Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kıızlar nöbetteyim ya daha öne beraber çalıştıgım bi hemşire arkadaşın babası bıçaklanmış..hemde o kadar boş bi şekilde..
hala şoktayım ve üzerimden atamadım..
bahçesinin yanında otlar varmış.birisi bunları yakmış..diken oluyo diye..delinin biri hakkaten raporlu deli ..
arkadaşın babasına niye yaktın diye çatmış..adam ben yeni geldim,ben yakmadım dediysede yok deli dedigini diyomuş.o sırada elindeki bıçakla boynundan arkasından çok kötüydü...
arabayla hemen hast.getiriyolar..hemen müdahale ettik ama zaten olay anında gitmiş..heryer kan..arkadaşta izine gelmiş burdaydı..of..valla can dayanmadı ya..2 saattir başımın agrısı midemin bulantısı kötü etti beni..
leblebi aldım arada atıştırıyom....çok kötü bi meslek bizimki..hele kendi memleketinde olmak..
aslında ben dogum servisinde çalışıyom ama,küçük hastane zaten, acil yogun olunca yardıma iniyoruz...artık korna basa basa arba geldimi yüregim agzıma geliyo acaba yine tanıdıkmı diye......çok zor meslek ..çok yıpranıyoruz ..

Son düzenleme:
bu moralle nasıl sabah olur bilmiyom..ben sabah tartılıp yazcaktım..ama yogun olur giremezsem aynı yazın farklı olursa ben bildiririm..zaten 7.5 gibi girerim giremezsem de yarın gündüz hiç giremem..arkadaşa giderim çünkü cenaze falan işte..akşamada ablamın eltisinin sünneti var..
offf.ya şu 1 aydır hem dügünler çok yakın arkadaşların..ölümlerde öyle pisikolojim alt üst oldu...
allah genç ölümü vermesin..tam 4 arkadaşım babaları vefat etti..1 tanesi kanserdi,1 tanesi kalp krizinden ,1 tanesi intihar etti,bugünde 1 tanesi bıçaklandı..yani başkası söylese inanmazdım...ve hepsi 2 hafta da oldu..inanın moralim çok bozuk...
ben takımdan ayrılsammı diye düşünüyom bazen..
çünkü konsantre olamıyom..burda durup kilo verememek..takıma girmek isteyen arkadaşlarada .kilo veren arkadaşlarada haksızlık gibi geliyo..
valla siz biliyonuz ister beni izne ayırın.ister diskalifiye edin.biliyorum çok idare ettiniz.karar verip bidirirseniz alınmam inanın..kimsenin hakkını yemek istemem

bu moralle nasıl sabah olur bilmiyom..ben sabah tartılıp yazcaktım..ama yogun olur giremezsem aynı yazın farklı olursa ben bildiririm..zaten 7.5 gibi girerim giremezsem de yarın gündüz hiç giremem..arkadaşa giderim çünkü cenaze falan işte..akşamada ablamın eltisinin sünneti var..
offf.ya şu 1 aydır hem dügünler çok yakın arkadaşların..ölümlerde öyle pisikolojim alt üst oldu...
allah genç ölümü vermesin..tam 4 arkadaşım babaları vefat etti..1 tanesi kanserdi,1 tanesi kalp krizinden ,1 tanesi intihar etti,bugünde 1 tanesi bıçaklandı..yani başkası söylese inanmazdım...ve hepsi 2 hafta da oldu..inanın moralim çok bozuk...
çünkü konsantre olamıyom..burda durup kilo verememek..takıma girmek isteyen arkadaşlarada .kilo veren arkadaşlarada haksızlık gibi geliyo..
valla siz biliyonuz ister beni izne ayırın.ister diskalifiye edin.biliyorum çok idare ettiniz.karar verip bidirirseniz alınmam inanın..kimsenin hakkını yemek istemem

gunaydin canim
valla allah sabir versin san gecekten soz is icinde olmadan insan bilemez buugnlerde buyuk sikintilardan geciyorsun ben dusundumde simdi ben olsam yapamazdim sanirim allah hepimizi korusun
takimdan ayrilmaya gelincede guzelim ben sahsen senin gitmeni hic istemem zaten hic istemem morelini bozma send eolurmu bu kotu gunlerini hep beraber atlatiriz canim sorun yok bizden yana sen bunlari duusnme diyettinden cikipta birde oyle bozma kendini dahada cok canin sikilir bak benden demesi

14. TAKIM 115. ETAP

neslihan (67.0/67.0/0.0/0.0%)
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)
destinam (74.7/74.7/0.0/0.0%)
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)(geri donmek icin ayrildi)
1.73 (91.2/91.2/0.0/0.0%)
nazco (67.2/%)
domination (79.6/%)
hursultan(88.4/87.0/1.4/.58%)
usarem(66.0/65.4/0.6/0.91%)eski uye geri dondu
14. TAKIM TOPLAM KıLO (632.2/%)

Son düzenleme:
herkese selam

kendım ıcın ıyı bır haberım var .... olmadan gelmek ıstemedım buraya...

burdakı özel hastanenın dıyetısyenınden randevu aldım hem tahlıl yaptırmak hemde gözetım altında tedavi olmak ıcın....10 gunde bır kontrol varmıs ancak ayın 4'üne randevuyu gece zor randevu alabıldım...o kadar dolu ki hayret ettım valla....

