- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.741
Aaa ama olmuyor sansacimm bak buraya ilk başvurdugunda diyete başlayip birakmasaydin kim bilir kaç kilo vermiş olacaktin sonra pismanlik duymamak için hadi başla artikben bir türlü moda giremiyorum sanki böyle kalacakmışım gibi hep, kilo veremeyecekmişim gibi hissedip yyiyorum
Dene bakalım canim ben bir gün denedim sadece sabah tartida hiç eksi görmeyince biraktimSekerPancarii canimm deme yaa
bende daha once denemistim yillar once ama sonucu ve nekde dorj yaptimi hatirlamiorum..kac gun devam ettin sen..ben corbaya bahartalrla lezzt verdim fena degildi aksam sicakken..inşALLAH ayni lezzetini bugunde koruodur 5 lt lik duduklude yaptim hemde..Canim dukandan sıkilmadm aksine uzun sure devam edicem ama 4 gundr cok durakladm 1 hafta boyle deneyeyim dedim hazir yapan arkadasimda varken
Geçmiş olsun canim şimdi iyi msn♥Az az yedim ama malesef geceyi hastanede geçirdim of şimdi biraz daha iyiyim
2 hafta var desek bu hafta dahil 2 kilo vermen gerekecek kuzum bence fazla kasma tatlim sen kaçamak yapmadan 14 Şubata kadar devam et ne kadar giderse ama çok vericem diye çok da aç bırakma kendiniSekerPancarii kaptanimmm ben cok formumdayim kacamak macamak yokkk artikinn hedefler kesin 14 şubatttt hedefim 65i gormeliyim ne yani 4 kilo veremezmiyim canimmmmm
Afiyet olsun fit moooncummenumu yazayim simdidennn...Bundan sonra bana fit moon deyinn tamm miiii
Sabah erken uyandk bugun bende hasta oluorum sanirim sabah bi gicikla uyandim bogazim kasinio iksira iksira mutfaga attim kendimi ilik suya 1 cay kasigi pekmz ekledim ictim oncelikle sonra 4 cherry domates avuc ici kadr yagsz peynir
az oncede 2si 1 arada nescafe ictim bundan sonra lahana corbasiiii
Zaten hiçbirşey yiyesim yok Can'ımOoff ooff offff fena kaçmış ipin ucu ama dün doğum günündü bişey demicem o yüzden ama bu 3 gün kemerleri iyce sık miyavimmm cumaya arti istememm
Evet canim birakalim da biraz akillansinlar.kiz miyav dikkatimi cekti seninle benden baska kocasindan sikayetci olan yok.bizde mi terslik var yoksa.hep merak etmisimdir bunu ben mi normal degilim yoksa esimmi.@miyav-su canim millet iyisini almis senle bana bu odunlar kalmisSenin eşinle benim eşim aynı zaten al birine vur ötekineonları ıssız adada bırakalım
Evet doğru diyorsun bize odunlar kalmış bizde bir terslik yok Can'ım bizim eşlerimiz normal degil biz zayıflayalımda görsünlerEvet canim birakalim da biraz akillansinlar.kiz miyav dikkatimi cekti seninle benden baska kocasindan sikayetci olan yok.bizde mi terslik var yoksa.hep merak etmisimdir bunu ben mi normal degilim yoksa esimmi.@miyav-su canim millet iyisini almis senle bana bu odunlar kalmis
Menün çok güzelmiş Canım afiyet olsun mantıyı yememek için yaptığın iyi olmuş tebrikler devam Can'ım şu kocaları bir kıskandıralımKahvaltim ;1yumurta ,kkpeynir ,biber ,yarim dilim ekmek ,5 dilim kuru domates bir avuc findikceviz
ögle ,6tane manti sadece firinda kurutulmusundan,yarim tabak taze bö
rülce dünden kalan
aksam ,bir tabak corba ,iki kasikk bulgur ,et .salata
spor ;1.5saat yürüyüş
bugün komsumda manti yaptik.bittikten sonrsda büyük bir tencere pisirip yerdik .hep böyle yapariz.ben bugün yememek icin bebisi uyutma bahanesiyle daha mantilar piserken kendimi tutamam cok yerim diye eve geldim.
Sorma dün dogum günü kutlamamda fazla kaçırmışım Can'ım o yüzden biraz rahatsızdım sagolMiyav_su cumm neyin var tatli kediiiiii..
Afiyet olsun Can'ım acı olması metabolizmanı çalıştırırbende corbami cok aci yapmisim ama cok lezzetli oldu...umarim yanlis bisey yapmamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?