- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.801
Hahahahaha kiz yolma saclarimiii. Gitmiyorm sizin gibbi cikolatali lokmalarimi birakmamKimm bırakıyoo seniböyle getirim seni geri
Gecmis olsun canim..selamm kizlar..cokk fena grio oluorum sanirim 3 gundur migrenim bende sagolsun...agri kesici ve soguk alginligi ilaci iciorum kafam kazan gibi istahom berbat kesik sanirim bisey yiyemicem vorba falanda icemicem sadece karanlik biyerde uyumak istiorummmmmm
Hahahahaha kiz yolma saclarimiii. Gitmiyorm sizin gibbi cikolatali lokmalarimi birakmam
Ay pardonn cikolata dedm
Afiyet olsun Canım menün güzelmişSabah:haslanmis yumrtta fume peynir..
Aksam: yulaf kepegimle peynirli gozlemeeeee superdiiii uc tane ufak cikti peynir erimis icinde immmm
Uc tane tavk koftesi yidim sistimmm cok sukurrrr
Derviş'in fikri neyse zikri oymuşSizi cikolata gibi gordum
Hicteeeee bileeem dolapta cikilataaaaa dolu ben sadece kocisin kahvesinin yanina koyiyormmm cisssDerviş'in fikri neyse zikri oymuş
Hicteeeee bileeem dolapta cikilataaaaa dolu ben sadece kocisin kahvesinin yanina koyiyormmm cissssizi gormek yetiyo bana yemis kadar oldum
Afiyet olsun canimSabah:haslanmis yumrtta fume peynir..
Aksam: yulaf kepegimle peynirli gozlemeeeee superdiiii uc tane ufak cikti peynir erimis icinde immmm
Uc tane tavk koftesi yidim sistimmm cok sukurrrr
Geçmiş olsun mooncumselamm kizlar..cokk fena grio oluorum sanirim 3 gundur migrenim bende sagolsun...agri kesici ve soguk alginligi ilaci iciorum kafam kazan gibi istahom berbat kesik sanirim bisey yiyemicem vorba falanda icemicem sadece karanlik biyerde uyumak istiorummmmmm
Ayy o çikolata lokmalari biz miyizHahahahaha kiz yolma saclarimiii. Gitmiyorm sizin gibbi cikolatali lokmalarimi birakmam
Ay pardonn cikolata dedm
Biziz kiz o çikolatalarÇikolata çızzz
Sizi cikolata gibi gordum
Ahahhh aynen kizDerviş'in fikri neyse zikri oymuş
Hem tartida eksi görmek bedeninin inceldigini görmek paha biçilmez dimi bi cikiletaya mi kanicazHicteeeee bileeem dolapta cikilataaaaa dolu ben sadece kocisin kahvesinin yanina koyiyormmm cissssizi gormek yetiyo bana yemis kadar oldum
Afiyet olsun tatlim güzel menünSelam hatunlar.menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yum.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
16.00.. 2 tane izmir köfte
17.00... 3 tane izmir köfte 2 bardak ayran
18.00... 32 dk eliptik bebiş durmadı.
Eşim yemek yerkende 1 kase cacık yerim günüde böyle kaparım inş.sonrada mekik ve twesterıda yaptımmı tamamdır.
Sizden alaaa dadlumu olurAfiyet olsun canim
Geçmiş olsun mooncum
Ayy o çikolata lokmalari biz miyiz
Biziz kiz o çikolatalarbizi yemez herhall
Ahahhh aynen kiz
Hem tartida eksi görmek bedeninin inceldigini görmek paha biçilmez dimi bi cikiletaya mi kanicaz
Afiyet olsun tatlim güzel menün
İyim Canım sen nasılsın neler yaptın ?Slm kızlarrr evime geçtim bi duş aldim rahatladim kızı uyutuyorum sizler nasilsiniz bakalim
Canimm benimmmmSizden alaaa dadlumu olur
Bugun hic keyfim yok spora gitmedim mekik cektimm squat yaptim yeter umarm..
Eksi gormesekte su bir gercek inceliyoruzz.. tartida ki artilara eksilere cok takilmayalim
Iyyim miyavim bende evime geçtim evim evim güzel evim demişler annemlerde ne kadar da rahat etsem insanin kendi evi bi başka kuzumu yikadim uyuttum dizi keyfi yapiciz eşimleİyim Canım sen nasılsın neler yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?