ınsallah doktorun dedıklerıne harfıyen uyarım...ınsallah yoldan cıkmam dıyorum ..profesyonel bırıyle yapmak daha ıyı olur.bu haftada ızınlı yazın benı ....salı gunu kontrolden sonra gelısmelerı yazarım
valla snein adina cok sevindim ban seni ayrildi olarak yazmadim cunku bu hafta artik gelirsin demi oyuzden izinli yazilmiyor zaten ayrildi yaziliyor canim idare ediyoruz yani oyuzden haftayaki kilo bildiriminde olursun artik bakk doktorada gitmissin morelin duzelmis motivasyonun artmistir degilmi canim hadi hayirlisi
biz yeni taşındık evimize şimdi de komşular geliyo dün tüm apartman geldi ve çoluk çocuk ortalığı batırdı bizde annemle titiz olduğumuz için huylandık doğal olarak zemuszemus mirmirmirmir
sende görücü mü geliyo sandın neslihan abla kaydirigubbakcemile3
aferim aferim kiz iyi annene yardim etmeni sevdim simdiki genclik bizde iicnde olmak uzere hic o taraklarda isimiz yoktu
goruscuye gelince yok kiz dah ane gorucusu almayin bile iceriye

valla kizlar cok isim var bugun ne var biriniz gelseniz yardima ne giciksiniz anca yatiyonuz kiz ozge gel benim islerede bir el atta bitirelim
usearem sende hosgeldin kiz ne yaptin verdinmi kilo
ay gelinde hemen su listeyi hazirlayalim isime donmem lazim neyse ben cikim gelirim mola vermeye ozamana kadarda listeyi tamamlamis oluruz insallah

oo valla iyi gidiyon canim ya hadi bakalim desene bu hafta sende is cok hadi hayirlisi ben simdi cikiyorum bugun belki gole gidecegim cocuklarla yuzmeye oyuzden olmayabilirim hepinizi opuyorum canlarim hadiyin kalin saglicakla eger gitmessem gelirim
valla inşaallah veririm şu 5 kiloyuda 60 olurum.şuanki kilom 65,400 gr,sıkıldım artık diyet yapmaktan.daha doğrusu yemek olayından.bana ayrı eşime ayrı yemek çok zorluyor insanı.
hoşgeldin canım tatil güzel geçmiş ne güzel kiloda almamışsın çok sevindim safranbolu rüya gibi diğilmi bana öyle gelmişti zemuszemuszemuszemuszemuszemus

:
gerçekten rüya gibi,çok güzel yerler,o evler taş döşeli sokaklar.zaten ben o eski yapıları çok severim.birde safranbolu evleri aynı bir maket gibi duruyor.inşaallah herkese görmek nasip olur.
söylede bizde yapalım şu listeyi kız.
tabiki canım bak yazıyorum listeyi.

Meyva sebze diyeti

Bu diyet "tek gıda rejimi" adı verilen diyetlerden olup, her gün, en az 4 bardak soda ya da su tüketilmesi tavsiye edilir. Yemeklerinize, çeşitli bitki ve baharatlar ile, tuz, acı biber ve sirke ekleyebilirsiniz. En fazla 7 gün uygulanmalıdır

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ

1. GÜN
Muz hariç gün boyunca istediğiniz kadar meyve

2. GÜN
Gün boyunca sadece istediğiniz kadar sebze yemeği (patates hariç)

3. GÜN
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yemeği (patates ve muz hariç)

4. GÜN
5 muz, 5 bardak süt

5. GÜN
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)

6. GÜN
2 parça ızgara biftek , çiğ sebze, (havuç, kereviz, domates, lahana vs) (Öğle ve Akşam)

7. GÜN
Haşlanmış sebze, ızgarada pişmiş bir parça biftek, tavuk veya balık (Öğle ve Akşam)

canım başınız sağolsun.allah kalanlara dayanma gücü versin.bu kadar kısa sürede ard ardına bu acılarla karşılaşmak mutlaka çok zor ama bence burdan ayrılma azda olsa sana burda konuşup rahatlamak faydalı olur canım.seni hepimiz aramızda görmek istiyoruz.üzme kendini.

slm kızlar

kılo verenlerı tebrık edıyorum ....

doktora hala gıtmedım neslıcım sadece randevu aldım ınsallah faydasını görucem....

