- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #129.901
Tünaydın CanımBu Arada gunaydinnn
Maşallah sana ne güzel yürümüşsün olsun kaldığın yerden devam edersinDün kvdeme gittik.ordan gelincede cocuklari yatir bebegi uyut derken gelemedim.benim protein günüde yalan oldu ama 3 saate yakin yürüdüm
Tünaydın CanımSanada günaydin miyavim herkese hayirli sabahlar
Yarini cok merak ediyorum kizlar
Tuh bı kacgun once fark etseydın keske canım :/2 yil once ehliyetimi almaya hak kazanmistim iste buyun sinavlari gectim falan sonra bebk tedavisidir hamileliktir yok digumdr derken alorom diye kaldida kaldi 2 yilmis hakkim ve iptal olduhunu ogrendim bugünnnnnnnnnn
Noldu cnmkizlar suanda okadr ofkeliyim ve uzgunumki anlatammmmmmm
Bende hamileykenn ugrasip almistimm ugrasmiyim diyee.. kotu olmuss2 yil once ehliyetimi almaya hak kazanmistim iste buyun sinavlari gectim falan sonra bebk tedavisidir hamileliktir yok digumdr derken alorom diye kaldida kaldi 2 yilmis hakkim ve iptal olduhunu ogrendim bugünnnnnnnnnn
Olsun canim yine de hafif bir gün olmuş afiyet olsunyürüyüş harika
Eminim çok güzel olmuştur saçin tatlimhulahopu kalça kisminda basen kisminda da çevirebiliyo msn canım
Afiyet olsun sarrafcim harika menün
Ayy ne iyi yapmışsiniz yarış olunca daha hırslı olursun birakmadan devam edersin ikinizde incecik olursunuz
Iste o yüzden sabahtan diyet moduna girmiceksin canim yemekleri uzun uzun çiğneyerek ye yemek yedigin tabaği küçült ne kadar ekmek yiyorsan yarısını ye çok güzel kilo verirsin tatlim yazik geçen günlere yaza daha zayif ince girmek istemez msnhadii başlaa artik
Günaydın miyavim
Günaydın güzelimm
Günaydin tatlım
Bıkmadan usanmadan devam edersen kazanan sen olucaksinsabirr biraz sabir
Vücut direniyor canim pes etmeden devam edersen bi süre sonra oda direnmeyi birakacak ve çok güzel kilo vericeksinlahana çorbası ise yaramadi mi
Üzülme canim sağlık için sonuçta
Demek sende de işe yaramadı malesef bende çöpe atmıştim
Günaydın canimm
Günaydın kaçakk nerelerdesin sennnkilo ne durumda hazır msn yarina
kendimi affetmicm uzunca bi sure..Bende hamileykenn ugrasip almistimm ugrasmiyim diyee.. kotu olmuss
Bu kadar acımasız olma. Olumsuz gördüğün her şeyde bi hayır olabilir. Belki ehliyetini daha önce almış olsan şimdiye dek bi büyük bi kaza yapcaktın. bu belayı senden uzaklaştırdı Allah bilebilir misin?nasil mutsuzum anlatamm
kendimi affetmicm uzunca bi sure..
amin. sağol canım. evet halamda şeker vardı. kalp damarları tıkalıydı. ameliyat edeceklerdi ama şekeri yüksek olduğu için bekledi doktorlar. sonra kalp krizi. 10 gün geçti aradan ve dün sabah eşi de vefat etti.Başınız sağolsun rabbim cennetinden bir kapı açsın Can'ım nasılsın bir şey sorucam rahmetli halanda şeker var mıydı
Aaaaaa kadere bak.demekki birbirlerini cok seviyorlarmis bizde öyle söylerler.allah sabir versin canim basiniz sagolsun.amin. sağol canım. evet halamda şeker vardı. kalp damarları tıkalıydı. ameliyat edeceklerdi ama şekeri yüksek olduğu için bekledi doktorlar. sonra kalp krizi. 10 gün geçti aradan ve dün sabah eşi de vefat etti.
teşekkür ederim cnm. bizde de öyle derler. mezar yerleri bile birbirine yakın.Aaaaaa kadere bak.demekki birbirlerini cok seviyorlarmis bizde öyle söylerler.allah sabir versin canim basiniz sagolsun.
Allah sabırlar versin canım..acı üstüne acı olmuş...amin. sağol canım. evet halamda şeker vardı. kalp damarları tıkalıydı. ameliyat edeceklerdi ama şekeri yüksek olduğu için bekledi doktorlar. sonra kalp krizi. 10 gün geçti aradan ve dün sabah eşi de vefat etti.
canim haklisin ama ben zaten araba killaniodum aktif sekilde araya hamileliktir dogumdur girince bu ay kalsin su ay kalsin hep esimin yuzudn okdu bu yasati duymustum ben o polise sordum seni kapsamio dedi o yuzdn rahat davrandim yoksa biksem birakirmiyim..Bu kadar acımasız olma. Olumsuz gördüğün her şeyde bi hayır olabilir. Belki ehliyetini daha önce almış olsan şimdiye dek bi büyük bi kaza yapcaktın. bu belayı senden uzaklaştırdı Allah bilebilir misin?
sorumsuz davranmışsın bir daha kine dikkat ederin bu tarz konularda . deneyim kazanmıs oldun işte. hayatta can sıkacak ne dertler var bunun ıcın kendını yıpratıp mutsuz hıssetmege degmez tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?