Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canim gece 3 4 de kadar oturuyoruz ama ben akşam 7 den en fazla 8den sonra ağzima hiç bişey sürmüyorum inşallah eksideyimdir
Bu hafta listedesin dedin ya kg vermesemde mi ben hic tartilmiyorum duzenim sasti cunku bazi gunler erkenden yedm ama gelenim gidenm oldu misafrm vardi dunle bugun meselaa.. saatler sasiyo vs yani vermesemde listedemiyim degilsem alip basimi gitcem artik

Aynen çatlasın patlasın şimdi geldim yürüyüşten 3 saat yürüdüm
Destekliyooo sagolsunn spora gittigimdee esim kizima bakmasa zor...
Oo masallah guzel yurumussun yaa hava biraz daha guzel olsa kizimla cikardm smdi hasta olur diye korkuyorm aksam bende sporda yururum inss :)

Destekliyooo sagolsunn spora gittigimdee esim kizima bakmasa zor...
Oo masallah guzel yurumussun yaa hava biraz daha guzel olsa kizimla cikardm smdi hasta olur diye korkuyorm aksam bende sporda yururum inss :)
O konuda destekli zaten sağolsun spor salonuna kendisi yazdırdı arasıra öküzlüğü oluyor bugün burası 19 derece güzel yani hava sende akşama yaparsın Canım merak etme birde sen bu hafta listede olursun ya bırakma burayı

Yok canm niye birakim guzel destek oluyoruz birbirimizee:)
Alinmazsaam gidicem buralardan pilimi pirtimi toplayip..

risk alıp internetten hulahoop aldım.
Markası avesa 1.5 kg agırlıklı. Sünger kaplı daha doğrusu dalgıcların kıyafetinin malzemesınden kaplı. İyi ki almışım.Beğendim.
Deneyemedim çünkü iş yerindeyim eve gitmek için sabırsızlanıyorum.
Aslında iş yerinde yalnızdım bi ara ama kameralar her acıdan gözlemde. Rezil olmayayım dedim
Ay akşam çok eğlencem.

Hayırlı olsun Canım akşam yapınca buraya mutlaka yaz bekliyorum

Ohh gule gule cevir bende cok merak ettim yaaa

Listede olursun tatlim başlangıç kilondan azsin çünkü ama menülerin çok iyiydi bence eksidesin

Hayırlı olsun canimm ayy bende heveslendim ağırlıkli falan ne güzeldir şimdi o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…