hepınızı öptum

kızlar ben tekrar geldim işte kahvaltımı ettim yarım simit peynirle sonra bankaya gittim geldim baya uzaktı bide çok sıcak buralar buhar olucam sandım kendimi mağazaya zor attım gelirken bide eczaneden yağ ölçümüm yaptırdım moralim yerine geldi kas ve kemik ağırlığım gayet normal ve iyiymiş yağ oranım normal değerden ikibuçuk kilo fazla beş altı kilo versen normal olur dedi eczacı ama ben 11 kilo verecem inat ettim dedim zayıf biri olursun dedi olsun zayıf olucam ben zemuszemuszemuszemus

QUOTE=hürsultan;8229839]kızlar işyerinden kulube gırılmıyor hata verıyor üfff yarın samsuna gidiyorum pazartesi yine burdayım kendinize ii bakın pasta çikolata börek çörek düşmanımız unutmayın sabah kilo bıldıremezsem 87.00 olarak yaz beni nesliş sabah gırmeye calısıcam.Gidiyorum ama DİYETİMLE birlikte......opuyorumnanaktan[/QUOTE]
iyi yolculuklar canım diyetine iyi bak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım allah sabır versin hepinize çok zor bir dönem geçiriyorsun ama kendini bırakma bence ayrılma fikrinide unut bunca çaban güme gitmesin az kaldı bak biz aramızda idare ederiz seni nolcak yani fırsat buldukça girersin moralinde düzelir hepimizin duraklama dönemleri oluyo hele senin durumunda diyet dahada zor çabalarının boşa gitmemesi için sen burdan uzaklaşma bence :1hug::1hug::1hug:
valla kizlar cok isim var bugun ne var biriniz gelseniz yardima ne giciksiniz anca yatiyonuz kiz ozge gel benim islerede bir el atta bitirelim
usearem sende hosgeldin kiz ne yaptin verdinmi kilo
ay gelinde hemen su listeyi hazirlayalim isime donmem lazim neyse ben cikim gelirim mola vermeye ozamana kadarda listeyi tamamlamis oluruz insallah
kolay gelsin güzelim sen yardım iste koşa koşa gelirim ben ne yatması opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlar

kılo verenlerı tebrık edıyorum ....

doktora hala gıtmedım neslıcım sadece randevu aldım ınsallah faydasını görucem....

hepınızı öptum

görürsün destinam karar vermek yolun yarısı karalı ol sık kendini eminin çok iyi olacak sanada kolay gelsin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hürsultan usarem napıyonuz kızlar hiç sesiniz ççıkmıyo öğle tatilindemisiniz yazsanıza iki beşlik bozalım

14. TAKIM 115. ETAP

neslihan (67.0/67.0/0.0/0.0%)
eylülce (79.2/79.2/0.0/0.00%)
destinam (74.7/74.7/0.0/0.0%)
aynalar (84.9/84.9/0.0/0.00%)(geri donmek icin ayrildi)
1.73 (91.2/91.2/0.0/0.0%)
nazco (67.2/66.5/0.7/1.04%)
domination (79.6/79.0/0.6/0.75%)
hursultan(88.4/87.0/1.4/.58%)
usarem(66.0/65.4/0.6/0.91%)eski uye geri dondu
14. TAKIM TOPLAM KİLO (698.2/694.9/3.3/0.42%)

aloo ne yapiyonuz bakalim
hakkat neden nazcoyu sinirlendirdiniz bakim ses cikartmayipta sayfayi acip birakip gidiyonuz demii
ben geldim guzelim gel hadi iki dakka duracagim sonrada zaten benim misafirler gelir eli kulaginda yani
islerimide bitirdim cok sukur
borekler pogacalar pizzalar beni bekliyor birde revanim var ustune tetli olarak ah ah icim gidiyor valla birtanesini tadina baktim super olmus gelin yiyelim kizlarr

nediyosun kız sen hepsinden yeme bak birinden yeme hakkınvar ona göre nebu döktürmüş hatun bide sayıyo of ya ben bunların hepsini çok seviyorum yiyip yiyip zayıflamak istiyorum ben çok şeymi istiyorum acaba

neden kız şimdi sen şişsindir reglinin üçüncü gününden sonra bak nasıl hafifliyceksin gayret et biraz aaaaaaa :olmaz::olmaz::olmaz:kaydirigubbakcemile
bilmiyorum valla ben regldeyken aklım yerinde olmuyo ya hiç yemiyorum ya çok yiyorum mirmirmirmir
aloo ne yapiyonuz bakalim
hakkat neden nazcoyu sinirlendirdiniz bakim ses cikartmayipta sayfayi acip birakip gidiyonuz demii
ben geldim guzelim gel hadi iki dakka duracagim sonrada zaten benim misafirler gelir eli kulaginda yani
islerimide bitirdim cok sukur
borekler pogacalar pizzalar beni bekliyor birde revanim var ustune tetli olarak ah ah icim gidiyor valla birtanesini tadina baktim super olmus gelin yiyelim kizlarr

Neslihan ablaaa sakınn :olmaz: bak gelir basarım sizi sonra hepsini ben yerim ha kötükedihüso

Back
X