- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.861
Aaa ama olmuyor sansacimm bak buraya ilk başvurdugunda diyete başlayip birakmasaydin kim bilir kaç kilo vermiş olacaktin sonra pismanlik duymamak için hadi başla artik
Ne sorusu CanımKizlaaaar sorumu bilen yokmu
Akşam deli gibi yememek için sabah ve gündüz dengeli beslenmen lazım Canımhaklısın kaptnım aynı düşünüyorum seninle ama motive falan gitti üzgün ve şişko biri olarak günlerimi geçiriyorum , inancım sıfır
hergün güne toparlanıcam diye başlıyorum ama akşam deli gibi yiyorum
Hiç fikrim yok Canım ne yaptın pekiKızlar fırınıma poşet erdi içine nası çıkarırım acaba.tel sürdüm ama gitmedi yardım edin
Benimde aklımda olsunkizlar gunaydinnnn....
S SEVTAL87 canim firin temizliginde ustume yoktur cünkü cok sık kullanir cok berbat eder cokta iyi temizlerimm
Ama daha once hic pişen poşet yapmadimsunu deneyebilirsin firini 50 drcde isit bi 10 dk falan sonra yag çöz sık bolca aksamdan sabaha beklet..sonra tekrar temizlemeyi dene istersen..tel zarar verir kanimca ama bulasik sungerlerinin tirtirli kisimlarini deneyebilirsin..umarim ise yarar ben hep biyke temizliyorum cok inatci kirleri bile cikariyor..bide ben Rossmandan Domol marka firin ici temizleyicisi almistim yag ve kir sokucu oda cok guzel simdilerde o bitti gidip alamadm diye cifin yağ çözunu kullaniyorum sprey olandan oda fena degil..
gunaydinnnn miyavcimmmGünaydın kızlar herkese sağlıklı Mutlu bir gün dilerim
Vücudun korumaya geçmiş bakalım ben ne yapıcamne zaman 60 kilo olucam biri bana cvp versin....koskoca hafta yine gram veremedimmmmm
aa haberim yok gecmis olsun canimm..serum.odem yapio evet ama cabuk atarsin wc ile merak etme..Vücudun korumaya geçmiş bakalım ben ne yapıcamserum yedim 2 litreye yakın serum kilo aldırır malesef
Dün kvdeme gittik.ordan gelincede cocuklari yatir bebegi uyut derken gelemedim.benim protein günüde yalan oldu ama 3 saate yakin yürüdümmarlin18 canım nerelerdesin sesin çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?