- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.121
Tamam ama sadece 1 kadehkaptanimmmSekerPancarii yine sozumu tuyamadim 67i giremedim ama ALLAH buyuk non stop devam yatin gene dogumgunu haftasi offff bayilicam yemicem ama hicbisey geven haftaki gibi..sonraki hafta 14 subat evde oluruz kizimdan oturu..hafif seyler hazirlarim ama bi kadehi hakettimmmm light efe varmis yaa 96 kal.
Yolculuk nereye tatlimdün akşam hazırlıkla geçti vaktim canım yapamadım. Yarım gün izin aldım.Öğleden sonra yola cıkacagım.
Pazartesi dönünce başlarım hulahoopuma.
Bu arada takım işi eşleşip yarışma fikri süper. Ama hafta sonu ben yokum pazartesi dönmüş olacagım.
Valla ben de ozledimm.Özledim tatlimm dön aramızakilo almadin umarim kayinvalidenlerde
İzmite canım.Yolculuk nereye tatlim
Iyi eğlenceler sana o zaman canimmİzmite canım.
Nişanlımın abisinin düğünü var. İzmite gidiyorum.Ve mesaim biter iznim başlar. Hoşçakalın. Pazartesi görüşürüz.
Yinede en az hasarla kapatmişsindir umarım yeme içme defteriniValla ben de ozledimm.
Burda yediklerimi ozellikle yazmiyorum ben yandim siz yanmayin diye
Once bi anneanneme gittim kendi annem babamla sonra kayinvalideye geldik bakalim iznimiz bitiyor. Cumartesi evimdeyim sonunda. Biraz kilo almis olabilirm. Ama hemen telafi etme surecine baslarim
Hayırlı yolculuklar Canım iyi eğlencelerİzmite canım.
Nişanlımın abisinin düğünü var. İzmite gidiyorum.Ve mesaim biter iznim başlar. Hoşçakalın. Pazartesi görüşürüz.
Hiç denemedim bir bilgimde yok belki burada topik vardır bir bak istersenKızlar bu hafta hepimiz icin kurtarma haftasi olur inşallah gelecek cuma hepimiz icin bol eksili olur
Bu arada kızlar isvec diyetini denemis olaniniz var mi
Ben bi deneyeyim diyorum son iki hafta benim icin cok kotu gecti bi sekilde toplamam lazim
Simdi bi topik buldum bakicamHiç denemedim bir bilgimde yok belki burada topik vardır bir bak istersen
Dogruyu söylüyorsun insan kendisini en iyi tanıyandır Canım bir dene bakalımSimdi bi topik buldum bakicam
Az yeyince bunyem kolay kolay etkilenmiyor belki bu sekilde az yemeyide ogrenirim diye dusundum
Baaak bu hafta gitmedi diye beni hafife almaaaa sakin
Canim baktimda bi diyeteDogruyu söylüyorsun insan kendisini en iyi tanıyandır Canım bir dene bakalım
Bugünden başla Canım hep yarın diye diye böyle olduk devam et gerisi gelicek merak etmeCanim baktimda bi diyete
Karar verdim şu kırk gunluk seker orucuna yarin 1. Gunden basliyicam bu seker orucu bitince 13 gunlukte karatay diyeti yapicam insallah
Ya benim irade sorunum var Allahin izniyle bi iradeyi tutturursam gerisi gelecek ama
SekerPancarii canim bu hafta rakibiz hadi hayirli olsun
Canım merhaba.isveç diyetini tanıdıklarımdan yapanlar oldu.biri 2 haftaboyunca 6 biri 4 filan vermişti.hiç kaçamak yapmadan.bende yapcaktım hamile kalmıştım.biraz zor bi diyet ama madem düşünüyosun inş.etkili olur sendede.Canim baktimda bi diyete
Karar verdim şu kırk gunluk seker orucuna yarin 1. Gunden basliyicam bu seker orucu bitince 13 gunlukte karatay diyeti yapicam insallah
Ya benim irade sorunum var Allahin izniyle bi iradeyi tutturursam gerisi gelecek ama
SekerPancarii canim bu hafta rakibiz hadi hayirli olsun
Canim bu gun makarna yemeyi dusunuyordumdaBugünden başla Canım hep yarın diye diye böyle olduk devam et gerisi gelicek merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?