- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.141
Canim dusunuyorum da bi kirk gunluk seker orucunu yapayim oyle baslayayim diye dusundum inşallah basarabilirimCanım merhaba.isveç diyetini tanıdıklarımdan yapanlar oldu.biri 2 haftaboyunca 6 biri 4 filan vermişti.hiç kaçamak yapmadan.bende yapcaktım hamile kalmıştım.biraz zor bi diyet ama madem düşünüyosun inş.etkili olur sendede.
İyi bakalım öyle oldun afiyet olsun sanaCanim bu gun makarna yemeyi dusunuyordumdacok uzun zamandir yememistim bugun unutmusum diyete tekrar basladigimi bulasiklari yikarken tabaktaki sarmalardan bi kac tane yedim dalginlikla bari ordan kacirmusken azicikta makarna yiyeyim dedim malum 40 gun boyunca kacamak yok ya
Sagolsin canim hata ettigimi biliyorum ama felaket ozlemisim makarnayi bi kıyak geceyim dedim kendimeİyi bakalım öyle oldun afiyet olsun sana
Can'ım İsveç diyetine baktım salam sosis diyor ki en son uzmanlar onların yenmemesi gerektiğini söyledi ben hayatım boyunca hiç yemedim salam sosisleri sen yedin miSagolsin canim hata ettigimi biliyorum ama felaket ozlemisim makarnayi bi kıyak geceyim dedim kendime
Yaaaa tabiki incelmeeee oluyo yaa kimbilir okadar kgdan sonra nasil.incelmissindir canm benmEvet Canım sabır ediyorum benimde dünyadaki sınavım kilom ve eşim katılıyorum ben kazanmayı umut ediyorum bana verdiğin destek ve moral için teşekkür ederim
Normal salam sosismiCan'ım İsveç diyetine baktım salam sosis diyor ki en son uzmanlar onların yenmemesi gerektiğini söyledi ben hayatım boyunca hiç yemedim salam sosisleri sen yedin mi
Canim yedim de olsa yerim olmasa gozum aramaz oyle aman aman sevdigim seyler degil du bakalim hayirlisiyla bu kirk gunu bi devireydikdeCan'ım İsveç diyetine baktım salam sosis diyor ki en son uzmanlar onların yenmemesi gerektiğini söyledi ben hayatım boyunca hiç yemedim salam sosisleri sen yedin mi
Sucuk pastırma bende yiyorum fakat salam sosisi hiç yemedim tadınıza merak bile etmiyorumNormal salam sosismiben cok sverimmmmm jambonnnnnn salam sosis sucukkkk 4ocaktan beri agzima surmedim fume ve pastirma yiorm
Bencede şu 40 günü devir bende katılayım Canım ben doğum günümde bozdum bir kaç gündür kahvaltıda meyve yiyorum ptesi kadar tüketeyim onları bir daha asla yememCanim yedim de olsa yerim olmasa gozum aramaz oyle aman aman sevdigim seyler degil du bakalim hayirlisiyla bu kirk gunu bi devireydikde
Evet öyle tatlımYaaaa tabiki incelmeeee oluyo yaa kimbilir okadar kgdan sonra nasil.incelmissindir canm benm
Hoşgeldin Canım @SekerPancari71 canım aramıza yeni bir arkadaş katılmak istiyor olabilir miben de katılmak istiyorum
Kendini tanıtır mısın Canım benimben de katılmak istiyorum
Can'ım evet incelme ve sıkılaşma var benimYaaaa tabiki incelmeeee oluyo yaa kimbilir okadar kgdan sonra nasil.incelmissindir canm benm
Hosgeldin.. yavas yavs ve sporla yapardan sarkmazsn bence.. cok asiriiiiiii aman aman kg yok onlarda olur bence...tanıtayımMiyav_su ^^ 1.55 boy 86 kilo hedefim 45kg olmak. sarkmadan ve daha fazla çatlamadan kilo vermek http://www.kadinlarkulubu.com/forum...um-sarkma-catlama.901813/page-4#post-45022651 bu da açtığım bir konu
işte göğüsler falan şimdiden bayağı gitti benimHosgeldin.. yavas yavs ve sporla yapardan sarkmazsn bence.. cok asiriiiiiii aman aman kg yok onlarda olur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?