Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:haslanmis yumrtta fume peynir..

Aksam: yulaf kepegimle peynirli gozlemeeeee superdiiii uc tane ufak cikti peynir erimis icinde immmm
Uc tane tavk koftesi yidim sistimmm cok sukurrrr

selamm kizlar..cokk fena grio oluorum sanirim 3 gundur migrenim bende sagolsun...agri kesici ve soguk alginligi ilaci iciorum kafam kazan gibi istahom berbat kesik sanirim bisey yiyemicem vorba falanda icemicem sadece karanlik biyerde uyumak istiorummmmmm

Gecmis olsun canim..
Corba ic bence hastaymissin ve ihlamur limon birazda bal kat terletir hem

Selam hatunlar.menümü yazayım.
12.00... 1 tam 1 beyaz haş.yum.
14.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
16.00.. 2 tane izmir köfte
17.00... 3 tane izmir köfte 2 bardak ayran
18.00... 32 dk eliptik bebiş durmadı.
Eşim yemek yerkende 1 kase cacık yerim günüde böyle kaparım inş.sonrada mekik ve twesterıda yaptımmı tamamdır.

Sabah:haslanmis yumrtta fume peynir..

Aksam: yulaf kepegimle peynirli gozlemeeeee superdiiii uc tane ufak cikti peynir erimis icinde immmm
Uc tane tavk koftesi yidim sistimmm cok sukurrrr
Afiyet olsun canim
Geçmiş olsun mooncum
Hahahahaha kiz yolma saclarimiii. Gitmiyorm sizin gibbi cikolatali lokmalarimi birakmam
Ay pardonn cikolata dedm
Ayy o çikolata lokmalari biz miyiz
Çikolata çızzz
Biziz kiz o çikolatalar bizi yemez herhall
Sizi cikolata gibi gordum

Derviş'in fikri neyse zikri oymuş
Ahahhh aynen kiz
Hicteeeee bileeem dolapta cikilataaaaa dolu ben sadece kocisin kahvesinin yanina koyiyormmm cisss sizi gormek yetiyo bana yemis kadar oldum
Hem tartida eksi görmek bedeninin inceldigini görmek paha biçilmez dimi bi cikiletaya mi kanicaz
Afiyet olsun tatlim güzel menün

Slm kızlarrr evime geçtim bi duş aldim rahatladim kızı uyutuyorum sizler nasilsiniz bakalim

Sizden alaaa dadlumu olur
Bugun hic keyfim yok spora gitmedim mekik cektimm squat yaptim yeter umarm..

Eksi gormesekte su bir gercek inceliyoruzz.. tartida ki artilara eksilere cok takilmayalim

Sizden alaaa dadlumu olur
Bugun hic keyfim yok spora gitmedim mekik cektimm squat yaptim yeter umarm..

Eksi gormesekte su bir gercek inceliyoruzz.. tartida ki artilara eksilere cok takilmayalim
Canimm benimmmm olsun tatlim evde yapmışsın sporu yinede ne güzel inceliyoruzz tabi her hafta ćok çok eksi beklememek lazım diyet arti sporla günden güne eriiciizz

Selam kızlar bende bugün kahvaltıda :1 muz ,turp ve mor lahana ,avuç içi kadar peynir,15 adet zeytinşekersiz duble adaçayı içtim sonrada 3 saat yürüyüşyaptım sonra 1 çay bardağı kuruyemiş yedim sade Türk kahvesi ve 2 adet madensuyu akşam ise zeytinyağlı barbunya ve turşu yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…