bizzat komşum söyledi Ayy sen zayiflayinca cokmussun nerde eski güzelliğin dedi :) hiiiiiç duymicaz biz onları
Amin canim SağolMaalesef canim bende o konu buyuk sıkıntı bayada su iciyorum ama sirf bugun o yuzden cok yedim keten tohumu yedim
Bu arada herkes sana goz aydinligi diliyo sanirim eşine kavustun sonunda cok sevindim canim gozun aydin Allah bir daha ayrılık yasatmasin
Anliyorum canım hiic sinir olma boşver içinden gül geçTakmiyodumda bugun biri daha diyince sinir oldm kendide 6verdi kendnde yavasla ozaman.. dedm zaten ee sende verdinn ne alaka diye snr oluyyorm boyle insanlara
Ne cirkin olcam ya ohhh git mis gibi herseyi al giy saglikli yasam daha neeee :) kiskanclarin inadinaaaaa cinimmmmAnliyorum canım hiic sinir olma boşver içinden gül geçdesin desin dursunlar kendiler yapınca bişey olmuyor sen verincemi hızlı oluyormuş illa da eleştirirler
Gözünaydın Canım rabbim bir daha asla ayırmasın siziAmin canim sağolasın :)
Ay kıyamam ben sana dükkana gittik eşimle kontrol etmeye birde turların ne Zaman geliceğini öğrenmeye ve malesef nisan ayına kadar tur operasyonları yok of Can'ım sıkıldı evede geç geldik işte sen nasılsın evi yerleştirebildin mi ?Ben de iyiyim canım.biliyosun yoğunluk aynen devam..bugün öyle yazınca sen canım sıkıldı bi hatrını sorayım dedim..
Menün güzelmiş afiyet olsunMenüm..
Sabah: kıymalı yumurta, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: bir tabak sulu köfte (patatesinden yemedim), ayran, iki kaşık makarna..
Yanlış mı hesaplamışım ki acele ile girdim hesapladımıştım dükkana gitmek için acele ettim kusura bakmayınHos geldin aramiza canim
KaptanMiyav_su nun yüzdesini tekrar hesaplarmisin canim.yanlislik var gibi geldi bana
Hadi bakalım bol eksiler Can'ım bende veririm inşallah of eşim geldi 2 haftada bir perşembe günleri geliyor ys sezon açılıncaya kadar böyleyiz belimi elledi yani yağlarımı kontrol etti of Can'ımı sıktı başıma ağrı girdiSagolsin canim inşallah eksilere dönerim
Harikasın Can'ım afiyet olsunMenüm
Kahvaltim , 1 yumurta , turp , kapya , peynir , bir parca kendi yaptigim ekmek , üc parca sucuk
Ara , 5 yer fistigi ,bir kücük cikolata (135)kalori
Aksam , bir tabak corba , bir tabak ispanakli pirasali bulgur , yogurt , turp
Spor 13 bin adim yürüdüm
Uzulme canim zayiflayinca gorucek.Of kızlar bende uyku filan yok eşime çok kızdım ve kırıldım dün akşam geldi memleketinden günü birlik bölgeye ne Zaman tur otobüsü gelicek diye malesef nisan ayına kadar yokmuşbirde eşim dün akşam gelince sarıldı belimdeki yağları kontrol etti sen hep aynısın dedi yağlı yağlısın dedi of Canımı sıktı Başım ağrıyor.
İşte nerde bizim erkeklerde oUzulme canim zayiflayinca gorucek.
Keske oyle yapmasaydi destek olmasi lazmm..
Hepsi ayni degil tabi. Ama belki sakadr ya bosverrrr..İşte nerde bizim erkeklerde o
Neresi kart canim daha genceciksinYok önemli degil evliyim 6 yıllık 32 yaşındayım adımın miyav_su olduğuna bakma kartım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?