- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.781
Evet Can'ımKiskaniyo canm bosverrrrohhh
Selam Canım dikkatli yediysen bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum sen meraklanmaSlmmm fıstıklarr bu haftayi annemlerde geçirdim resmen, dikkatli yiyorum ama bi şüphe var acaba kiloda artış var mi diyee cok meraklaniyorum
Strese girme Canım kahvaltın mükemmelgunaydin kizlarrr....
Bende 4 vherry domates ve 1 abuc kadar yagsiz peynor yedim yanindada sekersiz cay..kacamaksiz devam etmeme ragmn halen sabitim..+olmasinda sabitlige raziyimmmne zaman gidicek bu 5 kilo ya
Aynen canim gece 3 4 de kadar oturuyoruz ama ben akşam 7 den en fazla 8den sonra ağzima hiç bişey sürmüyorum inşallah eksideyimdirSelam Canım dikkatli yediysen bir sorun yoktur diye tahmin ediyorum sen meraklanma
Öyle ise kesin eksidesindir Canım stres yapmaAynen canim gece 3 4 de kadar oturuyoruz ama ben akşam 7 den en fazla 8den sonra ağzima hiç bişey sürmüyorum inşallah eksideyimdir
Esim oyle yapmiyor ama kim kiskanmazki :) huhiEvet Can'ımmarlin18 eşi kıskanıyor birde engellemeye çalışıyor onun önünde neler yiyor benimki de aynı onlar yerken ben şunu düşünüyorum insanların bana bakışı ile çatlaması gözümün önüne geliyor
Aynen çatlasın patlasın şimdi geldim yürüyüşten 3 saat yürüdümEsim oyle yapmiyor ama kim kiskanmazki :) huhi
Bu hafta listedesin dedin ya kg vermesemde mi ben hic tartilmiyorum duzenim sasti cunku bazi gunler erkenden yedm ama gelenim gidenm oldu misafrm vardi dunle bugun meselaa.. saatler sasiyo vs yani vermesemde listedemiyimAynen canim gece 3 4 de kadar oturuyoruz ama ben akşam 7 den en fazla 8den sonra ağzima hiç bişey sürmüyorum inşallah eksideyimdir
Destekliyooo sagolsunn spora gittigimdee esim kizima bakmasa zor...Aynen çatlasın patlasın şimdi geldim yürüyüşten 3 saat yürüdüm
O konuda destekli zaten sağolsun spor salonuna kendisi yazdırdı arasıra öküzlüğü oluyor bugün burası 19 derece güzel yani hava sende akşama yaparsın Canım merak etme birde sen bu hafta listede olursun ya bırakma burayıDestekliyooo sagolsunn spora gittigimdee esim kizima bakmasa zor...
Oo masallah guzel yurumussun yaa hava biraz daha guzel olsa kizimla cikardm smdi hasta olur diye korkuyorm aksam bende sporda yururum inss :)
Yok canm niye birakim guzel destek oluyoruz birbirimizee:)O konuda destekli zaten sağolsun spor salonuna kendisi yazdırdı arasıra öküzlüğü oluyor bugün burası 19 derece güzel yani hava sende akşama yaparsın Canım merak etme birde sen bu hafta listede olursun ya bırakma burayı
Ben seni bırakmam ya nereye kiminle gülcez kız baksana kimseler yok buradaYok canm niye birakim guzel destek oluyoruz birbirimizee:)
Alinmazsaam gidicem buralardan pilimi pirtimi toplayip..
Hayırlı olsun Canım akşam yapınca buraya mutlaka yaz bekliyorumrisk alıp internetten hulahoop aldım.
Markası avesa 1.5 kg agırlıklı. Sünger kaplı daha doğrusu dalgıcların kıyafetinin malzemesınden kaplı. İyi ki almışım.Beğendim.
Deneyemedim çünkü iş yerindeyim eve gitmek için sabırsızlanıyorum.
Aslında iş yerinde yalnızdım bi ara ama kameralar her acıdan gözlemde. Rezil olmayayım dedim
Ay akşam çok eğlencem.
Ayyyy miyaavimmmBen seni bırakmam ya nereye kiminle gülcez kız baksana kimseler yok burada
Ohh gule gule cevir bende cok merak ettim yaaarisk alıp internetten hulahoop aldım.
Markası avesa 1.5 kg agırlıklı. Sünger kaplı daha doğrusu dalgıcların kıyafetinin malzemesınden kaplı. İyi ki almışım.Beğendim.
Aslında iş yerinde yalnızdım bi ara ama kameralar her acıdan gözlemde. Rezil olmayayım dedim
Ay akşam çok eğlencem.
Listede olursun tatlim başlangıç kilondan azsin çünküBu hafta listedesin dedin ya kg vermesemde mi ben hic tartilmiyorum duzenim sasti cunku bazi gunler erkenden yedm ama gelenim gidenm oldu misafrm vardi dunle bugun meselaa.. saatler sasiyo vs yani vermesemde listedemiyimdegilsem alip basimi gitcem artik
Kimm bırakıyoo seniYok canm niye birakim guzel destek oluyoruz birbirimizee:)
Alinmazsaam gidicem buralardan pilimi pirtimi toplayip..
Hayırlı olsun canimm ayy bende heveslendim ağırlıkli falan ne güzeldir şimdi orisk alıp internetten hulahoop aldım.
Ay akşam çok eğlencem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?