- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.141
Buradayım Canım sen nasılsın neler yaptınMiyav_su neredesin canım sabahtan beri yoksun
İyi Değilim canım sıkkın şu kilo alıp vermekten doktora çıktım normal defi zaten 16 kg bir senede verdim direncim 20.5 ,5.6 düştü ama sıfıra inmesi lazımmış birde d vitamin ve b 12 düşük onlarda etki ediyor onları düzelticem menümü buraya yazarsam sizlerin canı ister ki istemem K yüzden kaptan yaz derse yazarım ayrıca seni tebrik ederim gerçekten harikasınMiyav_su cnm iyimisin niye menuyu paylasmiyon
Önemli değil canım bir yerden başla artık bebiş Nasıl iyi oldu muKizlar kilom 97.2 buarada
Yeni diyetim ayca kaya nin 5333 diyeti
Bu hafta okula yeni basladim yazmistim zaten kaygiliydim saolsunMiyav_su . Beni teselli etmisti adapte olamadim ustune ustluk oglan ateslwndi ve geceleri hic uyumadi ondan iyi degildim
Simdi ancak firsat buldum
Can'ım sabahları kivi yada ananas tüket spor hocam yağ yakıcı dedi bende yarın Pazar'dan bol alıcamHergun kahvaltim 2 dilim tam bugday
Az peynir domates
Oglen hazir corba yaninda ya salata
Yada yogurt
Hergun bir greyfurt
Aksamlari da sebze yemegi
Canim benim ama ben gecen hafta basi durumumu anlatmistim okula yeni baslicam diye kotuyum diye saolsun birtsk miyavsu beni teselli etmistiYaa bengiimm daha sık gelll aramizaaakilolar gider merak etme gadriell hiç uğramiyor şikayet ediyim kardeşini sana
Tmm o zaman bende kivi alayim ozaman tskler cnm bilgi icinCan'ım sabahları kivi yada ananas tüket spor hocam yağ yakıcı dedi bende yarın Pazar'dan bol alıcam
Canim canini skma kolaymi okadar kg gitmis hem rahatsizliginda var doktor buyuk sorun kilmadiysa uzulmeee..İyi Değilim canım sıkkın şu kilo alıp vermekten doktora çıktım normal defi zaten 16 kg bir senede verdim direncim 20.5 ,5.6 düştü ama sıfıra inmesi lazımmış birde d vitamin ve b 12 düşük onlarda etki ediyor onları düzelticem menümü buraya yazarsam sizlerin canı ister ki istemem K yüzden kaptan yaz derse yazarım ayrıca seni tebrik ederim gerçekten harikasın
Önemli değil bende yarın Pazar'dan alıcam Can'ım özellikle sabah tüket dediTmm o zaman bende kivi alayim ozaman tskler cnm bilgi icin
Hakettin Can'ım yani maşallah devamı gelicek bekliyoruz Amin inşallah Can'ım şükür sadece bu sorunum var bakalım ptesi d vitamin iğnesine başlıyacamCanim canini skma kolaymi okadar kg gitmis hem rahatsizliginda var doktor buyuk sorun kilmadiysa uzulmeee..
Tebrik icinde tesekkur ederim cnm benim beraber kurtulcazz eminim
Sende de mi vardı direnç canım yanlış mı anladımMiyav_su canimm gecmis olsun...Kiyamam sana uzulme arkadasim hepimiz bi caba icindeyiz hele sen yemen icmen yaptigin sporlar vs..olucak merak etme varsin 1 sene daha olsun sen cok azimlisin eminim kiricaksin o direnci..bende dr.a gitmeliyim aslinda 3 yilda bir yukleme yapiolar..ama bnm gittifim dr agirliginin %20 sini saglikli bir sekilde kaybedersen direncin kirilir demisti ozmn net olmamkla birlikte 73 kilo falandm sanirim 15 kilo eder ortalama yani 58 kilo falan olmam lazm demkki benm
Diğer arkadaşların gözünden kaçmıştır emin ol canım benim artık bildirimlerini bekliyoruzCanim benim ama ben gecen hafta basi durumumu anlatmistim okula yeni baslicam diye kotuyum diye saolsun birtsk miyavsu beni teselli etmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?