- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #130.161
hosgeldinnnnnn merak etme tan yerindesin hepimiz guzel kilolar verio birbirimize destek oluyoruz..işte göğüsler falan şimdiden bayağı gitti benimbaşka yerlerim de sarkmasın da 40 kg pek az değil çünkü yavaş vereceğim asla hızlı verme niyetınde değilim
Ee bittimi :) bukadarmiKizlar menumude yazayim hazir agzimin tadi bozulmusken :)
Sabah 2 kasik yogurt 1 haslanmos yumurtanin beyazi
sonra bitane 2si1 arada nescafe
ogle 1 kase yogurt 2 salatalik 1 lokma dukan kek 1 fincan sekersiz cay..
suya devam
Ya aslinda benide caydiran kahve kup seker sonrasinda domates yesillik falan varSudbanazenin canim bende niyetliyim isveçe..4 yil ince asistanim dugunune 1 ay kala 2 hafta biyunca yaoti resmen erimisti kiz..sonra bende kalkistm ama bn iste oyle listelere uyamiorum..sosis yok ama salam var 1 dilim olmak uzere
Canim ben kullanmiorm tatli yapmadim daha hic puding yapicam kakaolu oda bir ilk olcak oda bizim usulumuzce normal pudng degl bliosun.. tarif icin tesekkur ederm :) aksam ben et yicem bide gozlememden yapcam cok doyurucu oluyo.. ekmek yapiorm bitiremiorm cok gelio en iyisi gozleme..@ParteMoralll ask olsun cnm olurmu oyke sey ebnde yavas veriorum..hadi bakalimmmmm ay bu arada sende dukan yapiosun ya kek uaptim az evvel kibami iyiydi ama tadlandiricisi az olmustu yiyemedim tatif vereyim yap ben olculerini degistirdim diyede olmamis olabilir sanirim...
3 yk kepek
2 yk toz tadlandirici
2 yk yagsiz yogurt
1 yk yagi azaltilmis kakao
2 yumurta
yarim paket kabartma tozu
cirp hepsini ben silikon kalipta yaptim at mikrodakgaya 5 dk en yuksek devirde benm 900 w en yuksegi..hopp hazir resimde ekliorumEki Görüntüle 1765032
Benimde kilom 80 boyum 1.62 cm Canım hedefim 48 kg aramıza hoşgeldintanıtayımMiyav_su ^^ 1.55 boy 86 kilo hedefim 45kg olmak. sarkmadan ve daha fazla çatlamadan kilo vermek http://www.kadinlarkulubu.com/forum...um-sarkma-catlama.901813/page-4#post-45022651 bu da açtığım bir konu
Kesinlikle yavaş ve spor ile ver Canımişte göğüsler falan şimdiden bayağı gitti benimbaşka yerlerim de sarkmasın da 40 kg pek az değil çünkü yavaş vereceğim asla hızlı verme niyetınde değilim
Canım senin cildin Nasıl oldu?Canim ben kullanmiorm tatli yapmadim daha hic puding yapicam kakaolu oda bir ilk olcak oda bizim usulumuzce normal pudng degl bliosun.. tarif icin tesekkur ederm :) aksam ben et yicem bide gozlememden yapcam cok doyurucu oluyo.. ekmek yapiorm bitiremiorm cok gelio en iyisi gozleme..
Iyi cnm bi kactaneydi zaten oda geciyoCanım senin cildin Nasıl oldu?
hoşgeldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeben de katılmak istiyorum
AyyHepimiz farklıyız Canım olur böyle şeyler hem aranızdaki aşk dahada alevlenmiştirbende Birgün çok sinirlendim eşime oda evden çıktı o merdivenlerden aşağıya inerken 2 kova su hazırladım düşün o öfke ile bu kilo ile Nasıl hızlı hareket ettim o tam motoruna binecek iken tepesinden 2 kova su döküttüm ve yaz günü herkes dışarda allahım eve geldi üstünü değiştirdi özür diledik işte oluyor
Afiyet olsun kaptan.@SekerPancari71 karnabahar kokusu cok yogun olmuyomu canim ben pek sevmiyorumda kokusunu.denemek istiyorum ama cesaret edemedimEki Görüntüle 1765120 slmm kizlaaar karnabahar pizzasi yedim aksam harikaydiiyanina salata ayraan oohh miss gibi yedim
Ellerine sağlık canım..ben de dün yaptım ailecek yedik..Eki Görüntüle 1765120 slmm kizlaaar karnabahar pizzasi yedim aksam harikaydiiyanina salata ayraan oohh miss gibi yedim
Aayy ben çok seviyorum karnabahariAfiyet olsun kaptan.@SekerPancari71 karnabahar kokusu cok yogun olmuyomu canim ben pek sevmiyorumda kokusunu.denemek istiyorum ama cesaret edemedim
Bende senden özendim canimEllerine sağlık canım..ben de dün yaptım ailecek yedik..
Canim görümcenmis yabanci değil diyette olduğunu da biliyorlar ben olsam götürürdümYaaaa yarin yine bi dogumgünü cikartmasi var benimmm nefsi müdafaa gunlerim..Acaba giderkn dukan kek mi yapio gotursem cayla icsem gorumceme gidicm komiksemezlerde yapsam mikiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?