- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #131.121
Sporumu yaziimm bende artik menü paylaşmicam malum hedef kilomdayim
☆13 dk twist shape stepper(kollarda iki kilo ağırlıkla)
☆25 sumo squat(2 kilo ağırlıkla)
☆25 twist hareketi ( kollarda 2. K. Ağırlıkla)
☆25 sumo squat (2 kilo ağırlıkla)
☆10 deadlift (10 kilo ağırlıkla)
☆15 tam mekik
☆10 iki bacak aşağı yukarı( 2.k ağırlıkla)
☆100 thing masterla iç bacak
Ve esneme soğuma
Paylasss.. ay ben sistmmmmmmben bugun hic menu yazmiim iyisimiii
Cnm cok mu ki makarna olmasa hadi iyimis ama kaptanda dedi yagsiz falan yiyebilirsin diyee..bence okadarda aglancak gibi degil..@ParteMoralll pikiiiii....
sabah yazmistim sanirim haslanmis yumurta beyazi ve koy peyniri
ara 4 gun kurusu
ogle ton balikli salata
ara 2si1 arada ve kk kadar helva yarim kucuk muz bir
aksam:ekmegin en ucundan birparca bir çk labne peyniri ve light gazoz
sonra yarim tabak 1 yk ketcapli makarna
Canim benim sabah yemissin oglen ne guzel ton balkli salata birde aksam ogunu ye madem doymuosn ama ekmek makarna degl sebze protein gibiha unuttum bi arada kalin bi dilim kasar peyniri yedim yok bitti bu is beb kendi bildigim gibi devam edicem yoksa degil kilo vermek alorim bile ben..açlik paklar beni yarin kesin 68 olurum ben
Tamam canım süper olurAyda bir kez böyle hakkimiz olabilir canim ne yapalim biliyo msn ben hamburgerin kalorisine bakiyim sabahi falan ona göre ayarla hem kilo olarak dönmemiş olur
Bol tarcinli ılık süt iç canım iyi gelir@ParteMoralll tatli krizin geldi benimnmm ne yesem az gelir ben biyle olunca...oglende dahil suoerdim bugun kizim biraz fazla uydu bis vaktim kaldi ya bigazim bos durur mu hic..aksam esim gelsinde yuruyuse cikayim gerci cok yagmur var ama bi sekilde atayim..
570 kalori civari yapiyor canim küçük boy patates ve hamburgerTamam canım süper olur
Kendini frenlicen canm ... Diger turlude ac geziyosn resmen. Yemezsen metoblzman calismaz ki@ParteMoralll tatli krizin geldi benimnmm ne yesem az gelir ben biyle olunca...oglende dahil suoerdim bugun kizim biraz fazla uydu bis vaktim kaldi ya bigazim bos durur mu hic..aksam esim gelsinde yuruyuse cikayim gerci cok yagmur var ama bi sekilde atayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?