Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 yil once ehliyetimi almaya hak kazanmistim iste buyun sinavlari gectim falan sonra bebk tedavisidir hamileliktir yok digumdr derken alorom diye kaldida kaldi 2 yilmis hakkim ve iptal olduhunu ogrendim bugünnnnnnnnnn

2 yil once ehliyetimi almaya hak kazanmistim iste buyun sinavlari gectim falan sonra bebk tedavisidir hamileliktir yok digumdr derken alorom diye kaldida kaldi 2 yilmis hakkim ve iptal olduhunu ogrendim bugünnnnnnnnnn
Tuh bı kacgun once fark etseydın keske canım :/
Baştan tum ıslemler sımdı sınır bozucu

Bende hamileykenn ugrasip almistimm ugrasmiyim diyee.. kotu olmuss

kuzum işler yoğun pc de bozuk telden yazamadım kuzum
eh çok hazır dğeilim bu akşam spora gitcem

nasil mutsuzum anlatamm

kendimi affetmicm uzunca bi sure..
Bu kadar acımasız olma. Olumsuz gördüğün her şeyde bi hayır olabilir. Belki ehliyetini daha önce almış olsan şimdiye dek bi büyük bi kaza yapcaktın. bu belayı senden uzaklaştırdı Allah bilebilir misin?
sorumsuz davranmışsın bir daha kine dikkat ederin bu tarz konularda . deneyim kazanmıs oldun işte. hayatta can sıkacak ne dertler var bunun ıcın kendını yıpratıp mutsuz hıssetmege degmez tatlım.

Başınız sağolsun rabbim cennetinden bir kapı açsın Can'ım nasılsın bir şey sorucam rahmetli halanda şeker var mıydı
amin. sağol canım. evet halamda şeker vardı. kalp damarları tıkalıydı. ameliyat edeceklerdi ama şekeri yüksek olduğu için bekledi doktorlar. sonra kalp krizi. 10 gün geçti aradan ve dün sabah eşi de vefat etti.

selam kızlar
bu hafta o kadar yoğun geçti ki beş dakika oturamadım bile. bilgisayarı elime alamadım zaten. inanılmaz yorgunum.

Sabah: haslanmis yumurta,pastirma

Aksam: yulaf kepekli peynirli gozlememden yaptim yine cok seviorm cnku..
Yaninda biraz tavk ohh doydum sukur

Aaaaaa kadere bak.demekki birbirlerini cok seviyorlarmis bizde öyle söylerler.allah sabir versin canim basiniz sagolsun.

Allah sabırlar versin canım..acı üstüne acı olmuş...

canim haklisin ama ben zaten araba killaniodum aktif sekilde araya hamileliktir dogumdur girince bu ay kalsin su ay kalsin hep esimin yuzudn okdu bu yasati duymustum ben o polise sordum seni kapsamio dedi o yuzdn rahat davrandim yoksa biksem birakirmiyim..

Afrasyab canim basiniz sagolsun..ALLAH geride kalanlara sabir ve uzun omurler versin..kimbilor evlatlari icin ne kadar zordur..RABBIM yar ve yardimcilari olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…