Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim dusunuyorum da bi kirk gunluk seker orucunu yapayim oyle baslayayim diye dusundum inşallah basarabilirim

İyi bakalım öyle oldun afiyet olsun sana

Can'ım İsveç diyetine baktım salam sosis diyor ki en son uzmanlar onların yenmemesi gerektiğini söyledi ben hayatım boyunca hiç yemedim salam sosisleri sen yedin mi
Normal salam sosismi ben cok sverimmmmm jambonnnnnn salam sosis sucukkkk 4ocaktan beri agzima surmedim fume ve pastirma yiorm

Can'ım İsveç diyetine baktım salam sosis diyor ki en son uzmanlar onların yenmemesi gerektiğini söyledi ben hayatım boyunca hiç yemedim salam sosisleri sen yedin mi
Canim yedim de olsa yerim olmasa gozum aramaz oyle aman aman sevdigim seyler degil du bakalim hayirlisiyla bu kirk gunu bi devireydikde

Canim yedim de olsa yerim olmasa gozum aramaz oyle aman aman sevdigim seyler degil du bakalim hayirlisiyla bu kirk gunu bi devireydikde
Bencede şu 40 günü devir bende katılayım Canım ben doğum günümde bozdum bir kaç gündür kahvaltıda meyve yiyorum ptesi kadar tüketeyim onları bir daha asla yemem

@ParteMoralll ask olsun cnm olurmu oyke sey ebnde yavas veriorum..hadi bakalimmmmm ay bu arada sende dukan yapiosun ya kek uaptim az evvel kibami iyiydi ama tadlandiricisi az olmustu yiyemedim tatif vereyim yap ben olculerini degistirdim diyede olmamis olabilir sanirim...
3 yk kepek
2 yk toz tadlandirici
2 yk yagsiz yogurt
1 yk yagi azaltilmis kakao
2 yumurta
yarim paket kabartma tozu
cirp hepsini ben silikon kalipta yaptim at mikrodakgaya 5 dk en yuksek devirde benm 900 w en yuksegi..hopp hazir resimde ekliorum

Sudbanazenin canim bende niyetliyim isveçe..4 yil ince asistanim dugunune 1 ay kala 2 hafta biyunca yaoti resmen erimisti kiz..sonra bende kalkistm ama bn iste oyle listelere uyamiorum..sosis yok ama salam var 1 dilim olmak uzere

Hosgeldin.. yavas yavs ve sporla yapardan sarkmazsn bence.. cok asiriiiiiii aman aman kg yok onlarda olur bence...
işte göğüsler falan şimdiden bayağı gitti benim başka yerlerim de sarkmasın da 40 kg pek az değil çünkü yavaş vereceğim asla hızlı verme niyetınde değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…