- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.841
Tarcın bakıra boyadım canım.B BaslarsanBitirirsin saçlarını hangi rengeboyadın bende kına yakmayı düşünüyorum daha karar veremedim
Can'ım benim saçlarım röfleli ve malesef kökten koptular bende göğüs hizamdaki saçlarımı kestirdim şuan kulak memesinin hizasında malesef ama diplerim beyaz ve siyah var ben bütün bir renk olsun istiyorum hatta şunu buldum bir bak istersenTarcın bakıra boyadım canım.
Benim sacım tam tarcındı kuaforde boyatıyordum. rengı nasılsa oturdu dıye kendım boyayım dedım bın pısmanım. O tatlı turunculuk gıttı kahveye yaklastı.
Gercı baskalarına gore hala guzel renk tarcın kıvamında ama ben daha turuncu sevdıgım ıcın memnun kalmadım.
Kınaya da asla cesaret edemem. Kınada cok cesıt renk seceneklerı ayarlıyorlar sen ne renk yapcaksın. Su an sacın ne renk.
Bu arada bene iyi gelecek hula hoop o kesin. Aldıgım hula hoop kıvrımlı cevırdıkce cıkıntıları bele denk gelıp masay yapıyor. E agır oluncada acıttı oraları. Kullanıcı yorumlarında yazıyordu zaten ılk gunler acı oluyo morarma oluyo dıye.
Gözünaydın Can'ım işlerini bitirmişsinSelam kızlar..
Yine koşuşturmalı bir gün oldu..gündüz aboneliklerle uğraştım akşam da yemekte annemlerle kız kardeşim geldi..bir tek ikametgah işi kaldı onu da halledersem benden iyisi yok..
Bitti sayılır canım..bir düzene girsem iyi olacak. spor yapamadım epeydir. aylar sürerdi regl olmam benim ama üç aydır sürekli regl halindeyim. pko arttı galiba yine düzensiz..Gözünaydın Can'ım işlerini bitirmişsin
Afiyet olsun Canım menün güzelMenüm..
Sabah: yumurtasız menemen, kk peynir, dört zeytin, ince bir dilim ekmek..
Akşam: dört lahana sarma, bol marul salatası..
Öğlende bir nescafe içtim şekersiz.
Pko için ilaç kullanmıyor Musun CanımBitti sayılır canım..bir düzene girsem iyi olacak. spor yapamadım epeydir. aylar sürerdi regl olmam benim ama üç aydır sürekli regl halindeyim. pko arttı galiba yine düzensiz..
denenebilir aslında. ama ben bı renkten cabuk sıkılıp degısıyorum. kınada sacta kalıyor dıye bılıyorum bana gore degıl o yuzden.Eki Görüntüle 1763746 Eki Görüntüle 1763744
Can'ım benim saçlarım röfleli ve malesef kökten koptular bende göğüs hizamdaki saçlarımı kestirdim şuan kulak memesinin hizasında malesef ama diplerim beyaz ve siyah var ben bütün bir renk olsun istiyorum hatta şunu buldum bir bak istersen
On dört yaşından beri kullandım canım yakın bir zamana kadar..dünya kadar doğum kontrol ve şeker ilaçları..malesef tam tedavisi yok. menapozu bekliyorum :))Pko için ilaç kullanmıyor Musun Canımşu evi yerleştirince hemen sporuna başlarsın
Vay süpersiniz yarış yapmanız iyi olmuş gaza gelirsiniz Canım en iyi sporu ve sağlıklı beslenmeyi yapan kazansınKardeşimle kesin karar verdik. Onun da bes aylık bebeği var çok kilo aldı doğumdan sonra..sporu aksatmadan yaza kadar incecik olacaz..yazın diğer kardeşim gelecek ona incecik görünmek istiyoruz. bakalım kim başaracak..yarış var aramızda..
Ay Canım ya çok uzun zaman kullanmışsın of kolay degil haklısınOn dört yaşından beri kullandım canım yakın bir zamana kadar..dünya kadar doğum kontrol ve şeker ilaçları..malesef tam tedavisi yok. menapozu bekliyorum :))
Benimkisi döküldü çok gür ve güzel saçlarım vardı mahvettim ben toparlanmasını istiyorum sığır iliği kürüne başlıyacamdenenebilir aslında. ama ben bı renkten cabuk sıkılıp degısıyorum. kınada sacta kalıyor dıye bılıyorum bana gore degıl o yuzden.
Sen kınalandıktan sonra yıne bılgılendır bızı.
Benımde sacım sıyahtan acarken yanmıstı. o zamanlar bob modelı kestırdım. tamamen kendı sacım cıkana kadar bob modelı kullandım. yanmıs sacı toparlamak ıcın harcanan emege yazık ne yazk kı.
Ama hındıstan cevızı yagı al sur. beklet bekletebıldıgın kadar.
Hem onarır hemde hızlı uzamasını saglar.
Çocuk tedavisi için kullandığım ilaçları saymıyorum bile..doktor görünce içim çekiliyor vallahi..Ay Canım ya çok uzun zaman kullanmışsın of kolay degil haklısın
Kolay mı Canım normal doktoru görünce kötü olman rabbim vermiş ne güzel Allah bağışlasın seninde şifanı versinÇocuk tedavisi için kullandığım ilaçları saymıyorum bile..doktor görünce içim çekiliyor vallahi..
Amin canım hepimize şifa versin önce sağlık gerisi boş..Kolay mı Canım normal doktoru görünce kötü olman rabbim vermiş ne güzel Allah bağışlasın seninde şifanı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?