Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14. TAKIM 452. ETAP***
Şekerpancarı71(54.3/53.3 / 1.0 /% 1.84)mezun olmak istiyor (2. Kez )
Sevtal87(63.8 /62.9 /0.9 /%1.41 )
Sarraf(83.1 /82.3/0.8 /%0.96 )
Miyav_su( 80.5 / 81.70/-1.2/%-1.49)
Marlin18( 62.0/61.9/0.1 /% 0.16)
Sudbanazenin (87.3/ / /% )bildirimsiz izne ayrıldı
_Simurg_ (81,9 / / /% ) bildirimde bulunmadi

Moon8187 (68.4 / 66.9/ 1.5/%2.19)
N o r w e g i a n ( 55.9 / / /% )1 kez bildirimde bulunmadi
ParteMoralll (78.1/ 76.8/ 1.3/%1.66)

14. TAKIM ORTALAMASI:% 0.673

Sabah; iki haslanms yumrta fume peynir biraz muZ...Ve sut

Aksam; uc kucuk yulaf gozlemem , domatesli,biberli tavuk soteeeee..
Ve yine canim mantarimmmm ustune peynir ve zeroo

Sporumu yaziimm bende artik menü paylaşmicam malum hedef kilomdayim
☆13 dk twist shape stepper(kollarda iki kilo ağırlıkla)
☆25 sumo squat(2 kilo ağırlıkla)
☆25 twist hareketi ( kollarda 2. K. Ağırlıkla)
☆25 sumo squat (2 kilo ağırlıkla)
☆10 deadlift (10 kilo ağırlıkla)
☆15 tam mekik
☆10 iki bacak aşağı yukarı( 2.k ağırlıkla)
☆100 thing masterla iç bacak
Ve esneme soğuma

Kızlarr müthiş haberlerim var dün 65.7 olan ben su içip içip durdum üstelik yemekten sonra tartılmıştım bugün afedersiniz kabızlığımın geçmesiyle birlikte rakam 65 üstelik yemek de yedim üstelik dün aşırı efkarlanıp alkol bile aldım çikolatalarla gün içinde dikkat etmiştim olsun ,

kendime çok şaşırdım büyük ihtimalle içtiğim suyun etkisi ve ödemi ,kabızlığımı atlatıyorum belkide olsun yinede
çok çok mutluyum 5 den sonra spora gideceğim sonrasında yemek bugün aşırısı geç uyandığım için bad bir menü oldu ama olsun kalori ve su sayımına devam gece de pilatesimi yapacağım ne yalan söyleym eski zayıflama azmime geri döndüm

süpersin bugün yaptıklarını örnek alarak deneyeceğim sporda :)

@ParteMoralll pikiiiii....
sabah yazmistim sanirim haslanmis yumurta beyazi ve koy peyniri
ara 4 gun kurusu
ogle ton balikli salata
ara 2si1 arada ve kk kadar helva yarim kucuk muz bir
aksam:ekmegin en ucundan birparca bir çk labne peyniri ve light gazoz
sonra yarim tabak 1 yk ketcapli makarna

iste ben boyleyimm agzim acildimiiii durmazz suanda hala yiyesim var ve deli gibi tokum ama yerim ben boyleyim obezimmmn

ha unuttum bi arada kalin bi dilim kasar peyniri yedim yok bitti bu is beb kendi bildigim gibi devam edicem yoksa degil kilo vermek alorim bile ben..açlik paklar beni yarin kesin 68 olurum ben

Cnm cok mu ki makarna olmasa hadi iyimis ama kaptanda dedi yagsiz falan yiyebilirsin diyee..bence okadarda aglancak gibi degil..

ha unuttum bi arada kalin bi dilim kasar peyniri yedim yok bitti bu is beb kendi bildigim gibi devam edicem yoksa degil kilo vermek alorim bile ben..açlik paklar beni yarin kesin 68 olurum ben
Canim benim sabah yemissin oglen ne guzel ton balkli salata birde aksam ogunu ye madem doymuosn ama ekmek makarna degl sebze protein gibi

@ParteMoralll tatli krizin geldi benimnmm ne yesem az gelir ben biyle olunca...oglende dahil suoerdim bugun kizim biraz fazla uydu bis vaktim kaldi ya bigazim bos durur mu hic..aksam esim gelsinde yuruyuse cikayim gerci cok yagmur var ama bi sekilde atayim..

Bol tarcinli ılık süt iç canım iyi gelir

Kendini frenlicen canm ... Diger turlude ac geziyosn resmen. Yemezsen metoblzman calismaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…