- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.101
Ben cok begeniyorum ama sen begenirmisin bilmem annem soklarda cunku sem nasil yiyosun istahli falan diyo..kizlar sabah haslanmis yumurtanin beyazini ve el avuc ici kadarda koy peyniri yemistim..simdide ton balikli salata yedim @ParteMoralll canim ogleden sonrada kepekle ne yapsam diye dusunuyorum senin gozlemen nasilkiii :)
icinde baska bisey yokmu tavadami yapiosun evet hem kepegim hemde karisimim var dukana dair hersey var bende tofu bike almisim 1 aya skt gecicek maalesef..light sut yogurt sut tozu tatlandirici hepsi var:))Ben cok begeniyorum ama sen begenirmisin bilmem annem soklarda cunku sem nasil yiyosun istahli falan diyo..
Yulaf kepegi karisimin varmi?
Uc kasik tepeleme yulaf kepegi karisimi
Bir kasik yogurt, 1-2kasik ilik su..
Islak olmamasi lazim sert bir kucuk hamur cikiyo ben uce bolup ufak ufak yapiyorm
Bende oyle lght kullaniyorum..icinde baska bisey yokmu tavadami yapiosun evet hem kepegim hemde karisimim var dukana dair hersey var bende tofu bike almisim 1 aya skt gecicek maalesef..light sut yogurt sut tozu tatlandirici hepsi var:))
Ay inanmiorm ya suan onu dusunuorm..aksama etli mantarli bezelye yapcam iimm eskiden bezelyeyle makarna cok severdmcanim deli gibi makarna istiooo napsam yesem mikiiii
bende etli bezelye severim ama bezelyem yok..makarnayla sevmem ama makarna deli gibi severimmmmmm manyak gibiiiiAy inanmiorm ya suan onu dusunuorm..aksama etli mantarli bezelye yapcam iimm eskiden bezelyeyle makarna cok severdm
Bendeee tam bir makarna delisiyimmm benden otesi yoktr diormbende etli bezelye severim ama bezelyem yok..makarnayla sevmem ama makarna deli gibi severimmmmmm manyak gibiiii
Birazdan hepsini kontrol edicem tatlişDogrumu bak bakim canimbide moonun dogrumu benmi yanlis hesapladim
Orta boy bi tabak ama yağsiz üstüne peynir maydanozcanim deli gibi makarna istiooo napsam yesem mikiiii
Bendeee spor yaptiimmKızlar bebişi uyuttum sporumu yaptım şimdide kahve keyfi yapıyorum miss miss.inş.uyanmaz
Ayy tşk.ederim kaptanım.yarın akşam hamburger yemek istiyorum ama sadece içini yicem ekmeğini değil ee tabi birazda patatesinden.yapıyımmı böyle bişey yiyeyimmiBendeee spor yaptiimmbi kahveyi hakettim sana da afiyet olsun canim ben hiç yanlız keyif yapamıyorum bu aralaŕ keyfini çıkar
Ayda bir kez böyle hakkimiz olabilir canim ne yapalim biliyo msn ben hamburgerin kalorisine bakiyim sabahi falan ona göre ayarla hem kilo olarak dönmemiş olurAyy tşk.ederim kaptanım.yarın akşam hamburger yemek istiyorum ama sadece içini yicem ekmeğini değil ee tabi birazda patatesinden.yapıyımmı böyle bişey yiyeyimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?