Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kizlar sabah haslanmis yumurtanin beyazini ve el avuc ici kadarda koy peyniri yemistim..simdide ton balikli salata yedim @ParteMoralll canim ogleden sonrada kepekle ne yapsam diye dusunuyorum senin gozlemen nasilkiii :)
Ben cok begeniyorum ama sen begenirmisin bilmem annem soklarda cunku sem nasil yiyosun istahli falan diyo..
Yulaf kepegi karisimin varmi?
Uc kasik tepeleme yulaf kepegi karisimi
Bir kasik yogurt, 1-2kasik ilik su..
Islak olmamasi lazim sert bir kucuk hamur cikiyo ben uce bolup ufak ufak yapiyorm

icinde baska bisey yokmu tavadami yapiosun evet hem kepegim hemde karisimim var dukana dair hersey var bende tofu bike almisim 1 aya skt gecicek maalesef..light sut yogurt sut tozu tatlandirici hepsi var:))

icinde baska bisey yokmu tavadami yapiosun evet hem kepegim hemde karisimim var dukana dair hersey var bende tofu bike almisim 1 aya skt gecicek maalesef..light sut yogurt sut tozu tatlandirici hepsi var:))
Bende oyle lght kullaniyorum..
Icine peynir koyuyorm pardon unuttm :)
Bir damla yag ile yapablrsn.
Ben o tarz seyler almadm tadlandirici vs

bugun sacmaladm biraz gerci saat erken ama yazayimmi neler sacmaladimi...
sabah gayet iyidi haslanmis yunurta beyazi ve avuc ici kadar koy peyniri
ara:4 gun kurusu
ogle:ton balikli salata
az once yarim kucuk muz kk kadar helva bir lokma ekmek

bende etli bezelye severim ama bezelyem yok..makarnayla sevmem ama makarna deli gibi severimmmmmm manyak gibiiii
Bendeee tam bir makarna delisiyimmm benden otesi yoktr diorm yogurtluuuuuu immmmmmm offff ya sus kizzz aksam bezlye yapcamda ben yemicem esime
Of yaa makarnaa .gt burdan

kizlar aclik krizim gecti...cok tok hissediorum hatta suanda..muz midemi bi kotu yapti sanirim..

Bendeee spor yaptiimm bi kahveyi hakettim sana da afiyet olsun canim ben hiç yanlız keyif yapamıyorum bu aralaŕ keyfini çıkar
Ayy tşk.ederim kaptanım.yarın akşam hamburger yemek istiyorum ama sadece içini yicem ekmeğini değil ee tabi birazda patatesinden.yapıyımmı böyle bişey yiyeyimmi

***14. TAKIM 452. ETAP***
Şekerpancarı71(54.3/53.3 / 1.0 /% 1.84)mezun olmak istiyor (2. Kez )
Sevtal87(63.8 /62.9 /0.9 /%1.41 )
Sarraf(83.1 /82.3/0.8 /%0.96 )
Miyav_su( 80.5 / 81.70/-1.2/%-1.49)
Marlin18( 62.0/61.9/0.1 /% 0.16)
Sudbanazenin (87.3/ / /% )bildirimsiz izne ayrıldı
_Simurg_ (81,9 / / /% ) bildirimde bulunmadi

Moon8187 (68.4 / 66.9/ 1.5/%2.19)
N o r w e g i a n ( 55.9 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadi
ParteMoralll (78.1/ 76.8/ 1.3/%1.66)

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
Ayy tşk.ederim kaptanım.yarın akşam hamburger yemek istiyorum ama sadece içini yicem ekmeğini değil ee tabi birazda patatesinden.yapıyımmı böyle bişey yiyeyimmi
Ayda bir kez böyle hakkimiz olabilir canim ne yapalim biliyo msn ben hamburgerin kalorisine bakiyim sabahi falan ona göre ayarla hem kilo olarak dönmemiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…