Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok teşekkür ederim haydi inşallah uyacağım artık şimdi sirkeli su bal karışımını içiyorum

KahvaltıM. 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , bir avuç badem fındık turp
Ara tarcinli süt, bir Bişkek
Aksam,bir tabak çorba , iki lavaşin arasına köfte , salata koydum (lavaslar pasta tabağı büyüklüğünde )iki dilim patates,bir lokma ekmeğe Nutella sürüp yedim.işte bu hicccç olmadı
Spor 17bin adım yürüdüm

Kizzz hiç sorma öğleden beri kpderim vardı. Onun yanında da telefonu alamıyorum elime .ayıp oluyor. Gitgide gelebildim

Olmuş canım yürümüşsün maşallah sana

kizlar dun aksam menumu yazmisim ama gitmemis msj
Sabah:8-10 badem
ogle:6-7 cherry dom. 1 salatalik avuc ici kadr koy peyniri ve light ton balikli salata
ara:5 gun kurusu
aksam 2si1 arada neskafe ceyrek muz
bugumde annemlerdeydim ablamin dogumgu u vardi bike isteye biraz atistirmak istedim..hamur isi cok yemedim bi isirik pogaca bi isirik katmer ve bi tabak yagsiz kisir yedim pastadan yemedim baska bisey yiyemedim henuz cunku aksami telafi etmek istedim..suda icemedim ama simdi yoldayiz eve gidince suyumu icicem..col eglendim cok guzl bi gun gecirdim..annem 1 kilo daha verme dedi ablamlar sok oldular cok zayiflamışsn dediler tebrikler mebrikler:)

Oohh afiyet olsun partem akşam yemeği bayaa zengin olmuş keşke hafif tutsaydin malum yarin cuma ak koyun kara koyun meydana çıkacak
Hafif zaten cnm gozleme dedigim bildiginiz gozleme degl bliosun gunlk yulafim
Et di yagsiz yapiyorum.. mantardada yag vs yok.. yani yarn eksi cikmak icin sagliksiz beslenemem hih
Yani genelde menulerm cok az degldir saglikli ogunler

Cok yemisin

Son düzenleyen: Moderatör:
Afiyet olsun demekki farkediliyor süpersin darısı benim başıma

Sen neden yanlizsin esin nerde
Sorma burada turizm çok kötü memleketine gitti bizim hediyelik eşya dükkanımız var Can'ım oda burda iş buldu ama şuan ki ödemelerimize yetmiyor o yüzden memleketinde 15 günde bir geliyor haftaya perşembe gelicek işte bu sene umarım iyi geçer

Insallah canim.Allah yardimciniz olsun darda koymasin.yanlizlik zor is.bazende iyi geliyo insana kafa dinliyo.tez zamanda kavusun insallah hayirlisiyla islerinizde yoluna girsin

Sen denizlideydin demi.merkezdemi .biz her yaz geliyoruz gunu birlik.kv demler karahayita gidiyo her yaz ben hic gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…